FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Kakav strucni stab. Dok forumasi medijskog partnera nam ne objasne ko ce gdje igrati i kako, ovo je šaša..UBIPITAR je napisao/la:Stručni štab![]()
![]()
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ove dvije utakmice sto sam gledao ja sam zadovoljan pravo, pogotovo zadnjom linijom koja je stabilna pravo
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Zajmović standardno od očaja do sjaja i tako stalno 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zipa ovoRaonffa je napisao/la:Zajmović standardno od očaja do sjaja i tako stalno
Osim: Zajmović je golom iznenadio i sebe i nas, a što je najvažnije i protivnika
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Osim13 je napisao/la:Zipa ovoRaonffa je napisao/la:Zajmović standardno od očaja do sjaja i tako stalno
Osim: Zajmović je golom iznenadio i sebe i nas, a što je najvažnije i protivnika

Ne djeluje on iznenadjen ni sekunde.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Pa to je toOsim13 je napisao/la:Zipa ovoRaonffa je napisao/la:Zajmović standardno od očaja do sjaja i tako stalno
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ja cekam sta ce nam napisati veliki treneri u svim oblastima o danasnjoj utakmice pa da znam sta da mislim ubuduce. Eh da, select lopte nadam se da ce vratiti adidas jer select je bas odron bas sam šutao neki da obje, strasno lose
Cekam analizu strucnih osoba, nadam se da ce uskoro biti?
Cekam analizu strucnih osoba, nadam se da ce uskoro biti?
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 11 feb 2019, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Šampionska Antalija Generacija,U Antaliji je Željezničar odigrao 2:2 sa Škendijom, potom je s 2:0 pobijedio ukrajinsku Vorsklu, kombinovani tim Plavih je poražen s 1:0 od ruskoj Sočija i danas se sve završilo trijumfom nad Oleksandriyom.
IZAĐITE NA BALKONE, POZDRAVITE ŠAMPIONE!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
AL’ BAŠ MATEREMI!!plavousrcu je napisao/la:A sto nije minus 9 umjesto minus 15 da im se u maju nasmijemo u facu.
Joj zeko i zaime samo da ste pogadjali protiv zvijezde i tuzle...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
I koga sad na lijevo krilo protiv Radnika, Zajima ili Veselog? 
Pa već godinama igramo bez lijevog beka, probali smo to.
Dobro mi smo gurali neke statiste tu, Pape je onda bukvalno bez beka izašao, brisani prostor 
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Izgleda da je Zaim najjaci s klupe, bolje ga je gledati kako pokusava 30 minuta nego da se glupira 90.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Zato je uštopo Ronalda sa Zahirovićem na desnom beku.Osim13 je napisao/la:Dobro mi smo gurali neke statiste tu, Pape je onda bukvalno bez beka izašao, brisani prostor
Ma Veselinović možda i ima prednost zbog prekida, izgleda da ih najbolje izvodi u ekipi. Evo iz glave se sjećam da ima 2 asistencije na pripremama iz prekida, oba gola je Kemo dao. Jedan iz kornera, drugi iz slobodnjaka. Samo čini se bar po ovim treninzima i utakmicama da Amar najviše zamjeri Veselom što pegla loptu i uspori napad. Doduše nije da ni Zajim je ne voli peglat... Imamo dobrih skakača u ekipi. Suljo, Rodin, Kemo, SIpović, Zajimović pa i Ramović koji ima dobru visinu, a i dade već jedan go glavom na pripremama. Moglo bi to biti dobro ofanzivno oružje.kerimatomic1921 je napisao/la:Izgleda da je Zaim najjaci s klupe, bolje ga je gledati kako pokusava 30 minuta nego da se glupira 90.
da su pogadjali, gledali bi Misketa i co idalje u Zelji.kerimatomic1921 je napisao/la:AL’ BAŠ MATEREMI!!plavousrcu je napisao/la:A sto nije minus 9 umjesto minus 15 da im se u maju nasmijemo u facu.
Joj zeko i zaime samo da ste pogadjali protiv zvijezde i tuzle...
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Veselogbraco je napisao/la:I koga sad na lijevo krilo protiv Radnika, Zajima ili Veselog?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Anpa, Arma00, boki86, Bumbaclat, f16, Hilmo123, RajvoSA03, sakahuligana, WeekendOffender i 69 gostiju.