OKK Spars
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: OKK Spars
Pitanje je, koliko je uopste ambicija ljudi koje vode klub da se ove sezone udje u prvu ligu.
Sparsima treba neki Amerikanac koji ce da jede,Sloboda je uradila dobar posao sa novim Amerikancem,ako je suditi po debiju bice masina
Sparsima treba Amerikanac koji ce biti organizator igre i koji ima 15+ poena u dzepu, a Slobodin Amer je krilo i nije uopste toliko dobar. Ima on puno nedostataka u igri, koji su ostali neotkriveni u njegovom prvom mecu. Volio bih da grijesim, ali vidjeces uskoro da je tako.AdinSally je napisao/la:Sparsima treba neki Amerikanac koji ce da jede,Sloboda je uradila dobar posao sa novim Amerikancem,ako je suditi po debiju bice masina
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Muhamed Pasalic bi im dobro dosao, a dodatno bi poravio i sut za tri poena ( ove sezone ima 58% u ligi; 43/74 )
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Spars od naredne sezone KK Zeljeznicar??
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
odakle ta info o.OWandelanoite je napisao/la:Spars od naredne sezone KK Zeljeznicar??
mada me ne bi čudilo
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Prica se po košarkaškim kuloarima, a i jedan nas stari omiljeni forumaš je napisal na jednom od forumaFoSte95 je napisao/la:odakle ta info o.OWandelanoite je napisao/la:Spars od naredne sezone KK Zeljeznicar??
mada me ne bi čudilo
Nadam se da se to nece dogoditi, ko ce trpit one nakaze i ovdje, vec vidim postove Vrabac Mirza Delibašić i slične gluposti.
MES QUE UN CLUB!

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Za 2.kola nece biti sudija radi talenata i Nihe Selimovica.
Wandelanoite je napisao/la:Komesar takmičenja Lige BiH Božo Bošnjak donio je odluku kojom se sudije sa utakmice Sparsa i Slobode iz 17. kola Lige BiH kažnjavaju sa dvije utakmice nedelegiranja.
Utakmicu u Sarajevu su sudili Ivan Miličević, Tomislav Stapić i Esad Pelja.
U ovoj sezoni komesar takmičenja Božo Bošnjak je već kaznio nekoliko sudaca i time do znanja znao kako u takmičenju nema nedodirljivih.
MES QUE UN CLUB!
Ispade sad da se u korist Sparsa sudilo, a obje ekipe imale gotovo isti broj bacanja i ličnih grešaka. Suspendovani su jer su kompenzacijski sudili i nonšalantno vodili utakmicu.Wandelanoite je napisao/la:Za 2.kola nece biti sudija radi talenata i Nihe Selimovica.
Wandelanoite je napisao/la:Komesar takmičenja Lige BiH Božo Bošnjak donio je odluku kojom se sudije sa utakmice Sparsa i Slobode iz 17. kola Lige BiH kažnjavaju sa dvije utakmice nedelegiranja.
Utakmicu u Sarajevu su sudili Ivan Miličević, Tomislav Stapić i Esad Pelja.
U ovoj sezoni komesar takmičenja Božo Bošnjak je već kaznio nekoliko sudaca i time do znanja znao kako u takmičenju nema nedodirljivih.
Nihad izlgeda na vrijeme dao pare sudijama
Kakvo unistavanje zrinjskog 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
bez po muke protiv Zrinjskog :O
lakši trening hahaha
sutrašnje finale sa Igosima će biti dobar pokazatelj koliko Sparsi mogu u eventualnom baražu za ABA protiv Igokee
lakši trening hahaha
sutrašnje finale sa Igosima će biti dobar pokazatelj koliko Sparsi mogu u eventualnom baražu za ABA protiv Igokee
Kako god zavrsilo, da pitam Wandelu smatra li i dalje da bi Sloboda uz jednog-dva igraca (eto jednog su doveli) lahko rjesavala ovu ekipu Sparsa?
Bravo momci, odlicna igra! Da su malo bolje skakali u odbrani, Zrinjski bi ostao na 15-ak poena. Vrabac, Hasandic, Kamenjas i pogotovo Manjgafic odlicni. Bas sam nekidan u Mejdanu pomno pratio Fahru na zagrijavanju i govorio sam sebi da se momak osjetno popravio.
Sta je s Glogovcem, hoce li biti tu u finalu?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Možeš misliti koja je cifra u pitanju!?Bassha je napisao/la:Nihad izlgeda na vrijeme dao pare sudijama
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
30 poena primili u trećoj četvrtini. 
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Kakve su im sanse protiv Miletovih u finalu?
Bravo Sparsi.Bit će dobar test u finalu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Realne, bolji su od prošlogodišnjeg Zrinjskog, Igokea je tu negdje ili lošija, 15(?) pobjeda u nizu za sada, jeste vrlo neugodno gostovanje, ali bar 40%.AtlaZ je napisao/la:Kakve su im sanse protiv Miletovih u finalu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.