FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

robertkosar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la robertkosar » 14 feb 2019, 13:48

De pojedinci objasnitte tko je iso u USA da gleda ovog amerikanca i tko ga dovede na Kosevo na probu. Pojedinci sa foruma ili uvazeni trener. Emire Hadzicu skidam ti kapu za rad u FK Sarajevo. :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 feb 2019, 13:51

Ne pričajte gluposti za @samozdravlje, on nema veze s Tobetom ni njegovim profilima. Upoznao sam čovjeka i ako je iko navijač Sarajeva do srži, on je.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 14 feb 2019, 13:54

Denchi je napisao/la:Dje se postaje odlican trener golmana za nepunih pola godine radnog staza posaljite mi link da kliknem hahhahhahahaha

Ili jos bolji ibro hodzic ahahahha :rol: :rol: :urnebes:

Skolovo se za vrijeme karijere, hahahaha. Nisi cuo nikad za skolovanje uz rad?
Za ibru hodzica delac je pricao samo pohvale i da se iznenadio kako su dobri i napredni treninzi.

Veci i najveci problem su treninzi i treneri u omladinskom pogonu. On kad izadje iz OP bi trebalo da je 97% formiran golman, ovo ostalo se stice sve iskustvom.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 feb 2019, 13:57

BordoSarajevo je napisao/la:Generalka u subotu protiv Rudara iz Kaknja, igra se u kampu, 14.00h.
Ja bi pokušao dovesti neku jaču ekipu za generalku ali nema veze.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 14 feb 2019, 13:58

Ko god da je isao i doveo ga isti nije zadovoljio. Sta bi bilo da je doveo nekog strasnog igraca. Boze moj, probalo se i fula. Sta ima veze. Sad mu treba je*at mater sto je promasio? Daj uozbilji se.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 feb 2019, 14:01

Da se vi pitate, bi li Cruza potpisali?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 feb 2019, 14:05

MortemHz je napisao/la:Da se vi pitate, bi li Cruza potpisali?
Naravno, do kraja sezone posudba, od naredne da prođe kompletne pripreme. Osim ako bi htio preveliku platu, mada sumnjam.

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 14 feb 2019, 14:06

Ja bih ga doveo i posudba. Pa poslije vidjeti... Ma da suti stucat ce majka nekom ko god akademce pomjeri, a opet ce stucat majka i ako ne dovedu. Bjezi ba. Dobro iko dodje kod nas na klupu.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 14 feb 2019, 14:10

Laznjak je napisao/la:
Ja bih ga doveo i posudba. Pa poslije vidjeti... Ma da suti stucat ce majka nekom ko god akademce pomjeri, a opet ce stucat majka i ako ne dovedu. Bjezi ba. Dobro iko dodje kod nas na klupu.
pa i njega moes racunati sa 19 godina kao akademca .... dakle, ne bi uzimao minute jer je mlad i ima prostora za napredak... pplus nije se pokazao ni malo los jer ne mozzes na srecu dati gol i 2 asist u 45 min ...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 feb 2019, 14:15

Poslati ga u olimpik na posudbu. Njima se sigurno svidio :-)
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 14 feb 2019, 14:20

Od svih igrača na pripremama, po onome koliko sam ja ispratio, najviše me se dojmio Pidro. Momak je akademac, ali već se ne vidi sekunda neiskustva, momak mi izgleda strašno dobro. Svaka čast za njega, samo da nastavi tim tempom.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 14 feb 2019, 14:26

Naravno... :thumbup:

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 14 feb 2019, 14:37

Naravno momak ima i kvaltet i znanje :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 14 feb 2019, 14:37

Istovremeno, Nathan Crepaldi da Cruz, 19-godišnji krilni napadač porijeklom iz Brazila, još uvijek nije uvjerio Husrefa Musemića da ga zadrži, ali šansa postoji. Odluka će biti donesena tokom dana nakon sastanka struke i čelnika kluba sa Koševa. Cruz je odigrao sjajan meč protiv Olimpika, ali u Antaliji se nije naročito istakao, pa je i njegov status još uvijek upitan.

Sad posteno kako je mogao zadovoljiti u Antaliji kad nije skoro ni igrao pogotovo na spram Jahica ..

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 feb 2019, 14:43

Ako ništa, potpisat ga da zayebemo konkurenciju. Neko će ga uzet 100% a ima kvalitet. Lištica recimo, uvijek je bila puna južnoamerikanaca.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 14 feb 2019, 14:52

Naravno da ga treba potpisat, momku 19 godina, al vidi se da zna lopte igrati. Treba razumjeti da je ovo sve za njega novo. Al sam uvjeren da recimo za po godine, moze cak u prvu ekipu upast.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 feb 2019, 14:58

Kamuflazn je napisao/la:
Denchi je napisao/la:Dje se postaje odlican trener golmana za nepunih pola godine radnog staza posaljite mi link da kliknem hahhahhahahaha

Za ibru hodzica delac je pricao samo pohvale i da se iznenadio kako su dobri i napredni treninzi.

Veci i najveci problem su treninzi i treneri u omladinskom pogonu. On kad izadje iz OP bi trebalo da je 97% formiran golman, ovo ostalo se stice sve iskustvom.
samo mi baci link te škole gdje postaješ odličan za po godine ;) i ko procjenjuje to :D
i šta kažeš 97% golmana trebaju pravit 2 golmana kvaliteta federalne koji u životu nisu visoku loptu pokupili???
aj sjedi dečko :stop: odmori :stop:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 14 feb 2019, 14:58

Drago mi je da ovde dosta ljudi podrzava akademce (nasu djecu) jedan sam od njih, i podrzavam da se maksimalno minutaza daje njima, al sad smo ljudi u situaci da isvoimo duplu krunu za koju bi ja bez razmisljanja prokocko ako treba i pidrunu i kovinu i sabanovu i bilokojeg igraca karijeru. Evo i zasto ako kova skuha zanat za ovih 20 utakmica (sa kup utakmicama) i postane oliver kan a mi ne isvoimo ni jednu titulu a klub ga proda za 2m€ Sta su dobio nit golmana nit titula nit nicega. Normalno da bi volio najvise da osvoimo duplu sa kovom na golu i svim ostalim akademcima.

Drugo sto se tice mog licnog misljenja meni dizdarevic vise obecava nego kova, prem da kovacevic u prvenstvu nije napravio nikakvu grubu gresku

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 feb 2019, 15:01

skoroalen je napisao/la:Ako ništa, potpisat ga da zayebemo konkurenciju. Neko će ga uzet 100% a ima kvalitet. Lištica recimo, uvijek je bila puna južnoamerikanaca.
uzeo bi ga neko iz Mostara garant,dole baš uspijevaju ovi latinosi, u GOŠK na posudbu, da igra...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 14 feb 2019, 15:07

Denchi je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:

samo mi baci link te škole gdje postaješ odličan za po godine ;) i ko procjenjuje to :D
i šta kažeš 97% golmana trebaju pravit 2 golmana kvaliteta federalne koji u životu nisu visoku loptu pokupili???
aj sjedi dečko :stop: odmori :stop:
https://www.nfsbih.ba/savez/centar-za-edukaciju/

eto pa se prijavi da vidimo to znanje. :tokralju: :tokralju:
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: badboy, Google Adsense [Bot], Hajdeee, JavierBosnia, misstianopenaldo, mnon46, Rule_hz, Sazg, SHZ82, Tatamata1946, ubipara, Vanja8 i 145 gostiju.