FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 12 feb 2019, 19:45

braco je napisao/la: I nije ti čemu ovaj Srbin irfo. :kafa:
Polako :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 feb 2019, 19:47

Ma dobro nije Hasanović baš tolika taraba od igrača, tip je igrača kakve Osim voli na sredini terena, onaj najdosadniji mogući igrač po protivničku ekipu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 12 feb 2019, 19:49

slika
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 12 feb 2019, 19:53

Dolazak Hasanovica pred kraj priprema i sedmicu pred nastavak lige dovoljno govori kakvu ce ulogu imati, uz to vise od mjesec dana bio je bez angažmana, ne treba se oko njega uopste toliko nervirati, momak nije prosao ni jedne pripreme niti se uigravao sa ostatkom ekipe
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 12 feb 2019, 19:56

Jesi dosadan Kongrate **** ga zivot. Nase dijete bolje njega gledati nego Radinovica/Secerovica/Zahirovica i ostale. Ako Amaru treba onda je to sveto slovo. Ja opet mislim da moze pomoci, a i da nije taj kalibar za prvih 11 neka ga za rotacije, neka ga radi atmosfere, on je Zeljovac 1/1.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 12 feb 2019, 20:08

Od omiljenog ti forumaša do dosadnog, OK. :lol: :thumbup:

Amar ako kaže da mu treba i Lazar Popovic ja nemam nista protiv, dovodi se radi rotacije i širine klupe, njegovi igracki kvaliteti su nam svima poznati, i oko toga ne vrijedi razglabati, da nam nesto pretjerano moze pomoci, realno ne moze

Nego na transfermarktu skocile cijene igraca, legla milja Zukanovicu garant :lol:
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

1921ba
Kontakt:

Post Postao/la 1921ba » 12 feb 2019, 20:08

Pogledajte kako je protekao povratak ekipe u Sarajevo

Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 12 feb 2019, 20:11

Ma Hasanović ako ništa za rotacije. Da se više ne dovodimo u situaciju da nam ovo bude klupa:

slika

A sad bi klupa mogli biti: Fejzić, Stanić, Rodin, Hasanović, Zajmović, Klepač, Mujezinović (plus tu su Osmanković, Dacić, Osmanović, Zubanović, Zilić, Žerić, Šehić od kojih bi možda 1-2 mogli na posudbu). A mogao bi i Veseli na klupu ako Ermin Zec proigra, tako da bi imali dosta opcija, a ne samo djecu ili nekoga ala Vranješ, Jazvić itd.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 12 feb 2019, 20:40

KongrateUK je napisao/la:Od omiljenog ti forumaša do dosadnog, OK. :lol: :thumbup:

Amar ako kaže da mu treba i Lazar Popovic ja nemam nista protiv, dovodi se radi rotacije i širine klupe, njegovi igracki kvaliteti su nam svima poznati, i oko toga ne vrijedi razglabati, da nam nesto pretjerano moze pomoci, realno ne moze

Nego na transfermarktu skocile cijene igraca, legla milja Zukanovicu garant :lol:
Ma kume u vise navrata si zanimljiv samo nekada bas previse uzimas stvari k srcu i bezveze palamudis. Zavadio si se sa svima, samo malo podigni rucnu i sve 5. Dobar je Hasanovic, samo pogledas kako slavi go protiv pitara i sve ti bude jasno. Amar je njega upario sa Tomicem i fkt je jedno vrijeme top igrao. Ja koliko vidim sprema se stalno i koliko toliko je u formi, ima tu boljku zvanu piva ali jbg... i kada smo prvaci bili redovniji su u kafanama bili veznjaci nego na treningu :rol:

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 12 feb 2019, 20:53

Kada je Željo u pitanju jbg takav sam, a i forum je tu da se malo palamudi, nego izgleda da sam jaka licnost sa jakim egoom pa sam se sa "svima" zavadio :lol: :rol:

Šalu na stranu, bolje i nasa djeca kao sto kazes nego polovnjaci sa strane, a možda ce Eldaru isključiv zadatak biti da drzi predavanja o tome sta je Željo i sta predstavlja, možda uopšte nece igrati lopte, a za ovo da znaš da cu te poslušati kad si tako fin i kulturan :thumbup:

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 12 feb 2019, 20:57

Realno ti si sramota za sve pitare.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 12 feb 2019, 20:59

kerimatomic1921 je napisao/la: Dobar je Hasanovic, samo pogledas kako slavi go protiv pitara i sve ti bude jasno. Amar je njega upario sa Tomicem i fkt je jedno vrijeme top igrao. Ja koliko vidim sprema se stalno i koliko toliko je u formi, ima tu boljku zvanu piva ali jbg... i kada smo prvaci bili redovniji su u kafanama bili veznjaci nego na treningu :rol:
To kao nesto lose? :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 12 feb 2019, 21:00

admin je napisao/la:Vas dvojica, znate ko, bicete obojica udaljeni s teme ako ovako nastavite.

Stavite jedan drugog na ignore listu i pisite o Zelji. Prvi koji spomene onog drugog bice udaljen.
:thumbup:

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 12 feb 2019, 21:28

Hasanovic od odlaska iz Želje skupio dosta iskustva i sigurno je puno bolji nego ranije. Siguran sam da ce nam donijeti cvrstinu u sredinu, a i ako se ne pokaze nece biti gori od Elsnera to sam siguran. A niti Misketovih vedeta koje su nas zaklale za par mjeseci u klubu.

Mislim moras biti dobro bezobrazan da pises sta pises a znamo sta je bilo ranije. Kakvi su anti talenti dolazili i jos gore igrali dosta utakmica, jedan od njih je vec spomenuti Elsner tito te ****!!
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 12 feb 2019, 21:38

irfo je napisao/la:
kerimatomic1921 je napisao/la: Dobar je Hasanovic, samo pogledas kako slavi go protiv pitara i sve ti bude jasno. Amar je njega upario sa Tomicem i fkt je jedno vrijeme top igrao. Ja koliko vidim sprema se stalno i koliko toliko je u formi, ima tu boljku zvanu piva ali jbg... i kada smo prvaci bili redovniji su u kafanama bili veznjaci nego na treningu :rol:
Da su bogdo i ovi pili pivu i družili se imali bi bar 10 bodova više. :beba:
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 12 feb 2019, 21:46

UBIPITAR je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Da su bogdo i ovi pili pivu i družili se imali bi bar 10 bodova više. :beba:
Pa to jeste, zajedno si ih mogao vidjeti samo na terenu. Sve neki klanovi, picka iz zadra i pavic zajedno, blagi, zec i bogi, vranjes i bakrac.... ko da ne igraju zajedno u ekipi i to nas je ponajvise kostalo u polusezoni. Sad na pripremama, koliko vidim, po 6,7 ih pije kafu i to je sigurno najveci dobitak ove “nove” ekipe.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 feb 2019, 22:05

Bgm ja sam dva puta vidio Dženu, Zeca i Sinišu zajedno u gradu, u onom periodu kada smo imali krizu rezultata :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 12 feb 2019, 22:11

Raonffa je napisao/la:Bgm ja sam dva puta vidio Dženu, Zeca i Sinišu zajedno u gradu, u onom periodu kada smo imali krizu rezultata :D
Jeste, u klanovima po 2,3. Kada si ih vidio 10 na okupo kao sada?

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 feb 2019, 22:20

kerimatomic1921 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Bgm ja sam dva puta vidio Dženu, Zeca i Sinišu zajedno u gradu, u onom periodu kada smo imali krizu rezultata :D
Jeste, u klanovima po 2,3. Kada si ih vidio 10 na okupo kao sada?
Nikada, što jest jest.

osobaodpovjerenja
Kontakt:

Post Postao/la osobaodpovjerenja » 12 feb 2019, 22:22

Raonffa je napisao/la:Ma dobro nije Hasanović baš tolika taraba od igrača, tip je igrača kakve Osim voli na sredini terena, onaj najdosadniji mogući igrač po protivničku ekipu.
Eldar bukvalno duela ne uzima na utakmici. Konstantno se izmice, izbjegava kontakt sa protivnikom a igra na zadnjem veznom.
Defanziva kao Medunjanin u reprezentaciji. Da je bogdo pola Hareta u ofanzivi ni po jada. Ovako propuh zivi, sve i jedan veznjak osim mozda ovog iz drugoligasa je bolji od njega.
Srdjan Stanic pitarski ker

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.