FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Izvještaj sa utakmice protiv Oleksandriye
Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
Raduje sto se protiv ovako jake ekipe nismo branili, vec smo se nadigravali.
A po ovom izvještaju bogi krivac za svaku sansu koju su stvorili, a i kod gola nije ispratio svog igraca
A po ovom izvještaju bogi krivac za svaku sansu koju su stvorili, a i kod gola nije ispratio svog igraca
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Mene najviše Zec fascinira,odigra svih 90. Min,sa puno trke u fazi odbrane,još namjesti gol.
E kad takvog tokmaka usmjeriš,da radi za ekipu,onda struci stvarno skidam kapu!
E kad takvog tokmaka usmjeriš,da radi za ekipu,onda struci stvarno skidam kapu!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Sa ovakvom igrom kakvu su prikazali na pripremnim i jos kada Ermn Zec udje u formu to ce onda biti totalno druga dimenzija.
Ermin i Krpic mogu da budu pravi strah i trepet za protivnicku odbranu.
Ermin i Krpic mogu da budu pravi strah i trepet za protivnicku odbranu.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Prosle godine nas ukrajinska ekipa(koja je slabija od ove dvije) otrese ko slinu sa 5:0 a ove godine izadjemo kao bolji protivnci u obje tekme. Napredak je ocigledan
Prvo je trebalo da nas unazade strucnjaci koji misle da sve znaju a ne znaju odakle su suplji, da bi poceli liciti na bar malo normalan klub.
Steta je sto razlika bas velika, al po meni mi trebamo gledati samo sebe i sve derati..
Steta je sto razlika bas velika, al po meni mi trebamo gledati samo sebe i sve derati..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ma samo sebe gledati,mi smo ba Željo, ne trebamo mi razmišljati o Tuzla City, o Zvijezdi, Mladosti.... i šta ti ja znam, uz dužno poštovanje, ali mi kad nametnemo svoju igru, nemaju oni tu šta tražiti, nadam se sa Amarom da krećemo u jednu novu lijepu priču....da neću više gledati one bolne i teške poraze
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
Povecajte cjena kartu i clanskih.Karte po 2 marke clanske po 10 i tu razliku isplacujte brki da nam bude dozivotni trener.
Šta kaž dotični "nije nešto"irfo je napisao/la:Prosle godine nas ukrajinska ekipa(koja je slabija od ove dvije) otrese ko slinu sa 5:0 a ove godine izadjemo kao bolji protivnci u obje tekme. Napredak je ocigledan
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Najjaci su ti sto ih interesuje stanje finansijskih kvartala vise nego ono na zelenom terenuRokoko87 je napisao/la:Šta kaž dotični "nije nešto"irfo je napisao/la:Prosle godine nas ukrajinska ekipa(koja je slabija od ove dvije) otrese ko slinu sa 5:0 a ove godine izadjemo kao bolji protivnci u obje tekme. Napredak je ocigledan
Drago mi je samo što se nećemo više mučiti na Grbavici, svima dati do znanja gdje su došli. Mislim da će se to sada promijeniti u odnosu na prethodni period. I stvarno, kao što neko spomenu za Zeca, baš je popravio igru u odbrani. Mnogo radi za ekipu.
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Zec da ima realizaciju igrao bi u ligi petice. A ne sumnjam da ce ga Amar iskoristiti na pravi nacin i izvuci najbolje iz njega.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Jesam pozelio da pocjepamo nekog na Grbavici 3-4 razlike
- KongrateUK
- Kontakt:
Neki novi - stari Željo, sve ce doci na svoje sa prvom utakmicom protiv Radnika, znanje u odredjenoj oblasti je cudo, tri godine se mucimo i maltretiramo, gledamo poniženja i odnosenje bodova sa Grbavice, dva puta izgubimo titulu ko najveci pehovi na svijetu, skrsimo osam miliona u tri godine na jedan KUP, razbacamo para i para a rezultata nigdje, Amar za mjesec dana poslozi sve, prepolovi budžet za plaće, promijeni mentalni sklop pojedinaca, dovode igrace koji kostaju mnogo manje nego prethodnia a daju mnogo više, i sa njim je ocekivati rezultat, Mesija samo takav, ko zna zna, a sigurno ima i genetike
Najbolje bi bilo da nakon ova dva slobodna dana opet odu do Međugorja do generalke protiv Olimpika, za nadati se je da ce i ovaj snijeg stati, 24.02. protiv Radnika u gostima, a 02.03. domaćini protiv Mladosti, vjerujem da se sve moze fino iskombinovati sto se tice uslova za treniranje, a valja se navici na ocekivanu kaljužu u Bijeljini
Najbolje bi bilo da nakon ova dva slobodna dana opet odu do Međugorja do generalke protiv Olimpika, za nadati se je da ce i ovaj snijeg stati, 24.02. protiv Radnika u gostima, a 02.03. domaćini protiv Mladosti, vjerujem da se sve moze fino iskombinovati sto se tice uslova za treniranje, a valja se navici na ocekivanu kaljužu u Bijeljini
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Ako pises negativno o Stani i Bogiju tek si onda pravo navijac. Trebas proci strasni sud strucnjaka u svim oblastima. Planinara, lopte, debljine, brzine, realizacije. Jedva cekam izvjestaj o igri nasih velikih strucnjaka.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- KongrateUK
- Kontakt:
Fine lopte su za finih terena, teške lopte su za teških terena aka blata, snijega i kaljuže, A.O. zna

17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Kad se pokusa otvorit ova slika, biva da je sa 1921.ba foruma, da ti nisi slucajno lobotomac, s ciljem da unosis nemir na ovaj forum a da anamo oni pisu kako na ss.ba pisu placenici i nanose stetu Zelji?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Anpa, AvantiBL, Ferroviere1987, KrajinaTm87, Lecler, mavi, MisterBlue, Redfire16 i 105 gostiju.