AlfredNobel je napisao/la:alenpitar aka kriskakruha/samozdravlje/bordopoeta na haparatima.
Joj smijurije svega mi..

- Gospodine postujem Te kao navijaca FKS , ali si tezak covjek do bola
- Kazes da me neces spominjati , a i ja Tebe . Pokusao sam ispostovati.
- Da Bogda me rodjeni brat gotivio kako ja gotivim Husrefa(prvenstveno radi Vahidina) , a porodici Musemic zelim sve sto i svojoj
- @Samozdravlje nikad nije rekao da se Husref moze kupiti za $ , ali za prijateljstvo da (ne valja sebi-to je moje misljenje ?)
- Ako hocemo evropski FK , onda greske svesti na min. , ovo nam ocito nije trebalo .
- Zar treba 1,5 mjeseci da se vidi da nije za FKS . Jahicu kao najmilijem zelim sve najbolje , dBd bio Mesi i popisao se po meni.
- Nikad ga nisam komentarisovao licno nego na osnovu 20-ak navijaca FKS(a ne samo gore nabrojani)
- Greska jeste evo zasto: na pripreme je mogao ici Imamovic ili Akademac , minute na pripremama je mogao dobiti Djokanovic , Salcin ili neko treci vise minuta . Greska je sto se Husref doveo u situaciju da su posumnjali i navijaci (izuzev ovih nabrojanih),a vjeruj mi i oni gotive Husrefa kao i ja , a mi mozda vise od Tebe.
- Zar je grijeh reci da Husref ima vise povjerenja u iskusne igrace (to mu je trenerska filozofija). Dok je tabela ovakva i igraju Akademci(trpimo ih , al bas) neka Husrefa , u suprotnom ... Pa zar 100x nije receno FKS iznad svakog .
- Ne znas postovati razlicito misljenje . Posumnjati u mene da sam navijac Zelje je uvreda za Tebe i to govori o tebi.
- Nek si ziv i zdrav svojoj porodici.Niti jedan trenutak nisam posumnjao da ti nisi navijac FKS i to vatreni , ali meni je 60+ god. Da li vrijedi i da li trebam ovdje pisati jeste upitno . Puno puta sam si postavljao to pitanje , pa kontam trebam , a onda se nerviram .Volim puno FKS , to je ...
- Za jedno si u pravu.
SMIJURIJA. Ali cija ? Komentarisi i spominji Ti mene , svim silama cu se truditi , da zaobilazim navijace(za to respect) kao sto si TI.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.