Osim13 je napisao/la:Angel nenadjebiva prevara
Osim13 je napisao/la:Vazda sam govorio da je Angel klasa
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Osim13 je napisao/la:Angel nenadjebiva prevara
Osim13 je napisao/la:Vazda sam govorio da je Angel klasa
Yebes eng ligu gdje City 4-tom na tabeli zabije 6 komada,kakva je to ligaleorey je napisao/la:Pa PSG ima duplo jace igrace, samo luzerstvo je duboko ukorjenjeno u taj klub, taj mentalitet, vidjet cemo sta ce biti u Parizu. Nije iskljuceno ni da ispadnu.
@let3 yebes bolan ligu gdje dobijes 9:0, i gdje drugom bjezis 10 bodova u 2 tekme manje, i tako svaku sezonu. Zato i plate ceh u LP.
Saurman je napisao/la:Lahm je za obojicu izmislio fudbal.
4. Massimo OddoOsim13 je napisao/la:Pa Cafu nema mjesta ni u top 3,realno:
1. Lahm
2. Kimmich
3. Rafinha
Ostali neka se redaju po želji.
Da li su Ribery i Robenn najbolja krila u historiji nogometa ?Osim13 je napisao/la:Pa Cafu nema mjesta ni u top 3,realno:
1. Lahm
2. Kimmich
3. Rafinha
A Lell i Ottl? Mojne tako.coelho41 je napisao/la:4. Massimo OddoOsim13 je napisao/la:Pa Cafu nema mjesta ni u top 3,realno:
1. Lahm
2. Kimmich
3. Rafinha
Nekoc najbolji na svojoj poziciji jelS-Y-L-A-R je napisao/la:Sve ok, ali kakve veze Ottl ima sa ovim?
Ne vidim šta je smiješno.jasmin10 je napisao/la:Saurman je napisao/la:Lahm je za obojicu izmislio fudbal.
Lahm is 33. He’s still great at what he does, but he has other interests. And his retirement preserves a pretty unbelievable streak: Lahm made 517 appearances for Bayern and 113 for Germany without every being sent off, be it for a red card or two yellows.

Zar nije Nelson Semedo?Nail for Real je napisao/la:Dani Alves je najbolji bek svih vremena and it's not even close.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.