PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
dvokorake na vrbe
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- KriskaKruha
- Kontakt:
Prodavao kozijo sir u HadzicimaMocMahale444 je napisao/la:Vidi moram nesto da te pitam a i da odgovorim na nesto.sviunapad1010 je napisao/la:Solinas ti i ja drugačije poimamo Islam to je jasno kao dan. Ja ga poimam onako kako su ga poimali moji pradjedovi i djedovi (da se razumijemo pradjed mi je bio hažija prije II svjetskog rata), a ti ga poimas onako kako je od 1992. godine na ovamo (Alijin Islam i Islam alijica koji su sada na sceni).
Ja obavljam vjerski što trebam kući jer ne želim ući u džamiju sa ovima što sada ulaze, strah me srušiti će se džamija kada vidim koji sve likovi ulaze.
I nije istina da ti se yebe za Turskom jer čim neko to pomene ti reaguješ i kontriraš.
Uživaj i relaksiraj se brate.
Tvoj pradjed bio hadzija, cool.

- MocMahale444
Stani Tobe, neke stavri treba postovati.KriskaKruha je napisao/la:Prodavao kozijo sir u HadzicimaMocMahale444 je napisao/la:Vidi moram nesto da te pitam a i da odgovorim na nesto.sviunapad1010 je napisao/la:Solinas ti i ja drugačije poimamo Islam to je jasno kao dan. Ja ga poimam onako kako su ga poimali moji pradjedovi i djedovi (da se razumijemo pradjed mi je bio hažija prije II svjetskog rata), a ti ga poimas onako kako je od 1992. godine na ovamo (Alijin Islam i Islam alijica koji su sada na sceni).
Ja obavljam vjerski što trebam kući jer ne želim ući u džamiju sa ovima što sada ulaze, strah me srušiti će se džamija kada vidim koji sve likovi ulaze.
I nije istina da ti se yebe za Turskom jer čim neko to pomene ti reaguješ i kontriraš.
Samo me interesuje da mi odgovori na pitanje

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Vidi Muhamede "alijin islam" ti je ovaj u koji su ušli zadojeni komunisti 1992. godine i obzirom kakvi su bili da bi se sada dokazali vecim Muslimanima od drugih drže neke prodike i predavanja o Islamu a veze blage nemaju. I za njih su oni koji su to poštovali i prije 1992. i sada lošiji od njih u vjeri. Kazem "alijin" jer je dosao u to vrijeme. Mozemo ga zvati i novokomponovani.MocMahale444 je napisao/la:Vidi moram nesto da te pitam a i da odgovorim na nesto.sviunapad1010 je napisao/la:Solinas ti i ja drugačije poimamo Islam to je jasno kao dan. Ja ga poimam onako kako su ga poimali moji pradjedovi i djedovi (da se razumijemo pradjed mi je bio hažija prije II svjetskog rata), a ti ga poimas onako kako je od 1992. godine na ovamo (Alijin Islam i Islam alijica koji su sada na sceni).
Samo mi odgovori hljeba ti koji je to Alijin Islam??
Ako nesto tako i postoji.
Znam isto dosta ljudi sto se od srca pomole Bogu a nekako ih strah (nije strah bukvalno) ili zbog nekih stvari nece u Dzamiju.
Nekako to je i greska jer to je sveta kuca.
Ja sam ponosan Boziji rob, sve ostalo su moje gluparije.
U džamiju sam prestao ici kada sam vidio da lik popije tuzlaka i kaze odoh na dzumu moram biti viđen.
Sa takvim ne bih obavljao namaz vise strah me da ce se srusiti dzamija kakvi uhljupi tamo ulaze. Hodže i popovi najveci lopovi.
Ne klanjam ja 5 vakata da se razumijemo ali jako znam sta je i kako se prije 1992. god živjelo i radilo i kako su moji radili tako radim i ja. I svako za sebe neka radi sta hoce jer cemo svi pojedinacno odgovarati pred Allahom.
A ove novokomponovane sto ako nisi nacionalista za njih nisi ni vjernik nabijem na napojnu žilu i komplet sve nacionalne stranke i njihove uhljebe.
I da pradjed mi je bio hadžija dok ici na hadz nije bila turistička atrakcija. I ljudi drugih vjera su postovali kada neko obavi tu duznost i cijenili. Dakle svi su se uvažavali međusobno i tako jedino moze biti u BiH da bi opstala kao država.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- KriskaKruha
- Kontakt:
Okolotuzlanski karavlasi na svakoj temi pisu samo o islamu aliji erdoganu. Bolest je to. Kozije ludilo
- MocMahale444
Ok kontam te ali to nije Alijin Islam da se razumijemo.sviunapad1010 je napisao/la:Vidi Muhamede "alijin islam" ti je ovaj u koji su ušli zadojeni komunisti 1992. godine i obzirom kakvi su bili da bi se sada dokazali vecim Muslimanima od drugih drže neke prodike i predavanja o Islamu a veze blage nemaju. I za njih su oni koji su to poštovali i prije 1992. i sada lošiji od njih u vjeri. Kazem "alijin" jer je dosao u to vrijeme. Mozemo ga zvati i novokomponovani.MocMahale444 je napisao/la:Vidi moram nesto da te pitam a i da odgovorim na nesto.sviunapad1010 je napisao/la:Solinas ti i ja drugačije poimamo Islam to je jasno kao dan. Ja ga poimam onako kako su ga poimali moji pradjedovi i djedovi (da se razumijemo pradjed mi je bio hažija prije II svjetskog rata), a ti ga poimas onako kako je od 1992. godine na ovamo (Alijin Islam i Islam alijica koji su sada na sceni).
Samo mi odgovori hljeba ti koji je to Alijin Islam??
Ako nesto tako i postoji.
Znam isto dosta ljudi sto se od srca pomole Bogu a nekako ih strah (nije strah bukvalno) ili zbog nekih stvari nece u Dzamiju.
Nekako to je i greska jer to je sveta kuca.
Ja sam ponosan Boziji rob, sve ostalo su moje gluparije.
U džamiju sam prestao ici kada sam vidio da lik popije tuzlaka i kaze odoh na dzumu moram biti viđen.
Sa takvim ne bih obavljao namaz vise strah me da ce se srusiti dzamija kakvi uhljupi tamo ulaze. Hodže i popovi najveci lopovi.
Ne klanjam ja 5 vakata da se razumijemo ali jako znam sta je i kako se prije 1992. god živjelo i radilo i kako su moji radili tako radim i ja. I svako za sebe neka radi sta hoce jer cemo svi pojedinacno odgovarati pred Allahom.
A ove novokomponovane sto ako nisi nacionalista za njih nisi ni vjernik nabijem na napojnu žilu i komplet sve nacionalne stranke i njihove uhljebe.
I da pradjed mi je bio hadžija dok ici na hadz nije bila turistička atrakcija. I ljudi drugih vjera su postovali kada neko obavi tu duznost i cijenili. Dakle svi su se uvažavali međusobno i tako jedino moze biti u BiH da bi opstala kao država.
To bi bili muslimani na baterije i ima ljige na svim stranama.
Nema Alijin Islam, vec samo Islam.
Ja ne mogu osudjivati nikoga jer nemam tu moc, samo sto mogu reci je to da postujem sve sto se iskreno mole i iz srca ciste duse. To je najjace oruzije koje insan moze imati. Da budes posten i pravedan Boziji rob.
-
- Kontakt:
Eto zovi ga kako hoćeš ali je dosao 1992. godine taj na baterije novokomponovani alijin ili sta je već.
Mnoge poštene ljude i vjernike koji su bili to prije toga ovi novokomponovani su otjerali u zadnje safove ili skroz iz džamije.
Mnoge poštene ljude i vjernike koji su bili to prije toga ovi novokomponovani su otjerali u zadnje safove ili skroz iz džamije.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Tobe ti samo mozes i znas laprdat tako da je tvoje misljenje nevažno. Kada napišeš prvi pismen post i da ima pameti mozda uzmem nesto u razmatranje.KriskaKruha je napisao/la:Okolotuzlanski karavlasi na svakoj temi pisu samo o islamu aliji erdoganu. Bolest je to. Kozije ludilo
- samoposteno
- Kontakt:
Drug pa ovdje je vecina rodjena tih godina pa sta sad po tvom nisu pravi muslimanisviunapad1010 je napisao/la:Eto zovi ga kako hoćeš ali je dosao 1992. godine taj na baterije novokomponovani alijin ili sta je već.
Zivio Alija i bosanska armija
DRUZE, BILO JE LAKSE SVE,
MI U ROVU, CHETALJI U ROVU, TU NA PUSKOMET
MI U ROVU, CHETALJI U ROVU, TU NA PUSKOMET
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Svako je za sebe Musliman nema tu nista u skupinama. Svako ce za sebe pred Allahom da odgovara kada dođe vrijeme.samoposteno je napisao/la:Drug pa ovdje je vecina rodjena tih godina pa sta sad po tvom nisu pravi muslimanisviunapad1010 je napisao/la:Eto zovi ga kako hoćeš ali je dosao 1992. godine taj na baterije novokomponovani alijin ili sta je već.
- MocMahale444
Necemo sve stavljati u isti kossviunapad1010 je napisao/la:Eto zovi ga kako hoćeš ali je dosao 1992. godine taj na baterije novokomponovani alijin ili sta je već.

-
- Kontakt:
Sve nacionaliste u isti koš jer biti nacionalista ne znači biti i vjernikMocMahale444 je napisao/la:Necemo sve stavljati u isti kossviunapad1010 je napisao/la:Eto zovi ga kako hoćeš ali je dosao 1992. godine taj na baterije novokomponovani alijin ili sta je već.

- KriskaKruha
- Kontakt:
tuzlu za Pale, sta kazes Mile? Mislim da pametnije ne moze. Jedino je problem sto ni mile nije bas toliko glup pa da pristane na ovosviunapad1010 je napisao/la:Tobe ti samo mozes i znas laprdat tako da je tvoje misljenje nevažno. Kada napišeš prvi pismen post i da ima pameti mozda uzmem nesto u razmatranje.KriskaKruha je napisao/la:Okolotuzlanski karavlasi na svakoj temi pisu samo o islamu aliji erdoganu. Bolest je to. Kozije ludilo

-
- Kontakt:
Ma bravo tobe krkane prave ristine metodeKriskaKruha je napisao/la:tuzlu za Pale, sta kazes Mile? Mislim da pametnije ne moze. Jedino je problem sto ni mile nije bas toliko glup pa da pristane na ovosviunapad1010 je napisao/la:Tobe ti samo mozes i znas laprdat tako da je tvoje misljenje nevažno. Kada napišeš prvi pismen post i da ima pameti mozda uzmem nesto u razmatranje.KriskaKruha je napisao/la:Okolotuzlanski karavlasi na svakoj temi pisu samo o islamu aliji erdoganu. Bolest je to. Kozije ludilo

Eno pao helikopter u stambolu javise da ti nije sultan preselio.
- KriskaKruha
- Kontakt:
Nije ne brini. Moj sultan je uvjek uz mene i evo upravo ga milujem. hajde na cam da gledas i fingeras sesviunapad1010 je napisao/la:

- samoposteno
- Kontakt:
A jesi ludKriskaKruha je napisao/la:Nije ne brini. Moj sultan je uvjek uz mene i evo upravo ga milujem. hajde na cam da gledas i fingeras sesviunapad1010 je napisao/la:

-
- Kontakt:
Nista dok ne izvadis po dva rebra sa obje strane i mognes svog sultana da sebi cuclasKriskaKruha je napisao/la:Nije ne brini. Moj sultan je uvjek uz mene i evo upravo ga milujem. hajde na cam da gledas i fingeras sesviunapad1010 je napisao/la:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.