FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cuj jaki ko crna zemlja, e ne vjerujem. Oni kad uzmu 3 za redom ja cu reci da su solidna ekipa. Sta smo mi na +15
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobar, oplakahKrajisnikBosnjak je napisao/la:Ovaj Zeljo je jak ko crna zemlja.
Uzeše treći tim ukrajinske lige prilično lahko.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mi smo se danas uvjerili u drugom poluvremenu kako je kad bolja ekipa ubaci u brzinu više. Prvo poluvrijeme su igrali s pola snage, drugo sa 70%, pa su nas pojeli u drugom. Ni mi nismo bili u fullu, naravno, al u drugom im nismo mogli parirat. Ako neko misli da bi u takmičarskoj utakmici Željo dobio Olexandryju... no way.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Jeb0 vas željeznicar, da valjaju necemu ne bi bili sada u velikom minusu (-15) 

Bordo bijeli za život cijeli!!
Ovaj zeljA ku*cu ne valja
Jaci onaj iz Banja Luke

Zadnja izmjena: Laznjak, dana/u 12 feb 2019, 00:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kad smo razvaljivali Qarabage i Partizane meda nismo mogli u ligi , sad će obrnuto biti aBd.Nadam se da ce trio Velkoski,Tatar i Ahmet tempirati formu za tekmu protiv Tuzle.Lazic mi se vise svida od Dupovca i mislim da ce Mujakic-Lazic biti dobar par.Kovacevic nek grijesi u ovim prijateljskim , bolje nego na zvanicnim
Samo polako ljudi 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ja dupovca kad vidim da trci s daskom u ledjima nemam napretka 3 dana
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- KriskaKruha
- Kontakt:
A dje si ti to njega vidio da trci?Pantelija je napisao/la:Ja dupovca kad vidim da trci s daskom u ledjima nemam napretka 3 dana

Iskreno, meni je ova igra bila bas bljutava, bez nekog ukusa da covjek kaze ni valja ni ne valja. Dosta trke, ganjanja nekog, ali opet nista konkretno. Ni jedna dobra akcija, ni jedan zavrsni pas, ni jedna prava izgradjena sansa, na momente dobar protok lopte i prolasci po krilima ali bez upotrebljivog centarsuta, ne vrijedi. Napad koji nam je bio mozda i najbolji dio ekipe je zabrinjavajuce sterilan i sve se nadam da ce to iz utakmice u utakmicu nekako nadoci, al nista.
Odbrana zabrinjavajuce konfuzna vec karakteristicno za Cujeli tok priprema. Koliko god hvalite Lazica meni nista posebno nije odigrao u ovim pripremnim. Mislim da mu je Husref juce dao maximalne minute da se pokaze i proba ali da ce ipak Dupovac startat u prvom kolu. I Mujakicu bi valjalo da se presabere, njemu Belgija vec u glavu udarila izgleda, pa na terenu nezna jel posao ili dosao.
I za sve koji Astanu dizete u zvijezde nemojte molim vas. Nikakav svemirski brod oni nisu (bar ne juce). Ljudi su na pripremama izmedju dvije sezone - tek poceli, daleko od forme. Oni kad su najspremniji su taman snaga neke prosjecne evropske ekipe koja ce ti doci u drugom (mozda vec i u prvom) predkolu - tako da su taman ekipa da vidis gdje si i sta si.
Odbrana zabrinjavajuce konfuzna vec karakteristicno za Cujeli tok priprema. Koliko god hvalite Lazica meni nista posebno nije odigrao u ovim pripremnim. Mislim da mu je Husref juce dao maximalne minute da se pokaze i proba ali da ce ipak Dupovac startat u prvom kolu. I Mujakicu bi valjalo da se presabere, njemu Belgija vec u glavu udarila izgleda, pa na terenu nezna jel posao ili dosao.
I za sve koji Astanu dizete u zvijezde nemojte molim vas. Nikakav svemirski brod oni nisu (bar ne juce). Ljudi su na pripremama izmedju dvije sezone - tek poceli, daleko od forme. Oni kad su najspremniji su taman snaga neke prosjecne evropske ekipe koja ce ti doci u drugom (mozda vec i u prvom) predkolu - tako da su taman ekipa da vidis gdje si i sta si.
Ne bih se slozio, golman im spasio 3 cista gola. Pa tek na kraju su oni postigli golove. E to ti je pravi golman, kada treba on brani i donese prevagu.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ovaj Zeljo je jak ko crna zemlja.
-
- Kontakt:
Prije nego je Željo poveo, ukrajinci izvršili 6 - 7 izmjena, ušli i neki juniorifks74 je napisao/la:Ne bih se slozio, golman im spasio 3 cista gola. Pa tek na kraju su oni postigli golove. E to ti je pravi golman, kada treba on brani i donese prevagu.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ovaj Zeljo je jak ko crna zemlja.
A **** vas željo
-
- Kontakt:
Nisam bio u mogučnosti da gledam našu jučerašnju utakmicu, zanima me kakvi su bili Lazić i Kapić ?
Po meni su bili dobri, jos tu dok se uigraju sa ekipom bit će to jos puno bolje..Historicar je napisao/la:Nisam bio u mogučnosti da gledam našu jučerašnju utakmicu, zanima me kakvi su bili Lazić i Kapić ?
Nisam siguran da ti u selji ima neki brazilac trenutno..KriskaKruha je napisao/la:Onaj nas bivo namjerno neda sansu brazilcu
Kako te ba nije stid da ispod svakog teksta o FKSa ostavljas ona sranja ? Jel moguce da mislis da je to pametno ?
Gdje si ti igrao fudbal ? Trenirao si nekog ? Jesil bar lopte dodavao na treningu ? Odakle dolazi toliko znanje i iskustvo ociju ti ?
Sve i da si upravu u tim svojim nebulozama pa i da imas mogucnost da otjeras Husrefa, u ovom momentu je*alo bi te pola grada za taj cin... Taman da si Josip rahmetli.
Da ti ne pricam kako si bitan u cijeloj prici...
PS Ako potpise Jahic dobice platu od 14 000 eura ko Jesic, rastjerace nam sve igrace a mozda i propadnemo. Isto tako ako brazilac ne potpise osvetice nam se to, bice ko Dzeko kloc i paticemo citav zivot za njim i proklinjacemo Husrefa sto mu sansu nije dao i sve najgore ce nam se desit i mozda propadnemo skroz.
Drama...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Jedno dugoročno pitanje, u kakvom je stanju inače teren u Simin Hanu? Mislim, kakva je kvaliteta? Hoće li biti kaljuža ako bude ovog snijega i kiše do naredne subote?
JURIŠ
Oni igraju na Tusnju, teren je los jos ako budu igrali generalku sa Slobodom na glavnom terenu to ce nam biti velika prepreka za uzimanje 3 boda. Mislim da u subotu igraju generalku.midzuka je napisao/la:Jedno dugoročno pitanje, u kakvom je stanju inače teren u Simin Hanu? Mislim, kakva je kvaliteta? Hoće li biti kaljuža ako bude ovog snijega i kiše do naredne subote?
Iskreno meni je Dupovac puno bolji od Lazica, vrijeme ce pokazati, ne svidja mi se Lazic uopste...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Sta nas ovo @Samozdravlje bojkotuje...? 

Dobre vijesti za FK Sarajevo: Ljuban Crepulja ipak lakše povrijeđen

Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee, plisek i 16 gostiju.