Ja se sjecam par gresaka, ali halal mu je. Npr za derbi mu ispade lopta nakon suta kad je Krpic zabio gol iz ofsajda. Onda mu ispade lopta isto kod "faula" necu dusu da grijesim. Onda ga Zaimovic lobova na liniji za 2:2. To je sto sam zapamtio, ma da halal mu bilo, mlad je i drag mi je. Golman je pola ekipe, treba tu biti oprezan, da mi je brat.Pitar6785 je napisao/la:Drago mi je da ovde dosta ljudi podrzava akademce (nasu djecu) jedan sam od njih, i podrzavam da se maksimalno minutaza daje njima, al sad smo ljudi u situaci da isvoimo duplu krunu za koju bi ja bez razmisljanja prokocko ako treba i pidrunu i kovinu i sabanovu i bilokojeg igraca karijeru. Evo i zasto ako kova skuha zanat za ovih 20 utakmica (sa kup utakmicama) i postane oliver kan a mi ne isvoimo ni jednu titulu a klub ga proda za 2m€ Sta su dobio nit golmana nit titula nit nicega. Normalno da bi volio najvise da osvoimo duplu sa kovom na golu i svim ostalim akademcima.
Drugo sto se tice mog licnog misljenja meni dizdarevic vise obecava nego kova, prem da kovacevic u prvenstvu nije napravio nikakvu grubu gresku
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
bordobijeli
- Kontakt:
90%foruma nije bilo za Jahica meni licno svejedno kako Husref i Hadzija odluce tako ce biti i tako jedino je ispravno.al da 100 stranica samo se piše o talu nekom cak su pisali da Hadzija i Husref usukobu radi Jahica i Cruza, da li je to normalano ??
ma nema sve si u pravu za 5 minuta sve završioKamuflazn je napisao/la: https://www.nfsbih.ba/savez/centar-za-edukaciju/
eto pa se prijavi da vidimo to znanje.![]()
zaista radi
nego jel vazda ovaj kup izgledo ovako???

nekako mi ljepuškast
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
To je sad SELECT,ubacio loptu,ne ide ona sa peharom...Denchi je napisao/la:ma nema sve si u pravu za 5 minuta sve završioKamuflazn je napisao/la: https://www.nfsbih.ba/savez/centar-za-edukaciju/
eto pa se prijavi da vidimo to znanje.![]()
![]()
napokon sad sam i ja "odličan trener" a svega 3 minute imam licencu![]()
zaista radi![]()
nekako mi ljepuškastne sjećam se da je bila ovo lopta odozgo
matere mi ljepši od onog za svjetskoVanja8 je napisao/la:To je sad SELECT,ubacio loptu,ne ide ona sa peharom...Denchi je napisao/la:
nekako mi ljepuškastne sjećam se da je bila ovo lopta odozgo
![]()
![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Potpisao je jbt!! 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Potpiso Cruz opa
Nathan Crepaldi da Cruz koji je posljednje dvije sedmice boravio na probi u FK Sarajevo zvanično je potpisao ugovor sa Bordo klubom. Ugovor je važeći do kraja sezone uz mogućnost produženja.
„Tokom priprema Cruz je upisao nastupe u nekoliko kontrolnih susreta gdje je stručni štab prepoznao kvalitet i prostor za daljnji napredak. Riječ je o mladom igraču koji je pokazao da bi uz kontinuiran rad u narednom periodu mogao postati neizostavna karika Fudbalskog kluba Sarajevo“, istakao je koordinator sportskog segmenta, Emir Hadžić.
Za vrijeme priprema, na probi je boravio i Ado Jahić. Stručni štab Fudbalskog kluba Sarajevo donio je odluku da dvadesetjednogodišnji vezista u ovom trenutku nije igrač koji bi pomogao u ostvarenju zacrtanih ciljeva Bordo kolektiva.
Nathan Crepaldi da Cruz koji je posljednje dvije sedmice boravio na probi u FK Sarajevo zvanično je potpisao ugovor sa Bordo klubom. Ugovor je važeći do kraja sezone uz mogućnost produženja.
„Tokom priprema Cruz je upisao nastupe u nekoliko kontrolnih susreta gdje je stručni štab prepoznao kvalitet i prostor za daljnji napredak. Riječ je o mladom igraču koji je pokazao da bi uz kontinuiran rad u narednom periodu mogao postati neizostavna karika Fudbalskog kluba Sarajevo“, istakao je koordinator sportskog segmenta, Emir Hadžić.
Za vrijeme priprema, na probi je boravio i Ado Jahić. Stručni štab Fudbalskog kluba Sarajevo donio je odluku da dvadesetjednogodišnji vezista u ovom trenutku nije igrač koji bi pomogao u ostvarenju zacrtanih ciljeva Bordo kolektiva.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 14 feb 2019, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Cruz novi član Bordo kluba

https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/cr ... mAKHSljb84

https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/cr ... mAKHSljb84
Sarajevo ljubavi moja.
Elit Nutrition vi ste na potezu, do 21-ve nabubajte ga hgh i nandrolonom da se udupla u svim kategorijama

Ta' ce taldzije nedaju mu da igra. 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hadžija...

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I trebao je dobiti mnogo više šanse od onog ali hajde, neka pravda je zadovoljena. Samo bi volio da se sad ne izgubi jer će biti ogroman pritisak radi duple krune, ima momak nešto.miky_hz je napisao/la:Ta' ce taldzije nedaju mu da igra.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
Samozdravlje
- Kontakt:
- Gospodine postujem Te kao navijaca FKS , ali si tezak covjek do bolaAlfredNobel je napisao/la:alenpitar aka kriskakruha/samozdravlje/bordopoeta na haparatima.
Joj smijurije svega mi..
- Kazes da me neces spominjati , a i ja Tebe . Pokusao sam ispostovati.
- Da Bogda me rodjeni brat gotivio kako ja gotivim Husrefa(prvenstveno radi Vahidina) , a porodici Musemic zelim sve sto i svojoj
- @Samozdravlje nikad nije rekao da se Husref moze kupiti za $ , ali za prijateljstvo da (ne valja sebi-to je moje misljenje ?)
- Ako hocemo evropski FK , onda greske svesti na min. , ovo nam ocito nije trebalo .
- Zar treba 1,5 mjeseci da se vidi da nije za FKS . Jahicu kao najmilijem zelim sve najbolje , dBd bio Mesi i popisao se po meni.
- Nikad ga nisam komentarisovao licno nego na osnovu 20-ak navijaca FKS(a ne samo gore nabrojani)
- Greska jeste evo zasto: na pripreme je mogao ici Imamovic ili Akademac , minute na pripremama je mogao dobiti Djokanovic , Salcin ili neko treci vise minuta . Greska je sto se Husref doveo u situaciju da su posumnjali i navijaci (izuzev ovih nabrojanih),a vjeruj mi i oni gotive Husrefa kao i ja , a mi mozda vise od Tebe.
- Zar je grijeh reci da Husref ima vise povjerenja u iskusne igrace (to mu je trenerska filozofija). Dok je tabela ovakva i igraju Akademci(trpimo ih , al bas) neka Husrefa , u suprotnom ... Pa zar 100x nije receno FKS iznad svakog .
- Ne znas postovati razlicito misljenje . Posumnjati u mene da sam navijac Zelje je uvreda za Tebe i to govori o tebi.
- Nek si ziv i zdrav svojoj porodici.Niti jedan trenutak nisam posumnjao da ti nisi navijac FKS i to vatreni , ali meni je 60+ god. Da li vrijedi i da li trebam ovdje pisati jeste upitno . Puno puta sam si postavljao to pitanje , pa kontam trebam , a onda se nerviram .Volim puno FKS , to je ...
- Za jedno si u pravu. SMIJURIJA. Ali cija ? Komentarisi i spominji Ti mene , svim silama cu se truditi , da zaobilazim navijace(za to respect) kao sto si TI.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
đe sponzor SMS-a Morteme?MortemHz je napisao/la:I trebao je dobiti mnogo više šanse od onog ali hajde, neka pravda je zadovoljena. Samo bi volio da se sad ne izgubi jer će biti ogroman pritisak radi duple krune, ima momak nešto.miky_hz je napisao/la:Ta' ce taldzije nedaju mu da igra.
bgm si tanak u zadnje vrijeme
Nije ovo furka, šta će ili koga će sada prozivati pojedine osobe na ovom forumu?
Da je naći neki fini klub gdje bi ovaj momak igrao, stasao i navikao se na BH fudbal, jer ove sezone teško da može doći do nekih minuta kod nas..
Da je naći neki fini klub gdje bi ovaj momak igrao, stasao i navikao se na BH fudbal, jer ove sezone teško da može doći do nekih minuta kod nas..
Bordo bijeli za život cijeli!!
Husref taldzija 
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Joj hadzije, sta frajer uradi za nas klub u relativno kratkom vremenskom periodu.
Svaka cast majstore, da Bog da se dugo zadrzo kod nas i nastavio i dalje u ovakvom ritmu
Svaka cast majstore, da Bog da se dugo zadrzo kod nas i nastavio i dalje u ovakvom ritmu
ZZ
Hebibović,Bekić i Halilović su još naši igrači, vraćamo se početne pozicijeBenjolos je napisao/la: šta će ili koga će sada prozivati pojedine osobe na ovom forumu?
Idemoo AMIGOOO, sretno!
Za koju godinu bi mogli fino zaraditi na ovom momku.
Bravo HADZIJA babuko!
Za koju godinu bi mogli fino zaraditi na ovom momku.
Bravo HADZIJA babuko!
Husrefovi dusmani na aparatima.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988, Google Adsense [Bot], Pantelija, plisek, rimljanin90 i 59 gostiju.