FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U talu smo moram 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ne mogu da prihvatim da su voditelji na centru Koseva u plavom, promijenio sam saturaciju i kontrast na tv kako bi to bila bordo boja, mozda sve ostalo cudno izgleda, srce mi je bar na mjestu
1946~
Evo Skaka otvorio Eurosong 
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Ali zato je auto po mjeri. Boja kakva odgovara.ThrillerHz je napisao/la:Ne mogu da prihvatim da su voditelji na centru Koseva u plavom, promijenio sam saturaciju i kontrast na tv kako bi to bila bordo boja, mozda sve ostalo cudno izgleda, srce mi je bar na mjestu
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Premoćno organizovano. Svaka cast gradu Sarajevu!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- ElCartel11
- Kontakt:
Evo Benfica razvali Nacionala sa 10:0, jel ti sad jos lakse?KrajisnikBosnjak je napisao/la:Nakon ove katastrofe Chelsea (poraz 6-0 od Cityja) laknulo mi je. Tek kad vidiš ovakve rezultate najvećih svjetskih klubova jasno ti bude da se to nama isto može desiti. Desilo nam se ljetos. Pao mi kamen sa srca.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la:Evo Benfica razvali Nacionala sa 10:0, jel ti sad jos lakse?KrajisnikBosnjak je napisao/la:Nakon ove katastrofe Chelsea (poraz 6-0 od Cityja) laknulo mi je. Tek kad vidiš ovakve rezultate najvećih svjetskih klubova jasno ti bude da se to nama isto može desiti. Desilo nam se ljetos. Pao mi kamen sa srca.
Strasani su ti sto vode grad 20 i kusur godina eksera zabili na Kosevu nisu a ne sta drugo,inace veliki podrzavaoci sporta posebno fudbala i naseg kluba gdje odbiju da doniraju nasem timu 20 milja,sad nasli da ofarbaju stadion lafo,a to sto se raspada nije bitn,vazno je da su Eyof il kako vec dobili iskreno zaboli me za ovo nisam ni gledoemir79 je napisao/la:Premoćno organizovano. Svaka cast gradu Sarajevu!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajlijica1946 je napisao/la:ElCartel11 je napisao/la:Evo Benfica razvali Nacionala sa 10:0, jel ti sad jos lakse?KrajisnikBosnjak je napisao/la:Nakon ove katastrofe Chelsea (poraz 6-0 od Cityja) laknulo mi je. Tek kad vidiš ovakve rezultate najvećih svjetskih klubova jasno ti bude da se to nama isto može desiti. Desilo nam se ljetos. Pao mi kamen sa srca.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Izlaze sportisti Gruzije, neki lik na jugu urla "ne dajte ovim bokserima na Koševo".miky_hz je napisao/la:ali sa Gruzijcima (Tbilisi op.a) igramo i utorak, a iskreno ne znam ni šta će biti sa tom utakmicom, haha", govori uz smijeh Rahmanović.
Druga runda u najavi
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
A jesi jedva dočekao na svoju tribinu otićiskoroalen je napisao/la:Izlaze sportisti Gruzije, neki lik na jugu urla "ne dajte ovim bokserima na Koševo".miky_hz je napisao/la:ali sa Gruzijcima (Tbilisi op.a) igramo i utorak, a iskreno ne znam ni šta će biti sa tom utakmicom, haha", govori uz smijeh Rahmanović.
Druga runda u najavi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Otkad nisam vidio punije Koševo, još par hiljada ostalo vani.
- KriskaKruha
- Kontakt:
Kako ono rekose da su nazvali onog Vuckovog malog?MortemHz je napisao/la:Otkad nisam vidio punije Koševo, još par hiljada ostalo vani.
Sve je to lijepo, ali yo su ...pazi sad
Evropske olimpijske igre mladih ... sve nas zaobilazi ioole kvalitetno pa nam daju mrvice da se sa njima hranimo i yo predstavljaju kao podvig , zivim za dan kad cu otici iz ove zemlje tamo gdje je normalno gledati ep, u svim sportovima, ruroligu, lp itd a da mi angela ne iskace iz pastete kako je odigrano 13. Kolo njemacke bundes lige.
Svaka cast sto su natjerali djecu iz oš i sš da obavezno moraju doci itd, bas ono wow .... milu vam majku J*** u picku djeca osvoje ep u kosarci fis vitez placa kotizaciju, rukometasi igraju u raspar dresovima, klubovi igraju na livadama a vi se dicite OLIMPIJSKIM EVROPSKIM IGRAMA MLADIH , pu J*** ti mentalitet
Evropske olimpijske igre mladih ... sve nas zaobilazi ioole kvalitetno pa nam daju mrvice da se sa njima hranimo i yo predstavljaju kao podvig , zivim za dan kad cu otici iz ove zemlje tamo gdje je normalno gledati ep, u svim sportovima, ruroligu, lp itd a da mi angela ne iskace iz pastete kako je odigrano 13. Kolo njemacke bundes lige.
Svaka cast sto su natjerali djecu iz oš i sš da obavezno moraju doci itd, bas ono wow .... milu vam majku J*** u picku djeca osvoje ep u kosarci fis vitez placa kotizaciju, rukometasi igraju u raspar dresovima, klubovi igraju na livadama a vi se dicite OLIMPIJSKIM EVROPSKIM IGRAMA MLADIH , pu J*** ti mentalitet
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa šta si ti kontao da ćeš dobiti u Bosni, koja je među najgorim državama Europe sa najgorim sistemom vlade?
Za sadašnju situaciju ovo je i premija, to nikakve veze nema sa mentalitetom.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Groodvy, uzeo sam neki magnet od 4 KM.KriskaKruha je napisao/la:Kako ono rekose da su nazvali onog Vuckovog malog?MortemHz je napisao/la:Otkad nisam vidio punije Koševo, još par hiljada ostalo vani.
- KriskaKruha
- Kontakt:
Kako lijepo ime. Pravo nase domace.MortemHz je napisao/la:Groodvy, uzeo sam neki magnet od 4 KM.KriskaKruha je napisao/la:Kako ono rekose da su nazvali onog Vuckovog malog?MortemHz je napisao/la:Otkad nisam vidio punije Koševo, još par hiljada ostalo vani.
Ima itekako. Podanicki mentalitet koji ne zna sam sebi nista stvoriti i napraviti nego vazda daj kakve milostinje i kakve sadake. Politicari 30 godina kradu a ljudi za njih glasaju. Dijele ljude u torove ko ovce, a svi cute i klimaju glavom, samo da ne puca i onda ti donese jednu trecerazrednu igrariju za koju 90% ljudi nije znalo da postoji i od toga naprave uspjeh.MortemHz je napisao/la:Pa šta si ti kontao da ćeš dobiti u Bosni, koja je među najgorim državama Europe sa najgorim sistemom vlade?
Uapjeh je kad naprave stadion u svakom gradu, kada budh sufinansirali skole fudbala da se sva djeca mogu baviti sportom , ne samo fudbalom... ave ostalo je prdimahovina
Sarajevo kao jedan od najboljih predstavnika manje dobije novca nego neki drugoligasi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Jbg ljudi, jest ovo šaša takmičenje, ja iskreno prvi put i čujem za njega, al kako Morto reče, sad nam je premija. I narod je to pokazao, puno Koševo i par milja vani je dokaz da nam malo treba da budemo sretni. Kako jedan moj drug kaže, "neka malo ovom napaćenom narodu".
@alacious jug je naša sveta strana.
@alacious jug je naša sveta strana.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
KriskaKruha je napisao/la:Ko je to izmislio i usvojio, dabogda mu sva djeca, unucad i praunucad licila na groodvy[/spoiler]

Groodvy zlatan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.