Forum
Re: Forum
Admine da pitam i ovde moze li zamena naslova teme NHL 2009/2010 u NHL 2010/2011?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Barney Stinson
- Kontakt:
Jel ima jos netko da se ne moze prijaviti na forum preko mozille... 
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ovaj lik @Raymondwebb otvori temu za svaki prokleti farmaceutski proizvod. Samo još vali da otvori za andol i to je to.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Megamon
- Kontakt:
Molba da se tema FK SArajevo i FK Zeljeznicar zatvore do nedjelje poslje utakmice.
Padaju razne uvrede,nista pametno da se napise.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- bistrikboy
- Kontakt:
Ti nasao molit'Megamon je napisao/la:Molba da se tema FK SArajevo i FK Zeljeznicar zatvore do nedjelje poslje utakmice.
pocni od sebe i prestani pametovat' po tim temama i vrijeđati,pa onda dijeli lekcije.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Megamon je napisao/la:Molba da se tema FK SArajevo i FK Zeljeznicar zatvore do nedjelje poslje utakmice.
Pa neka vasu zakljucaju vi svakako bojkotujete derbi.Nasu neka ostave na miru
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Megamon
- Kontakt:
Nadji post gdje sam ja koga uvrijedio.Od kako sam se registrovao na ovaj forum ti imas vazda nesto protiv mene.bistrikboy je napisao/la:Ti nasao molit'Megamon je napisao/la:Molba da se tema FK SArajevo i FK Zeljeznicar zatvore do nedjelje poslje utakmice.
Padaju razne uvrede,nista pametno da se napise.![]()
pocni od sebe i prestani pametovat' po tim temama i vrijeđati,pa onda dijeli lekcije.
Nije problem zakljucajte samo nasu temu ionako ces se ko mis sakriti poslje utakmice u nedjelju
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
jedno pitanje,primijetio sam juče da mi je broj postova manji za 5-6 ego dan ranije,šta bi moglo biti u pitanju?
Pisao si nebuloze očito da je administracija izbrisala..kakavdanakneiskustvu je napisao/la:jedno pitanje,primijetio sam juče da mi je broj postova manji za 5-6 ego dan ranije,šta bi moglo biti u pitanju?
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
izbriso admin neku temu i otisli tvoji postovikakavdanakneiskustvu je napisao/la:jedno pitanje,primijetio sam juče da mi je broj postova manji za 5-6 ego dan ranije,šta bi moglo biti u pitanju?
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
LIvada je napisao/la:Pisao si nebuloze očito da je administracija izbrisala..kakavdanakneiskustvu je napisao/la:jedno pitanje,primijetio sam juče da mi je broj postova manji za 5-6 ego dan ranije,šta bi moglo biti u pitanju?
nisam pisao nebuloze
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
tik-tak je napisao/la:izbriso admin neku temu i otisli tvoji postovikakavdanakneiskustvu je napisao/la:jedno pitanje,primijetio sam juče da mi je broj postova manji za 5-6 ego dan ranije,šta bi moglo biti u pitanju?
to je već moguće
ja bi molio da se obrati paznja malo na temu KK Bosne... ubise sa nacionalistickom pricom i prozivanjima. vise se ne moze napisati ni post da ti neko ne izvuce nesto iz konteksta i onda opet nacionalisticka retorika...
You are someone else I am still right here
forum se raspada po savovima puca toliko je fake profila i duble acc strasno
prijavi ih i pomozi nam da ih se riješimo.
Može li neko obrisati offtopic postove na Željinoj temi?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Il na temi Fk. Sarajevo, al zato bi trebalo da rade 2 dana po 24 sata na danVirtu4l je napisao/la:Može li neko obrisati offtopic postove na Željinoj temi?
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
trebali bi smanjit broj citata na maksimalno jedan. ovako je prenepregledno 
e ovako listaadmin je napisao/la:prijavi ih i pomozi nam da ih se riješimo.
mandrak
samosarajevo
ups
benajon
limvo te ljoze
sekac
- NoName
- Kontakt:
Obzirom da uglavnom čitam PDF fudbalske reprezentacije, dat ću jednu primjedbu, koja se vjerovatno može primjeniti i na ostale dijelove foruma.
Naime, smatram neozbiljnim da se za svakog reprezentativca otvara nova tema, pa čak i za one koji još nisu odigrali niti jedne minute. Obzirom da postoji zbirna tema u kojoj se raspravlja o svim reprezentativcima, predlažem pravilo da se ne dozvoljava otvaranje posebne teme za reprezentativce koji nisu odigrali makar 10 utakmica u dresu reprezentacije. Tako će diskusije biti koncentrisane tamo gdje im je i mjesto.
Naime, smatram neozbiljnim da se za svakog reprezentativca otvara nova tema, pa čak i za one koji još nisu odigrali niti jedne minute. Obzirom da postoji zbirna tema u kojoj se raspravlja o svim reprezentativcima, predlažem pravilo da se ne dozvoljava otvaranje posebne teme za reprezentativce koji nisu odigrali makar 10 utakmica u dresu reprezentacije. Tako će diskusije biti koncentrisane tamo gdje im je i mjesto.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.