Denchi je napisao/la:ma dobro nisu imali vremena Morteme, 8 godina proleti sad pa sadMortemHz je napisao/la:Ne znam jesi li gledao suvenire ali ono je bilo od zla oca još gore matere![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- robertkosar
- Kontakt:
Kako male bolan nema ih nikako vidis da je mlada spuzvice ubacilaLik je napisao/la:Sjajne, tamanPitar6785 je napisao/la:Gledam ovu sliku direktorice male sise ima,
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
FW: Reuf Karabegrobertkosar je napisao/la:Kako male bolan nema ih nikako vidis da je mlada spuzvice ubacilaLik je napisao/la:Sjajne, tamanPitar6785 je napisao/la:Gledam ovu sliku direktorice male sise ima,![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Taj roka samo po spisku svom.Zna on gdje ce.Da on ubija nako radi reda,u ovih 7 dana je mogao pola Bosne porokat,s obzirom koliko je terena pregazio.Zeljo92 je napisao/la:Samo da znate da je ubica Gačić na Stupu vidjen, cuvajte se ko god blizu zivi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
"Fudbalski klub Sarajevo danas će odigrati treći prijateljski susret na pripremama u Antaliji.
Protivnik će biti kazahstanska Astana, a za gledaoce u BiH osiguran je direktan TV prenos, na kanalu Arena Sport 1. Utakmica počinje u 15 sati po našem vremenu.
Bordo tim jutros je već obavio trening. Zdravstveni bilten je povoljan, šef stručnog štaba Husref Musemić u današnjem susretu može računati na sve igrače.
Riječ je o itekako ozbiljnoj provjeri za FK Sarajevo, s obzirom da je Astana aktuelni prvak Kazahstana i ovosezonski učesnik grupne faze Evropske lige. Za ovu ekipu nastupa i povremeni bh. reprezentativac Marin Aničić, kao i nekoliko iskusnih internacionalaca poput Antonija Rukavine i Juniora Kabanange."
Protivnik će biti kazahstanska Astana, a za gledaoce u BiH osiguran je direktan TV prenos, na kanalu Arena Sport 1. Utakmica počinje u 15 sati po našem vremenu.
Bordo tim jutros je već obavio trening. Zdravstveni bilten je povoljan, šef stručnog štaba Husref Musemić u današnjem susretu može računati na sve igrače.
Riječ je o itekako ozbiljnoj provjeri za FK Sarajevo, s obzirom da je Astana aktuelni prvak Kazahstana i ovosezonski učesnik grupne faze Evropske lige. Za ovu ekipu nastupa i povremeni bh. reprezentativac Marin Aničić, kao i nekoliko iskusnih internacionalaca poput Antonija Rukavine i Juniora Kabanange."
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Gdje si nasao magnet, sve neki privjesci, igracke... ?MortemHz je napisao/la:Groodvy, uzeo sam neki magnet od 4 KM.KriskaKruha je napisao/la:Kako ono rekose da su nazvali onog Vuckovog malog?MortemHz je napisao/la:Otkad nisam vidio punije Koševo, još par hiljada ostalo vani.
Sabrine mi moje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kod SCC-a a na Koševu je kud i kamo veći izbor ali generalno je slabo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Početni sastavk FK Sarajevo protiv FC Astana: Kovačević, Hebibović, Pidro, Lazić, Mujakić, Stanojević, Crepulja, Tatar, Velkoski, Halilović, Ahmetović.
Sarajevo ljubavi moja.
Kovačević, Hebib, Pidro, Lazić, Nihad, Crepulja, Miloš, Tatar, Halil, Velkoski, Ahmetović
Krste danas desetka, Amara nema u prvoj.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sve bi se reklo da je Lazic izbacio Dupovca iz prvih 11 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- robertkosar
- Kontakt:
Nije nesto ok nema supertalenta Jahicaskoroalen je napisao/la:Kovačević, Hebib, Pidro, Lazić, Nihad, Crepulja, Miloš, Tatar, Halil, Velkoski, Ahmetović
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Pauzira zbog direktnog crvenogrobertkosar je napisao/la:Nije nesto ok nema supertalenta Jahicaskoroalen je napisao/la:Kovačević, Hebib, Pidro, Lazić, Nihad, Crepulja, Miloš, Tatar, Halil, Velkoski, Ahmetović
Krste danas desetka, Amara nema u prvoj.![]()
![]()
![]()
![]()
Rahmanovic ima neku povredu sitnu pa preskace utakmicu.
Na klupi su: Džafić, Dupovac, Šabanović, Mustafić, Kapić, Handžić, Šišić.
Ima li ko link
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedva čekam da vidim Kapića, da hoće leći opet neka asistencija, nešto. 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Imal kakav linAk
- ElCartel11
- Kontakt:
Projektil! Krajiska ljevicaMortemHz je napisao/la:Jedva čekam da vidim Kapića, da hoće leći opet neka asistencija, nešto.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Ammko99, BordoAhbab, COYGBiH, gh0stHZ, GrbavicaHrammm, haklamas, Hordas1990, Kyle88, n0dix, OsmanhodzicBuco, PingoFTW, VensanKasel i 122 gosta.