FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Tebi UPS treba staviti crveni pecat na nick da ne mozes uci na ovu temu.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
Ja sam argumentovano odgovorio na filozofsko supljiranje vaseg ultras-gurua a to sto istina boli istina je drugi par rukava...1921 je napisao/la:Tebi UPS treba staviti crveni pecat na nick da ne mozes uci na ovu temu.
Ili je lakse zivjeti sa zujinim i ticinim mitovima?
Cuj filizofsko supljiranjeUPS je napisao/la:Ja sam argumentovano odgovorio na filozofsko supljiranje vaseg ultras-gurua a to sto istina boli istina je drugi par rukava...1921 je napisao/la:Tebi UPS treba staviti crveni pecat na nick da ne mozes uci na ovu temu.![]()
http://yfrog.com/n4zijadbleeeej
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
sminkeri, babini sinovi, podobnasi, itd... tu tradiciju bastinite jos od 1946...UPS je napisao/la:Za vas uvijek i divovi i gospoda.... i nismo kokuzi
sljedeci put trazite od domacina da vam nabavi za svakog navijaca kozne fotelje sa automatskom masazom i da svaki navijac dobije svoju slugu, po mogucnosti neku crnku iz afrike... e vazda si bio za zaljenje al sada sam sebe nadmasujes... idi poklopi se loncem od serpe i ne siri svoje bakterije po ovoj temi...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Dobili su mjesta na tribinama, nisu htjeli da uzmu... Ćao
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Taj veci prostor ste dobili samo za prosli derbi i to je to ako vec hoces da budes objekivan pitaj bljekica sto nije platio stolice koje ste plomili prije dvije godine mozda bi onda i dobili vise prostora.UPS je napisao/la:Ja sam argumentovano odgovorio na filozofsko supljiranje vaseg ultras-gurua a to sto istina boli istina je drugi par rukava...1921 je napisao/la:Tebi UPS treba staviti crveni pecat na nick da ne mozes uci na ovu temu.![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
@ nikad izvini,

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
halo ba sto spadate na njihov nivo , samo ih ignorisite, dajte nesto o sastavu i utakmici, ma pusti debile neka plate 3km na hadisonu i nek se je.bu, boli me k.urac za pitare debilne, sto moderatori nista nerade
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
- samir_tm87
- Kontakt:
veceras face to face zujo i bljekic ?
tako mi rekli , nezz
tako mi rekli , nezz
Vidjet ćeš včrs dogovor da im da slovo još jednosamir_tm87 je napisao/la:veceras face to face zujo i bljekic ?
tako mi rekli , nezz
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
-
sancho_panza
- Kontakt:
Jeste veceras face to face kolegasamir_tm87 je napisao/la:veceras face to face zujo i bljekic ?
tako mi rekli , nezz
U Lukavici je domaćima za tribinu iza gola cijena karte bila 3 KM.
Zajko Zeba i Mirsad Bešlija sa po 5 asistencija predvode ligu. Mirso sve udijelio u dva poluvremena. Prvo protiv Leotara i drugo protiv Čelika. I pauzirao onih par utakmica zbog smrti oca.
Zajko Zeba i Mirsad Bešlija sa po 5 asistencija predvode ligu. Mirso sve udijelio u dva poluvremena. Prvo protiv Leotara i drugo protiv Čelika. I pauzirao onih par utakmica zbog smrti oca.
u 6 pocinje centralni dnevnik do 8 e sada u koje je vrijeme face to face to je problem
- nikad_izvini
- Kontakt:
Tebi je svaka složena rečenica filozofiranje i svaki tvoj odgovor sa dvije proste rečenice "argumentovan"UPS je napisao/la: Ja sam argumentovano odgovorio na filozofsko supljiranje vaseg ultras-gurua a to sto istina boli istina je drugi par rukava...![]()
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Jel' to neki bojkot? šmrc šmrc
joj sutra je lom... Popovic ima da zabije. Da hoce opet Tifa doci...
-
samo sarajevo
- Kontakt:
Sta ste vi onda mrsko vam do I.Sarajeva otici sminkeri iz raznih selendri kome vi pricate,kakve fotelje,sta ste vi trazili kad ste bojkotovali na Kosevu derbi papcino,da vam crveni tepih prostremo,lose vam je bilo cijela tribina sa stolicama a niste dosli e nema vise papak!tm84 je napisao/la:sminkeri, babini sinovi, podobnasi, itd... tu tradiciju bastinite jos od 1946...UPS je napisao/la:Za vas uvijek i divovi i gospoda.... i nismo kokuzi![]()
sljedeci put trazite od domacina da vam nabavi za svakog navijaca kozne fotelje sa automatskom masazom i da svaki navijac dobije svoju slugu, po mogucnosti neku crnku iz afrike... e vazda si bio za zaljenje al sada sam sebe nadmasujes... idi poklopi se loncem od serpe i ne siri svoje bakterije po ovoj temi...
Sutra u 17h neko na Grbavicu na derbi, a neko kod torabija na tretman...prava istina bojkota 
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
I prema Cviki, smanjen je prostor za gostujuće navijače jer je ove sezone prodato "mnogo više" godišnjih karata
Ma daaaaaaaaaj. Moglo je biti bar neko korektno i smisleno objašnjenje. Pa ove se nije prodalo ni trećina godišnih i polugodišnjih u odnosu na prošlu sezonu. Pretpostavljam.
Ma daaaaaaaaaj. Moglo je biti bar neko korektno i smisleno objašnjenje. Pa ove se nije prodalo ni trećina godišnih i polugodišnjih u odnosu na prošlu sezonu. Pretpostavljam.
ma oni ne moraju doc , znate doc na forum gledat nesto podj*avat itd , al u sustini prepuni ste kompleksa ....imate 3000 mjesta malo vam ccc a pravi razlog tkz bojkota je njihova mala simapticna koreografija koju su oni smisliii AHAHAHAHAHA
samo gazi gazi gazi ......
samo gazi gazi gazi ......
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 24 gosta.