i drugi je loncar, nema ko drugiMiske01 je napisao/la:Vranjes ispada, Memisevic upadaDaVinci je napisao/la:2 nova igraca dobijaju poziv u martu ... pitam se koja 2ica ispadaju ...
BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Miske01 je napisao/la:Vranjes ispada, Memisevic upadaDaVinci je napisao/la:2 nova igraca dobijaju poziv u martu ... pitam se koja 2ica ispadaju ...
blasfemijaMoggi je napisao/la:VEČERAS VELIKI POHOD NA 700
na stranicu da se jave:
@osim
@rokoko
@sarmel
@coelho
@beli
@ASD
@boixos
@kaunas
@tuzlak
@helco
@gefufna
@zagor
@kvorter (nije se javio na zadnjih 5 stranica) = 5 udaraca bičem
PROGLAŠAVAM DŽIHAD
moggi ozvanici okupljanje i pocetak priprema
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
To je to ja mislim. Jedino ako Todora zamjeni.Raonffa je napisao/la:Ma mislim da se 9 sigurnih igrača već zna, jedina nepoznanica su bekovi. Pretpostavljam da će bekovi biti Todorović i Kolašinac, odnosno ja bih volio da budu, ovo ostalo zna svako ko je pratio reprezentaciju pod Robijem.
Šehić; Todorović, Šunjić, Zukanović, Kolašinac; Bešić, Pjanić, Sarić; Višća, Duljević, Džeko.
Ako svi budu zdravi, naravno
Otkud to?DaVinci je napisao/la:2 nova igraca dobijaju poziv u martu ... pitam se koja 2ica ispadaju ...
Ako je istina, očekujem da je jedan od njih Hajrović, a taj drugi ne znam, da li računamo povratak Kolašinca kao "novog igrača"?
Robi najavio ...Raonffa je napisao/la:Otkud to?DaVinci je napisao/la:2 nova igraca dobijaju poziv u martu ... pitam se koja 2ica ispadaju ...
Aha, nisam to upratio, ako uzmemo da se Kolašinac podrazumijeva, reći ću da će to biti Hajrović i Lončar.DaVinci je napisao/la:Robi najavio ...Raonffa je napisao/la:Otkud to?DaVinci je napisao/la:2 nova igraca dobijaju poziv u martu ... pitam se koja 2ica ispadaju ...
- BoixosNois1899
- Kontakt:
FC Grizzlies
- BoixosNois1899
- Kontakt:
FC Grizzlies
HahahahahahaOsim13 je napisao/la:Pa ti dečko ako živiš u 2019 mi smo još u sadašnjosti
ma gdje si procitao to, nigdje ne mogu naciDaVinci je napisao/la:[
Robi najavio ...
s.c.s.p.o.r.t.b.a/selektor-zmajeva-zvat-ce-dva-nova-nogometasa-nece-biti-ni-svih-igraca-iz-ranijih-susreta/Moggi je napisao/la:ma gdje si procitao to, nigdje ne mogu naciDaVinci je napisao/la:[
Robi najavio ...
- JavierBosnia
- Kontakt:
Vranjes ako vec ne bude na spisku trebao bi ga mijenjati neki bek/stoper, kaze Miske Memisevic, nesto sumnjam jer osim ono jednom nije mu davao priliku
Druga nepoznanica, hoce li stvarno pozivati 3 beka (Seo, Nastic i Civic) ili ce pozivati Nastica i Civica kao beka, a krila DUlja i Kolasinac (bez Hajrovica)
Ili ce ipak otpasti neko od Civic/Nastic
Vrancic se nece naci gotovo sigurno tu, cekat ce se na njega jos
Mislim da je vrijeme za Hajrovica i tjt
Kolašinac i DilaverRaonffa je napisao/la:Otkud to?DaVinci je napisao/la:2 nova igraca dobijaju poziv u martu ... pitam se koja 2ica ispadaju ...
Ako je istina, očekujem da je jedan od njih Hajrović, a taj drugi ne znam, da li računamo povratak Kolašinca kao "novog igrača"?
eventualno Memišević kao zadnji vezni
Hajrovića sumnjam da će zvati
Karleuše će se odreć u tišini, bez spomena
- Goalgetter
- Kontakt:
Kolasinac se jedino moze voditi kao krilo ako igramo 3-4-3 ili 3-5-2, u 4-3-3 sistemu Kolasinac nema sta da trazi kao krilo. A posto sa trojicom nazad vjerovatno necemo igrati, Kolasinac ce biti bek. I u Arsenalu recimo Seo uvijek ima Iwobija na lijevoj strani ispred sebe koji ga "hrani" loptama, u repci bi to trebao biti Dulja.JavierBosnia je napisao/la: a krila DUlja i Kolasinac (bez Hajrovica)
Denchi je napisao/la:Kolašinac i DilaverRaonffa je napisao/la:Otkud to?DaVinci je napisao/la:2 nova igraca dobijaju poziv u martu ... pitam se koja 2ica ispadaju ...
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Dilaver jos nije promjenio sportsko ... a mislim da Robi misli na igrace koje dosad nije zvao kao Hajrovic, Hajradinovic, Loncar ...Denchi je napisao/la:Kolašinac i DilaverRaonffa je napisao/la:Otkud to?DaVinci je napisao/la:2 nova igraca dobijaju poziv u martu ... pitam se koja 2ica ispadaju ...
Trenutno korisnika/ca: 313, adrenaline323, AmorVincitOmnia, aqarius, Atlanta, bh22, Blueforce21, boki86, Bordo10, bordobijeli, Bosna2026, Bosnjo22, CAGarfia, Confiance, DanijelTZ, donniedarko, Edincapitano, EdinTz, Elddar, emir79, Fudo, General505, Giuseppe1, Godfather, harko35, Hazre, Helemnejse, Helsinki, HZbec, J1897, James1987, klasik, kouadio, lakilone, MacArsla, Majstorinho, Nakata, napapijri1987, nastrojeni21, NazorUso, nerkolfc, newton_heath_lyr, Pensioner26, Principatus, prisonbreak, Rauber33, resko1, rishovski, RobijasiZenica1988, rossonero85, s4mke, Scholl, Shevko, soccerfan, Sveti, totasef1, trunks1946, ugursuz, UtdBiH21, Venom, voltron30, Wilshere10, Wisey, Wolffire, Xaniesta, Zeko87, zemuntrg, Zgemboo89, ZmajOdBosne33 i 484 gosta.