Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Champions League 2018/2019
Sva sreća pa nema Neymara i Cavanija, brojali bi golove na dvije ruke.
Pa znam ja to nego eto kažem da forma u ligi prvaka ne igra neku uloguMElloo je napisao/la:Ma tanki su pravo jos ovi bez neye i cavanijaJack je napisao/la:Podsjećam, ovo je četvrta ekipa lige tu negdje sa Arsenalom. Forma u Ligi prvaka nema veze ni s čim, to bi ti kao navijač Reala trebao znatiMElloo je napisao/la:Ako je united engleska ekipa u najboljoj formi kakve su onda ostale
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Ovo je prica o nama.coelho41 je napisao/la:Jest Angel Dimov što pjeva pjesmu plavušaOsim13 je napisao/la:Vazda sam govorio da je Angel klasa
Okreće se ovo u remaču.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kao i obično.jelle je napisao/la:De Gea ih cupa potopa
- invincible1921
- Kontakt:
Ti si bog ovog forumaOsim13 je napisao/la:Vazda sam govorio da je Angel klasa
=\_1921_/=
Jbg ovo je surova realnost za United, izuzev Pogbe (a i to je upitno) oni nemaju klase na terenu, izuzev golmana al' to ne računam.
Njima je premija što su uspjeli ostvariti ovaj niz sa Solskjaerom u ligi i što imaju šanse da kroz ligu i iduće godine igraju LP, a po svim parametrima mislim da nisu tim koji zaslužuje igrati LP.
Njima je premija što su uspjeli ostvariti ovaj niz sa Solskjaerom u ligi i što imaju šanse da kroz ligu i iduće godine igraju LP, a po svim parametrima mislim da nisu tim koji zaslužuje igrati LP.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sijeva sa svih strana, ko da su Vrbanjusa
I zvezda se kuci bolje drzala
I zvezda se kuci bolje drzala
Dal prvo zanjišti ili tek kad napravi scenuOsim13 je napisao/la:Sad će Paul Pogba iskazati nemoć davljenjem protivnika. Čekamo.
Njima i jbni Bernat prijeti
Vom Jäger zum Gejagten
Zaniolo
Al' kako je Džeko primio i proslijedio ovu loptu
Al' kako je Džeko primio i proslijedio ovu loptu
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ako nista, jedinstvo barem ima podrsku sa tribina cijelu utakmicu
Da nije Matic gledao kao mrtvac kako mu igrac ode iza ledja, imao bi United ovdje sanse i za pobjedu. Ovako onaj prvi gol ih presjekao i sad ko muhe bez glave. Nisam vidio da je PSG nesto do tad ekstra odigrao.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Markinjos igrac utakmice, covjek ubi
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Zgadio im Veratti fudbal.
Hajde Alves daj gol da dobijem 300e hahah
- IlCapitano
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa da je Ole bio od početka sezone već bi obezbijedili LPRaonffa je napisao/la: Njima je premija što su uspjeli ostvariti ovaj niz sa Solskjaerom u ligi i što imaju šanse da kroz ligu i iduće godine igraju LP, a po svim parametrima mislim da nisu tim koji zaslužuje igrati LP.
Zaboravljaju ljudi da je ovo Jozin tim uveliko, gušio ih do kranjih granica, plus su oba krila morala vani na pol
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nemanja se vec sezonu i po vuce sa defanzivno uzasnim ucinkom.LEO10 je napisao/la:Da nije Matic gledao kao mrtvac kako mu igrac ode iza ledja, imao bi United ovdje sanse i za pobjedu. Ovako onaj prvi gol ih presjekao i sad ko muhe bez glave. Nisam vidio da je PSG nesto do tad ekstra odigrao.
Obicno ide na foru - prvih pola sata zalaganje, tu i tamo koja osvojena a onda, kako mec odmice, gubi tu azurnost i stvara ogromne probleme ionako nestabilnoj odbrani.
Dakle, biljezimo konstatan pad u igri bez lopte.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Pa sad ne znam baš, ne mogu biti siguran u to da bi LP bila obezbijeđena da je Ole bio od početka sezone, al' bi vjerovatno imali više bodova nego što sada imate. Ne smatram Solskjaera uopšte nekim stručnjakom, al' sigurno manje guši ovu ekipu od Jozuna.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa da je Ole bio od početka sezone već bi obezbijedili LPRaonffa je napisao/la: Njima je premija što su uspjeli ostvariti ovaj niz sa Solskjaerom u ligi i što imaju šanse da kroz ligu i iduće godine igraju LP, a po svim parametrima mislim da nisu tim koji zaslužuje igrati LP.
Zaboravljaju ljudi da je ovo Jozin tim uveliko, gušio ih do kranjih granica, plus su oba krila morala vani na pol
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.