Sve sami nemači pojma.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ovdje niko ne može osporiti da je Skriniar vrhunski igrač, ali izjaviti da je Romagnoli razina ispod njega može samo neznalica koja ne gleda više od 2 Milanove utakmice godišnje.
Sve sami nemači pojma.
Sve sami nemači pojma.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
oni dolaze

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- Romagnoli13
- Kontakt:
Skriniar apsolutno nije i nikad nije ni bio bolji od Romagnolija. To može napisati neko ko nije pogledao više od 5 utakmica Milana. Uostalom opšte je poznata činjenica koliko je problema u zadnjoj liniji Milan imao. Te kako je Gigio loše ušao u sezoni, i kriv je on sam za 3-4 gola sigurno. A Milan i Inter su primili 20 od 15 golova. Tako da je razlika nikakva.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Juventinisimo
- Kontakt:
Rope i Roma,dogovorite se ko ljudi..2 ili 5 utakmica.. 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
To neka nam Siamo otkrije. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Bolji je Milan na svakoj poziciji od Intera. Zato su dobili derbi i ispred su Intera koji je u polumrtvom stanju zadnjih mjesec i po.
Iduce godine scudetto lagano uzimaju kolko su jaki. Ove su se kasno dozvali pa je to Juve iskoristio...
P. S. Romagnoli je stvarno dobar igrac. Napreduje iz godine u godinu. Gotivan igrac iako igra za Milan.
Al nas Milan je malo veci potencijal. Mozda je subjektivno al stvarno je ko Terminator...
Iduce godine scudetto lagano uzimaju kolko su jaki. Ove su se kasno dozvali pa je to Juve iskoristio...
P. S. Romagnoli je stvarno dobar igrac. Napreduje iz godine u godinu. Gotivan igrac iako igra za Milan.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ma nema on kad...svadja se sa svojim Svinjteristima na njihovom podforumu..zagutili do yaya..rope11 je napisao/la:To neka nam Siamo otkrije.
Hoce nazor da otjera golmana, nebi li nekako dovukao Gigija, dok je jos u punoj snazi..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Nešto mi u pamcenju da smo dosta puta to ovdje citali kada su se pokrenule usporedbe Interove i Milanove ekipe i igrača.Znamo kako je svaki put zavrsilo.Romagnoli13 je napisao/la:Skriniar apsolutno nije i nikad nije ni bio bolji od Romagnolija.
Odličan je Romagnoli,ali nije Milan Skriniar.Ako ne vjeruješ meni,mozda ces vjerovati Barceloni,Guardioli ili Unitedu čije su ponude odbijene.
Nama ni ne salju ponude jer znaju da nemaju dovoljno para da ga plate
Jedino se mislim Juventus nešto raspitivao, ali oni su lopovi pa imaju pare 
Il Club più titolato al mondo!
Frajer od Skrinara napravio Nestu i Maldinija skupa
Chiellini, Koulibaly i Manolas su najbolji stoperi Serie A. Skriniar i Rom mogu večeras podesiti tv prijemnike na utakmice lige prvaka i potruditi se da ponešto nauče od posljednje pomenutog
.
embrace the chaos
Treba dodat da je i Bonucci bio najbolji. Kako gdje puhne tu je i najbolji.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Joj ako veceras bas kiksne oprat ce teDenno je napisao/la:Chiellini, Koulibaly i Manolas su najbolji stoperi Serie A. Skriniar i Rom mogu večeras podesiti tv prijemnike na utakmice lige prvaka i potruditi se da ponešto nauče od posljednje pomenutog.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
-
Evil Genius II
auu ovo pratim.Manuel je napisao/la:Joj ako veceras bas kiksne oprat ce teDenno je napisao/la:Chiellini, Koulibaly i Manolas su najbolji stoperi Serie A. Skriniar i Rom mogu večeras podesiti tv prijemnike na utakmice lige prvaka i potruditi se da ponešto nauče od posljednje pomenutog.
Denno, nek ti je sa srecom
Nema kiksa, sam si rekao večeras se ne prašta. Bušimo Ikera ko onda kad je u Realu branio.Evil Genius II je napisao/la:auu ovo pratim.Manuel je napisao/la:Joj ako veceras bas kiksne oprat ce teDenno je napisao/la:Chiellini, Koulibaly i Manolas su najbolji stoperi Serie A. Skriniar i Rom mogu večeras podesiti tv prijemnike na utakmice lige prvaka i potruditi se da ponešto nauče od posljednje pomenutog.
Denno, nek ti je sa srecom

embrace the chaos
Andiamooo
Denno napokon optimista
Denno napokon optimista
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
4 vezana posta navijaca Rome na ovoj temi
To nis vidio jos od vremena onog violiniste koji je napadao titulu.
Sretno s Portom
To nis vidio jos od vremena onog violiniste koji je napadao titulu.
Sretno s Portom
dobiva al po picci 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.