I takvi su ispred Milana, sta ce tek biti, oni dolaze...ronaldo99 je napisao/la:Ovaj Inter je fkt ocajan, znaci oni nisu u stanju da naprave ozbiljnu akciju i priliku protivniku, evo ja ih gledam vec 3-4 tekme i sve vise tonu u dubiozu
Da se ne lazemo meni je to drago
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
I ostat ce ispred Milana. I to sa minimum 10 bodova prednosti do kraja . A Inter je ocajan.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Jos cemo da vidimo ko ce ispred koga biti i sa kakvom rezlikom.
Moze i neka forumska opklada. Ja sam tu. 10+.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Ne kladim se u te takve opklade, samo kazem vidjecemo ko ce ispred koga biti i sa koliko razlike.
milan ce prije ispast iz top cetiri,nego sto ce stici inter,realno inter ima za klasu bolje igrace 
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Ev ja cu reci da je Icardi ispred svih Milanovih napadaca, da je Higi ostao i to ne bih mogao reci, a ti mi sad navedi igrace koji su bolji od Milanovih i navedi mi cinjenice.berardi25 je napisao/la:milan ce prije ispast iz top cetiri,nego sto ce stici inter,realno inter ima za klasu bolje igrace
Napadač, krila, minimalno jedan veznjak i jedan stoper, to je pola prve postave.
Odbrana nam je najviše slična, bolji su na jednoj stoperskoj poziciji i to je to, al' zato su osjetno bolji u veznom redu i na krilima.
Odbrana nam je najviše slična, bolji su na jednoj stoperskoj poziciji i to je to, al' zato su osjetno bolji u veznom redu i na krilima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ja nzm Raonoffa jes ti njih gledao, koje je to njihovo krilo bolje, pa Perisic se nije sastavio sa loptom ima 4 mjeseca, nisu ni nasi nesto ali Suso nit je bolji nit je losiji od njihovih krila, sto se veze tice nemaju ni oni kreativnosti kao ni mi, a odbrana nam je tu, cak smo mi sig u prednoati na bekovskim pozicijama, a Rom, Musacio, Caldara sig nisu nista slabiji od De Vrija, Mirande i Skrinara
Ma realno Suso nije nikakvo krilo, živim za dan kada će on izletiti iz prve postave, Politano i Candreva su za mene bolji igrači od njega, na drugoj strani brate Perišić i Keita, prava krila i odlični igrači, koji trenutno nisu u nekoj formi al' su daleko bolja krila od Hakana i Borinija.
Što se tiče veznog reda, Brozović je igrač koji je kvalitetniji od svakog našeg veznjaka sigurno, Radja definitivno samo je i on u padu forme.
U odbrani je najmanja razlika, lično bih se mijenjao samo za jednog stopera, npr De Vrij ili Škriniar umjesto Musakija. Caldaru još nisam vidio na velikoj sceni, tako da ne mogu ništa komentarisati.
Što se tiče veznog reda, Brozović je igrač koji je kvalitetniji od svakog našeg veznjaka sigurno, Radja definitivno samo je i on u padu forme.
U odbrani je najmanja razlika, lično bih se mijenjao samo za jednog stopera, npr De Vrij ili Škriniar umjesto Musakija. Caldaru još nisam vidio na velikoj sceni, tako da ne mogu ništa komentarisati.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ronaldo99 je napisao/la:a Rom, Musacio, Caldara sig nisu nista slabiji od De Vrija, Mirande i Skrinara
Jah tebe sam bas cekao, covjeka sa kojim ni navijaci intera nmg naci zajednicku rijec. Skrinar je inace svemirski brod za RomagnolijaSiamoNoi je napisao/la:ronaldo99 je napisao/la:a Rom, Musacio, Caldara sig nisu nista slabiji od De Vrija, Mirande i Skrinara![]()
![]()
I Inter i Milan imaju problema sa igrom, a individualno je to sve u 5 deka i imaju dobrih igraca.... Jedan Silva razvaljuje u Sevilli, a u Milanu nula, isto bi bilo sa Icardijem, Brozovicem, Perisicem.... da odu u druge klubove..
Za Milan ima opravdanja jer nema iskusnog trenera i sistem se gradio od nule sa puno novih igraca..
Inter vec godinama slaze ekipu, ima pristojnog trenera sa iskustvom.. ali ne mozes ih gledat jer nemaju nikakvu igru iako su pokrili sve pozicije dobrim igracima... ne razumijem ih nikako..
Za Milan ima opravdanja jer nema iskusnog trenera i sistem se gradio od nule sa puno novih igraca..
Inter vec godinama slaze ekipu, ima pristojnog trenera sa iskustvom.. ali ne mozes ih gledat jer nemaju nikakvu igru iako su pokrili sve pozicije dobrim igracima... ne razumijem ih nikako..
Inter ima nešto bolji roster (bar po imenima, ali po formi su isti qurac) i iskusnijeg/boljeg trenera, ali ne izgledaju ništa bolje od Milana.
Dobra odbrana, prosječan vezni red i neefikasan napad sa promjenjivom formom. Jedina razlika su Icardi (mada poljak ima bolju sezonu od njega) i Perišić/Keita nad Hakanom, iako su sva trojica u nikakvoj formi. Možda da dodam i Handu koji ima daleko bolju reputaciju od Gigija mada je i ovaj u strašnoj formi. Ostatak ekipe je prilično izjednačen.
Romagnoli već sezonama igra na vrhunskom nivou, nema tu značajne razlike između njega i Skriniara. Obojica su ogromni potencijali i obojica će biti wc stoperi kad uđu u svoj prajm za 2-3 sezone.
Dalje, Caldara vs De Vrij. Nije se uspio pokazati u Milanu jer će radi povrede propustiti više od pola sezone, ali ne vidim kako je onaj fantastični Caldara iz Atalante lošiji od De Vrija, a uz to je i dvije godine mlađi.
Jedino Miranda može odnijeti pobjedu nad Musakom iako je i ovaj sasvim ok stoper za rotacije.
Dobra odbrana, prosječan vezni red i neefikasan napad sa promjenjivom formom. Jedina razlika su Icardi (mada poljak ima bolju sezonu od njega) i Perišić/Keita nad Hakanom, iako su sva trojica u nikakvoj formi. Možda da dodam i Handu koji ima daleko bolju reputaciju od Gigija mada je i ovaj u strašnoj formi. Ostatak ekipe je prilično izjednačen.
Jbt, kao da smo uporedili Maldinija, Baresija i Nestu sa našim stoperimaSiamoNoi je napisao/la:ronaldo99 je napisao/la:a Rom, Musacio, Caldara sig nisu nista slabiji od De Vrija, Mirande i Skrinara![]()
![]()
Romagnoli već sezonama igra na vrhunskom nivou, nema tu značajne razlike između njega i Skriniara. Obojica su ogromni potencijali i obojica će biti wc stoperi kad uđu u svoj prajm za 2-3 sezone.
Dalje, Caldara vs De Vrij. Nije se uspio pokazati u Milanu jer će radi povrede propustiti više od pola sezone, ali ne vidim kako je onaj fantastični Caldara iz Atalante lošiji od De Vrija, a uz to je i dvije godine mlađi.
Jedino Miranda može odnijeti pobjedu nad Musakom iako je i ovaj sasvim ok stoper za rotacije.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Konačno si shvatio.Skriniar je razina ispred Romagnolija.Koji je razina De Vrija.One druge ne treba uopce ni komentirat i dovodit u usporedbe sa ovom dvojicom/trojicom.ronaldo99 je napisao/la:Skrinar je inace svemirski brod za Romagnolija
- akisarajevo92
- Kontakt:
Paqueta sa ovom visinom, frizurom i crnim rukavicama podsjeca malo na Kaku 
Don't believe the hype.
ronaldo99 je napisao/la:Jah tebe sam bas cekao, covjeka sa kojim ni navijaci intera nmg naci zajednicku rijec. Skrinar je inace svemirski brod za RomagnolijaSiamoNoi je napisao/la:ronaldo99 je napisao/la:a Rom, Musacio, Caldara sig nisu nista slabiji od De Vrija, Mirande i Skrinara![]()
![]()
Hahahahaa, boljeg vica dugo nisam cuo
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.