FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Korneri su nam odavno boljka. Mi kao da nemamo golmana uopste. Ni jedan ne zna sa linije izaci. Do sada su nam prekide branili, Ahmet i Rahmanovic.
Ali ne mogu ta skontam da raja pljuje samo. Pa sastav je ka*ina realno, ni jednu tekmu nije stravio puni sastav, da se zna koji je najjači. Evo ovaj danas sastav, vezni red bezveze.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Mozda je ovo sve taktika, ko zna.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ovo je kompletna druga postava da i oni malo igraju, ne treba se sekirati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Šta vam je ba, šta će tek bit ako kiksamo u prvenstvu haha, laganini, najjači smo u ligi
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Resić i Salčin u igri umjesto Cruza i Kurdića
Cruz
Cruz

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
https://www.transfermarkt.de/zeljko-brk ... eler/37278
i dalje slobodan
ma treba organizovati odbranu, malo bekove na stative, smanjit gol, svi se vratit nazad, uvijek imamo više visokih igrača na terenu od protivnika samo se ne radi na ovim prekidima jbg...
i dalje slobodan

ma treba organizovati odbranu, malo bekove na stative, smanjit gol, svi se vratit nazad, uvijek imamo više visokih igrača na terenu od protivnika samo se ne radi na ovim prekidima jbg...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ništa od Cruza. U ovih 140ak minuta je pokazao da pojma nema.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
dobro je, prepado se da nije reko izbacio jahica ne daj boze.. jahic i ovako nije imao prilike da pokaze sta zna..miky_hz je napisao/la:Resić i Salčin u igri umjesto Cruza i Kurdića
Cruz
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Yebo li ga i runda i jahic u s.u.pak
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
HAJMO HANDŽE, ZA PRVIH 11, ROKAJ!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jesmo nekom fino spremili igrača. K'o onda kad Tottenham s Willianom obavi medicinski pregled a Chelsea ga potpisa. Neko samo treba da mahne rukom i trzne papir, i eto mu finog krila. Popishaj me ako nije za klasu bolji od Halilovića, pa i Šišića.
Ja opraste naruke vi pacenici.FrancescoTotti je napisao/la:dobro je, prepado se da nije reko izbacio jahica ne daj boze.. jahic i ovako nije imao prilike da pokaze sta zna..miky_hz je napisao/la:Resić i Salčin u igri umjesto Cruza i Kurdića
Cruz
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Bruka...skoroalen je napisao/la:Jesmo nekom fino spremili igrača. K'o onda kad Tottenham s Willianom obavi medicinski pregled a Chelsea ga potpisa. Neko samo treba da mahne rukom i trzne papir, i eto mu finog krila. Popishaj me ako nije za klasu bolji od Halilovića, pa i Šišića.
54' GOOL... Novo izjednačenje. Sjajan ubačaj Resića, Šišić pogađa.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Al me dečko demantova.benko21 je napisao/la:54' GOOL... Novo izjednačenje. Sjajan ubačaj Resića, Šišić pogađa.

Nadav'o se na ovim pripremama, Tataru se trese prva postava.
Svi se mogu zamjeniti izgleda osim Jahica on ima zacementirano mjesto...
k'o ljetos , dobar duo Šišić - Handžeskoroalen je napisao/la:Al me dečko demantova.benko21 je napisao/la:54' GOOL... Novo izjednačenje. Sjajan ubačaj Resića, Šišić pogađa.
Nadav'o se na ovim pripremama, Tataru se trese prva postava.

uzeo bi ja njega i zajedno s Resićem poslao negdje da igra na posudbu...skoroalen je napisao/la:Jesmo nekom fino spremili igrača. K'o onda kad Tottenham s Willianom obavi medicinski pregled a Chelsea ga potpisa. Neko samo treba da mahne rukom i trzne papir, i eto mu finog krila. Popishaj me ako nije za klasu bolji od Halilovića, pa i Šišića.

A i vi serete jbg,sta je mogao covjek pokazati za ovih 500Vanja8 je napisao/la:Svi se mogu zamjeniti izgleda osim Jahica on ima zacementirano mjesto...

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.