kvota 5.00

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Chelsea - Wolverhampton Wanderers (0-1)
1 1.42
Kecskeméti TE - Videoton FC
Both Teams to Score (1=Yes, 2=No)
1 1.50
Saturn Moscow Oblast - Terek Groznyi
1 2.10
Total odds 4.47
Total stakes kr 100.00
Total potential payout kr 447.30
Sheffield Wednesday - A.F.C. Bournemouth
Total Goals Scored 2.5
Under 2.5 1.80
Southampton - Oldham Athletic
Total Goals Scored 2.5
Under 2.5 1.87
Borussia Mönchengladbach - Werder Bremen
Both Teams to Score (1=Yes, 2=No)
1 1.40
Total odds 4.71
Total stakes kr 100.00
Total potential payout kr 471.24
Zato što je Kiel gost. Dakle, oni su ušli u utakmicu sa minusom od 9.5 golova, ali dobili su 13. Ti si odigrao keca, što u suštini znači da si igrao na Ahlen. Trebaš malo obratiti pažnju na (-, +) u hendikepima ako ih dugo nisi igrao, jer će se često dešavati ovakve stvari. Izvini što donosim loše vijesti.sandiegochargers je napisao/la:moze li mi neko objasniti ovo: odigrao sam h1 na utakmicu ahlen-kiel.ponuđeni hendikep je bio -9.5 a kiel je dobio utakmicu 13 razlike.kako je onda listic gubitni?
hvalaMonolog je napisao/la:Zato što je Kiel gost. Dakle, oni su ušli u utakmicu sa minusom od 9.5 golova, ali dobili su 13. Ti si odigrao keca, što u suštini znači da si igrao na Ahlen. Trebaš malo obratiti pažnju na (-, +) u hendikepima ako ih dugo nisi igrao, jer će se često dešavati ovakve stvari. Izvini što donosim loše vijesti.sandiegochargers je napisao/la:moze li mi neko objasniti ovo: odigrao sam h1 na utakmicu ahlen-kiel.ponuđeni hendikep je bio -9.5 a kiel je dobio utakmicu 13 razlike.kako je onda listic gubitni?
uredu je,ti stavis prelaze i pogadjas,al nekad kad vidis da prolaz ne ide,nemoj brisat post jbg kao juce kad si obrisao Zadar..pa sta ako masis?????
yebi ga stid ga i mene bude stid da mi dodje da pobrisem...
a vala i nije bas tako dobra,ako cemo iskrenojacky09 je napisao/la:Danas odlična ponuda.. mora se nešto ubosti.
Dok je Totenham umoran od Intera. Ja danas ne bi igrao ucesnike LP.jacky09 je napisao/la:Mislim da je danas zicer Tottenham 1, Evertonu fale Pienaar, Fellaini, Osman i Rodwell.. a upitni su Anichebe, Saha, Heitinga. Sve jako važni igrači.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.