ne bi trebao potpisati za nas, ako nije lani onaj iz teloptika/partizana mogao, ne treba ni ovaj, niti kramari i sl. kojima je bavljenje profi fudbalom diskutabilno, ovo je fejkanje cv-a ovim odozgo, ko je kobiljar? crnkić? A-M-A-T-E-R-I samo služe za bogaćenje menadžerima....traćenje mjesta i minutaže ovoj zlatnoj djeci akademije...Stroj1946 je napisao/la:Pa i šta da potpišu onog Jahića. Vidjelo se da nije za nas i da veze blage nema. Taj neće odigrati 90 minuta u drugom dijelu prvenstva i na kraju sezone će ga poslat u Bosnu na posudbu. Libo me, nebitan lik skroz. Nek se osvoji titula, to je primarni cilj.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Crnkić i Kobiljar su za ovog Neymar i Mbappe. Realno, Crnkić se kod nas i nadavao golova nekih, Kobiljar u Zrinji bio solidan igrač. Ovog neće ni federalna ekipa nijedna uzet.Denchi je napisao/la:ne bi trebao potpisati za nas, ako nije lani onaj iz teloptika/partizana mogao, ne treba ni ovaj, niti kramari i sl. kojima je bavljenje profi fudbalom diskutabilno, ovo je fejkanje cv-a ovim odozgo, ko je kobiljar? crnkić? A-M-A-T-E-R-I samo služe za bogaćenje menadžerima....traćenje mjesta i minutaže ovoj zlatnoj djeci akademije...Stroj1946 je napisao/la:Pa i šta da potpišu onog Jahića. Vidjelo se da nije za nas i da veze blage nema. Taj neće odigrati 90 minuta u drugom dijelu prvenstva i na kraju sezone će ga poslat u Bosnu na posudbu. Libo me, nebitan lik skroz. Nek se osvoji titula, to je primarni cilj.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
?skoroalen je napisao/la:Crnkić i Kobiljar su za ovog Neymar i Mbappe. Realno, Crnkić se kod nas i nadavao golova nekih, Kobiljar u Zrinji bio solidan igrač. Ovog neće ni federalna ekipa nijedna uzet.Denchi je napisao/la:ne bi trebao potpisati za nas, ako nije lani onaj iz teloptika/partizana mogao, ne treba ni ovaj, niti kramari i sl. kojima je bavljenje profi fudbalom diskutabilno, ovo je fejkanje cv-a ovim odozgo, ko je kobiljar? crnkić? A-M-A-T-E-R-I samo služe za bogaćenje menadžerima....traćenje mjesta i minutaže ovoj zlatnoj djeci akademije...Stroj1946 je napisao/la:Pa i šta da potpišu onog Jahića. Vidjelo se da nije za nas i da veze blage nema. Taj neće odigrati 90 minuta u drugom dijelu prvenstva i na kraju sezone će ga poslat u Bosnu na posudbu. Libo me, nebitan lik skroz. Nek se osvoji titula, to je primarni cilj.
za lažne je odigro 93 minute ukupno, sve vrijeme na posudbi(gošk i travnik) a i tu loš, al najbitnije uzeli su pare za njega(i oni i olimpik) a mi ne...
ako ovom mi damo ugovor, on će dalje bit uvaljivan ko i kobiljar na osnovu cv-a po slovenijama i sl. ...uzimaće menadžer keš na ruke...
već ima trasiran put klubova, ovde zrinjski bi **** uzeo samo da je iz sarajeva, što su dokazali više puta...poslije zrinjskog slovenija...mladog ex-sa i zrinjski igrača pokupiće svaki slovenski klub....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AlfredNobel
- Kontakt:
Treba se malo okomiti na ove admine koji dopuštaju sve ovo.. Kako ne kontate da lik psuje, piše nebuloze i trola s raznih profila. I prolazi nekažnjeno samo zbog nekih djrčijih stvari s prepucavanja zbog kojih je vama smiješan. Koliko imate vi godina? Hajvani hajvanski..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ja mislimnda uz kristalnu lobanju, krugove u zitu i Tungusku eksploziju, ovo je najvwca misterija, kako smo mi njega prodali.FrancescoTotti je napisao/la:@pantelija jesi ponosan na ono ispucavanje dupovca kod treceg gola?![]()
Brat !
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Zasto? Imamo nekog desnog beka?MortemHz je napisao/la:Šabanović bi mogao izgubiti svoje mjesto.
ja ni ja nisam baš ovo skontaoPantelija je napisao/la:Zasto? Imamo nekog desnog beka?MortemHz je napisao/la:Šabanović bi mogao izgubiti svoje mjesto.

mislim da je Šabanović prva zamjena za oba beka...što je ok

tanak. pravo. kriminal bi ga bio stavit u takmičarsku tekmu, ovo danas, penal neki danPantelija je napisao/la:Ja mislimnda uz kristalnu lobanju, krugove u zitu i Tungusku eksploziju, ovo je najvwca misterija, kako smo mi njega prodali.FrancescoTotti je napisao/la:@pantelija jesi ponosan na ono ispucavanje dupovca kod treceg gola?![]()
Brat !

Možda sam ja nešta pomiješao, čini mi se da nam je jednom djecu pravio na Koševu, igrao se s našim bekovima. I još sam ga par puta zapazio, jest većinom s klupe al fino je meščini igrao. Opet kažem, možda ja griješim, nebitno. Kako god, više se za njega čulo nego što će za Jahića ikad u ovoj ligi.Denchi je napisao/la: ?
za lažne je odigro 93 minute ukupno, sve vrijeme na posudbi(gošk i travnik) a i tu loš, al najbitnije uzeli su pare za njega(i oni i olimpik) a mi ne...
ako ovom mi damo ugovor, on će dalje bit uvaljivan ko i kobiljar na osnovu cv-a po slovenijama i sl. ...uzimaće menadžer keš na ruke...
već ima trasiran put klubova, ovde zrinjski bi **** uzeo samo da je iz sarajeva, što su dokazali više puta...poslije zrinjskog slovenija...mladog ex-sa i zrinjski igrača pokupiće svaki slovenski klub....
I ne halalim ovo za Kurdića.

-
- Kontakt:
postajem sam sebi dosadan po pitanju resića,odgovorno tvrdim da je malac naš najveći poslijeratni talenat
VVVBK
VVVBK
Resic MORA imati halilove minute.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
da odigra sezonu jednu konstantno(25-30 tekmi) bio bi najbolje krilo koje imamo....100%nukleusmember je napisao/la:postajem sam sebi dosadan po pitanju resića,odgovorno tvrdim da je malac naš najveći poslijeratni talenat
VVVBK
sumnjam male šanse za to kod Husa i po trenutnom broju krila...Kamuflazn je napisao/la:Resic MORA imati halilove minute.
Ja kada vidkm halilovica s loptom, oftamolog ne gine
pa jbt ga bio je u formi u turskoj gol zabio....samo ne treba nikad nazad igrati....Pantelija je napisao/la:Ja kada vidkm halilovica s loptom, oftamolog ne gine
svako krilo je imalo nekakav pozitivan učinak osim Tatara....

Tatar ce buraniji djecu da pravi, njega ne tangiraju ove bezdusne tekmef 

bgm trenutno i klupa mu je upitna....Pantelija je napisao/la:Tatar ce buraniji djecu da pravi, njega ne tangiraju ove bezdusne tekmef

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sve u svemu sve ovo na kraju je pozitivno.
Nismo se nigdje osramotili, nismo ni pokazali Bog zna kakav fudbal, ukazali su nam [protivnici] na greške i slabosti. U biti tome i služe pripreme.
Iskreno malo sam uplašen zbog dosta loše odrađenog prijelaznog roka, mislim da smo morali dovesti par pojačanja da se zaoštri konkurencija u sastavu.
Amerikanac Jahić ne smije potpisati ugovor sa Sarajevo, moramo se otarasiti Nedima Runde i sličnih. Nema tu kvaliteta i ne sviđa mi se nikako povezivanje našeg kluba sa takvim kvazimenadžerima.
Sve u svemu mislim da ćemo osvojiti titulu bez obzira i na solidno odrađene pripreme.
Nismo se nigdje osramotili, nismo ni pokazali Bog zna kakav fudbal, ukazali su nam [protivnici] na greške i slabosti. U biti tome i služe pripreme.
Iskreno malo sam uplašen zbog dosta loše odrađenog prijelaznog roka, mislim da smo morali dovesti par pojačanja da se zaoštri konkurencija u sastavu.
Amerikanac Jahić ne smije potpisati ugovor sa Sarajevo, moramo se otarasiti Nedima Runde i sličnih. Nema tu kvaliteta i ne sviđa mi se nikako povezivanje našeg kluba sa takvim kvazimenadžerima.
Sve u svemu mislim da ćemo osvojiti titulu bez obzira i na solidno odrađene pripreme.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- sarajevo46
- Kontakt:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:
Ostala na okupu ekipa koja prvom bježi 5, a drugom 15 bodova i koja je prošla u Kupu. Dovedeni Lazić i Kapić koji bi mogli igrati u svakoj ekipi u PL BiH haman povremeno i to je kod nas 'dosta loše odrađen prijelazni rok'. Najjaci smo na planeti.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Visoko smo postavili standarde u jednoj malenoj zemlji na brdovitom Balkanu.sarajevo46 je napisao/la:KrajisnikBosnjak je napisao/la:
Ostala na okupu ekipa koja prvom bježi 5, a drugom 15 bodova i koja je prošla u Kupu. Dovedeni Lazić i Kapić koji bi mogli igrati u svakoj ekipi u PL BiH haman povremeno i to je kod nas 'dosta loše odrađen prijelazni rok'. Najjaci smo na planeti.

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Samo je mali problem što smo umjesto fenomenalnog razbijača ostali na jednom čija forma varira. K'o da Makelelea mijenjaš Gravesenom. Al dobro, ne sumnjam da će Miloš dat sve od sebe.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 47 gostiju.