FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Stroj1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Stroj1946 » 12 feb 2019, 17:16

Iskreno vala ne bi bilo loše i koju dobiti.... Neće im se noga osušit

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 12 feb 2019, 17:17

FrancescoTotti je napisao/la:@pantelija jesi ponosan na ono ispucavanje dupovca kod treceg gola? :lol: :lol:
Posto nije bio u prilici da napravi penal,Dupe se revansirao onim ispucavanjem... :rol: :rol:

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 12 feb 2019, 17:18

I Resic i Sisic su izgleda pokazali da su u formi.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 12 feb 2019, 17:20

kengur je napisao/la:Zadnja 2 gola, nas golman istrcava sa cvijecem u kosi u prazno WOW. Valjda Dzafic. Ako je tako ne dirajte Kovacevica ni za zivu glavu. Iako nas je takodje i spasio sa par intervencija.
ipak nije primio nijedan iz kornera, njegova odbrana je stajala u 5ercu i nije izašla na vrijeme čime bi napravili ofsajd....imao je protivnik svo vrijeme svijeta nikakvo kretanje odbrane prema igraču s loptom nijemo gledali samo...užas druga garnitura bekova i stopera... :crazy: :wtf:
iskoristit ćemo period do početka prvenstva da se osvježimo, da odigramo još jednu prijateljsku utakmicu ukoliko to budu dozvoljavali vremenski uslovi", ističe Musemić i dodaje: "Ne znamo šta nas čeka u Bosni, za 12 dana počinje prvenstvo, tako da je teško reći šta će biti s obzirom na snijeg i sve ostalo. Sa tim se susrećemo stalno, ali nažalost, moramo o tome da pričamo", zaključio je trener Sarajeva.
odlično znači još generalka :clap: :thumbup:
FK Sarajevo će drugi dio sezone otvoriti gostovanje kod FK Tuzla City. Musemića smo pitali da li ima već u glavi početnih jedanaest.

"Uglavnom da. Znam deset igrača, jedan je možda upitan iz nekog razloga", dodao je Musemić.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 12 feb 2019, 17:33

Federer17 je napisao/la:Husref Resicu, koliko sam uspio upratiti, nije dao ni 45 min ukupno u pripremnim, dok se neki drugi sigurno manje kvalitetni nalaze na spiskovima svaku utakmicu. Da je toliko bitan rezultat, pa bih i razumio. Ovako...
Pa najgluplja prica na citavom ovom forumu je da Husref forsira mlade igrace.Sabanovic, Pidro i Kovacevic samo pukom slucajnoscu dobili priliku u par utakmica i Husref skontao da momci zapravo i nisu toliko, da nisu gori od Bekica i Hodzica i eto ostali u timu.Kovacevic da je napravio jedan kiks letio bi na klupu i Dzafic bi nam bio prvi golman, al eto na njegovu srecu niko zabio gol iz njegove greske u to vrijeme.Mujakic je prosle sezone ubacen u prvi tim, tako da ni tu nema Husrefove zasluge, a Resic i svi ostali nazalost moraju cekati priliku da se neko povrijedi pa da budu posljedne rjesenje na koje Husref racuna.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 12 feb 2019, 17:43

Nesto gledam ove golove i tacno ne možes ostati ravnodusan na ovu nasu djecu...
Kakav pas malog Đanija,kakav trk Resica i kakav centarsut na Šišica...Kao na Play Stationu...
A samo malo nakon toga,ponovo jedan Šefkijin fantastican bijeg po lijevoj strani i realizacija sa strane na kojoj bi mu pozavidjeli i pojedini igraci iz liga 5-ce...
Kakve mi dragulje imamo,da li smo mi zaista bas potpuno svjesni koliko mi imamo tako talentovane djece... :tokralju:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 feb 2019, 17:48

ZeroStyle je napisao/la:
Federer17 je napisao/la:Husref Resicu, koliko sam uspio upratiti, nije dao ni 45 min ukupno u pripremnim, dok se neki drugi sigurno manje kvalitetni nalaze na spiskovima svaku utakmicu. Da je toliko bitan rezultat, pa bih i razumio. Ovako...
Pa najgluplja prica na citavom ovom forumu je da Husref forsira mlade igrace.Sabanovic, Pidro i Kovacevic samo pukom slucajnoscu dobili priliku u par utakmica i Husref skontao da momci zapravo i nisu toliko, da nisu gori od Bekica i Hodzica i eto ostali u timu.Kovacevic da je napravio jedan kiks letio bi na klupu i Dzafic bi nam bio prvi golman, al eto na njegovu srecu niko zabio gol iz njegove greske u to vrijeme.Mujakic je prosle sezone ubacen u prvi tim, tako da ni tu nema Husrefove zasluge, a Resic i svi ostali nazalost moraju cekati priliku da se neko povrijedi pa da budu posljedne rjesenje na koje Husref racuna.
Uvijek se moze kritikovati, Husref je sam rekao da pred pocetak sezone nije planirao da ce Tatar, Pidro, Mujakic, Kovacevic, Šabanovic imati toliku minutazu al radom i dobrom igrom nametnuli se. Mislim sasvim korektno od Husrefa, meni se ne svidja ni pretjerano guranje tipa Radovca, Hadzic kao projekti a na kraju nista. Rad, red, disciplina i cekat šansu to je put za mlade. Mi smo prvi i puno minuta mladi dobili jako Zlonamjerno je Husrefa prozivati da loše radi.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 12 feb 2019, 17:50

Husrefu je naredjeno da moraju mladi igrat , licno znam da se bunio protiv toga , kad su rezultati krenuli on je normalno prihvatio kao da je on podmladio ekipu ...

KriskaKruha
Kontakt:

Post Postao/la KriskaKruha » 12 feb 2019, 17:54

fks74 je napisao/la:Pustite ga, da nije Jahic, bio bi neko drugi. Njemu smeta Husref, nije Jahic. ;)
Husref je samo glup trener i jos i prodana dusa koja stavlja neciji interes iznad interesa kluba. Naravno da mi zbog toga smeta

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 12 feb 2019, 17:55

KriskaKruha je napisao/la:
fks74 je napisao/la:Pustite ga, da nije Jahic, bio bi neko drugi. Njemu smeta Husref, nije Jahic. ;)
Husref je samo glup trener i jos i prodana dusa koja stavlja neciji interes iznad interesa kluba. Naravno da mi zbog toga smeta

Umri **** ti osim kosti rahmetlija.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

KriskaKruha
Kontakt:

Post Postao/la KriskaKruha » 12 feb 2019, 17:57

HeraklitMracni je napisao/la:Husrefu je naredjeno da moraju mladi igrat , licno znam da se bunio protiv toga , kad su rezultati krenuli on je normalno prihvatio kao da je on podmladio ekipu ...
Ja imam poruke od ljudi iz uprave koji potvrdjuju sve ovo sto si rekao. Mogu ih uslikati i postaviti ovdje ali ce reci da sam strumf.
Isti taj hisref djeci yebe majke na treninzima jer starijima ne smije. Umirio ga rahman

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 12 feb 2019, 18:03

Fuj sta se sve ovdje nece procitati ! Ne trebaju nam dusmani pored nas samih...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 12 feb 2019, 18:04

KriskaKruha je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:Husrefu je naredjeno da moraju mladi igrat , licno znam da se bunio protiv toga , kad su rezultati krenuli on je normalno prihvatio kao da je on podmladio ekipu ...
Ja imam poruke od ljudi iz uprave koji potvrdjuju sve ovo sto si rekao. Mogu ih uslikati i postaviti ovdje ali ce reci da sam strumf.
Isti taj hisref djeci yebe majke na treninzima jer starijima ne smije. Umirio ga rahman
Halo strumfe mrs s foruma ebo te Husref dobro u bulju..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 12 feb 2019, 18:07

Tobe debiluuuuuuuuuu

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 12 feb 2019, 18:08

[/quote] Husref je samo glup trener i jos i prodana dusa koja stavlja neciji interes iznad interesa kluba. Naravno da mi zbog toga smeta[/quote]

Idi se liječi
ISTINA ZA VEDRANA!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 12 feb 2019, 18:09

Sjajnu partiju u remiju kombivanog tima FK Sarajevo protiv gruzijskog Saburtalo Tbilisija u redovima jesenjeg bh. prvaka pružio je Ševkija Resić.
Resić je bio veoma raspoložen, a dodao je i jedan pogodak.

"Zadovoljan sam svojom igrom. Mislim da sam odradio što mi je šef rekao. Uigravamo se, učimo od prve ekipe i mislim da to ide dobro", kazao je Resić, te se dotakao početka drugog dijela sezone.

"Radimo na tome da budemo spremni. Nadam se dobrim igrama i dobrim rezultatima".
ohanite malo, čovjek je iznio svoje mišljenje samo :stop:
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 12 feb 2019, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 12 feb 2019, 18:10

De kaznite ovo jbt
Amer Dupovac!

TheNorthFace
Kontakt:

Post Postao/la TheNorthFace » 12 feb 2019, 18:13

ja se fakat nadam da lik trolla
1946

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 12 feb 2019, 18:17

Trola vas Tobe.
Bivsi je po hiljaditi put.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 12 feb 2019, 18:18

Pa i šta da potpišu onog Jahića. Vidjelo se da nije za nas i da veze blage nema. Taj neće odigrati 90 minuta u drugom dijelu prvenstva i na kraju sezone će ga poslat u Bosnu na posudbu. Libo me, nebitan lik skroz. Nek se osvoji titula, to je primarni cilj.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fera, Serha i 32 gosta.