Čini mi se da je.JoeBleck je napisao/la:Jel napravio Vasquez faul nad De Jongom?
Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Champions League 2018/2019
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Da mu nije slucajno ostao duzan neke pare pa mu Baho zamjerio.Blejzer10 je napisao/la:A spominjao prvo kako je loš danas. Pa kako je nevidljiv. Pa se pitao koju poziciju igra, jel lažnu devetku il' šta. I sad kad je Favre odradio dvije izmjene, ispod glasa govori Jel ovo Gotze ostao u igriKaunas je napisao/la:Blejzer10 je napisao/la:Jes' navalio Baha na Gotzea![]()
Jedini crnjo koji je bio dobar golman je Kameni.Pogba je napisao/la:Ne mozes imati crnca na golu nikako.![]()
Daj var
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Drago mi je zbog Tottenhama.Odlična ekipa.
Pa seru i ovi treneri i Ajax i Dortmund fol pocinju bez napadaca,fol neke lazne 9-tke
Ajax da je imao pravog spica u prvom bi dva dao.Nemoze ti Tadic igrati u vrhu nikako.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 13 feb 2019, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
I DidaKaunas je napisao/la:Jedini crnjo koji je bio dobar golman je Kameni.Pogba je napisao/la:Ne mozes imati crnca na golu nikako.![]()
Daj var
Doduše Didu su malo izbijelili u Milanu
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
sjooo ovog kloca Dolberga, promaši mrtvi zicer u 92 minuti 
Boga oca promašili.
- LlullSergio
- Kontakt:
MI SMO REAL MADRID, IZVOL'TE SE BRANIT

- anonymousHD
- Kontakt:
Black magic vol. 2

Dobar je ovaj Ajaks fina ekipica.Al ne mos vala izlazit 1 na 1 s Kurtom vise puta i svkai put promasit
- JohnCleese
- Kontakt:
Odlicno izdanje VAR-a u mecu Ayax Real 
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Zasto nije VAR koristio u toj situaciji?JonSnow je napisao/la:Čini mi se da je.JoeBleck je napisao/la:Jel napravio Vasquez faul nad De Jongom?
Bukvalno su ga molili da pogleda snimak,odmahnuo je glavom.
Cirkus !
Schone i Van de Beek održali čas Frenkiju.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
De jong se unio u njega i ne da mu kontru da istrci, pa nije kosarka da mu blok radisJoeBleck je napisao/la:Jel napravio Vasquez faul nad De Jongom?
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kako će da plodi De Jong frankovce sljedeću deceniju hehe 
Ajax neiskusan. Imali su u prvom poluvremenu brat bratu 3 čiste prilike ali kao što rekoh neiskustvo je odradilo svoje.
Ajax neiskusan. Imali su u prvom poluvremenu brat bratu 3 čiste prilike ali kao što rekoh neiskustvo je odradilo svoje.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- IlCapitano
- Kontakt:
Ništa ovdje nije gotovo ako Ajax može ponoviti istu igru na Bernabeu. Real bez Ramosa je druga ekipa, večeras je sam u odbrani igrao.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ako ce plodit ovako ko veceras bujrumBoixosNois1899 je napisao/la:Kako će da plodi De Jong frankovce sljedeću deceniju hehe
Ajax ipak očekivano zelen, mogu igrati sa svima, ali u eliminacijama takticki nemaju sta traziti, za takve podvige na klupi trebaju imati vrhunskog trenera. Motivacijski su bili top, ali bez prave spice ne moze izmedju ostalog, a fali i jedan razbijac u sredini.
Nadam se da ce napasti u Madridu, bez kompleksa.
Nadam se da ce napasti u Madridu, bez kompleksa.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 13 feb 2019, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Haha kakve koristi od ovako lijepe igre bez učinka, deset prilika im treba za gol, to se kažnjavanja na ovom nivou protiv ovog protivnika, nije ovo de grasaft da propustis pet prilika i opet te ne kazne i pobjedis, još jednom se pokazalo da te lijepe kombinacije i brza igra ništa ne znači ako ne znaš zavrsavat te akcije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.