FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Laznjak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Laznjak » 14 feb 2019, 15:21

Pitar6785 je napisao/la:Drago mi je da ovde dosta ljudi podrzava akademce (nasu djecu) jedan sam od njih, i podrzavam da se maksimalno minutaza daje njima, al sad smo ljudi u situaci da isvoimo duplu krunu za koju bi ja bez razmisljanja prokocko ako treba i pidrunu i kovinu i sabanovu i bilokojeg igraca karijeru. Evo i zasto ako kova skuha zanat za ovih 20 utakmica (sa kup utakmicama) i postane oliver kan a mi ne isvoimo ni jednu titulu a klub ga proda za 2m€ Sta su dobio nit golmana nit titula nit nicega. Normalno da bi volio najvise da osvoimo duplu sa kovom na golu i svim ostalim akademcima.

Drugo sto se tice mog licnog misljenja meni dizdarevic vise obecava nego kova, prem da kovacevic u prvenstvu nije napravio nikakvu grubu gresku
Ja se sjecam par gresaka, ali halal mu je. Npr za derbi mu ispade lopta nakon suta kad je Krpic zabio gol iz ofsajda. Onda mu ispade lopta isto kod "faula" necu dusu da grijesim. Onda ga Zaimovic lobova na liniji za 2:2. To je sto sam zapamtio, ma da halal mu bilo, mlad je i drag mi je. Golman je pola ekipe, treba tu biti oprezan, da mi je brat.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 feb 2019, 15:25

90%foruma nije bilo za Jahica meni licno svejedno kako Husref i Hadzija odluce tako ce biti i tako jedino je ispravno.al da 100 stranica samo se piše o talu nekom cak su pisali da Hadzija i Husref usukobu radi Jahica i Cruza, da li je to normalano ??

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 feb 2019, 15:28

Kamuflazn je napisao/la: https://www.nfsbih.ba/savez/centar-za-edukaciju/

eto pa se prijavi da vidimo to znanje. :tokralju: :tokralju:
ma nema sve si u pravu za 5 minuta sve završio :clap:
slika
napokon sad sam i ja "odličan trener" a svega 3 minute imam licencu ;)
zaista radi :thumbup:

nego jel vazda ovaj kup izgledo ovako???
slika
nekako mi ljepuškast :D ne sjećam se da je bila ovo lopta odozgo :?:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 14 feb 2019, 15:41

Denchi je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la: https://www.nfsbih.ba/savez/centar-za-edukaciju/

eto pa se prijavi da vidimo to znanje. :tokralju: :tokralju:
ma nema sve si u pravu za 5 minuta sve završio :clap:
slika
napokon sad sam i ja "odličan trener" a svega 3 minute imam licencu ;)
zaista radi :thumbup:

slika
To je sad SELECT,ubacio loptu,ne ide ona sa peharom... :rol: :rol: :rol:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 feb 2019, 15:47

Vanja8 je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
slika
To je sad SELECT,ubacio loptu,ne ide ona sa peharom... :rol: :rol: :rol:
matere mi ljepši od onog za svjetsko :D bjelo i tozla i ovi neki kristali :ljepota: :ljepota: :ljepota:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 feb 2019, 15:51

Potpisao je jbt!! :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 14 feb 2019, 15:52

Potpiso Cruz opa

Nathan Crepaldi da Cruz koji je posljednje dvije sedmice boravio na probi u FK Sarajevo zvanično je potpisao ugovor sa Bordo klubom. Ugovor je važeći do kraja sezone uz mogućnost produženja.

„Tokom priprema Cruz je upisao nastupe u nekoliko kontrolnih susreta gdje je stručni štab prepoznao kvalitet i prostor za daljnji napredak. Riječ je o mladom igraču koji je pokazao da bi uz kontinuiran rad u narednom periodu mogao postati neizostavna karika Fudbalskog kluba Sarajevo“, istakao je koordinator sportskog segmenta, Emir Hadžić.

Za vrijeme priprema, na probi je boravio i Ado Jahić. Stručni štab Fudbalskog kluba Sarajevo donio je odluku da dvadesetjednogodišnji vezista u ovom trenutku nije igrač koji bi pomogao u ostvarenju zacrtanih ciljeva Bordo kolektiva.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 14 feb 2019, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 14 feb 2019, 15:52

Cruz novi član Bordo kluba :clap: :clap:

slika

Nathan Crepaldi da Cruz koji je posljednje dvije sedmice boravio na probi u FK Sarajevo zvanično je potpisao ugovor sa Bordo klubom. Ugovor je važeći do kraja sezone uz mogućnost produženja.

„Tokom priprema Cruz je upisao nastupe u nekoliko kontrolnih susreta gdje je stručni štab prepoznao kvalitet i prostor za daljnji napredak. Riječ je o mladom igraču koji je pokazao da bi uz kontinuiran rad u narednom periodu mogao postati neizostavna karika Fudbalskog kluba Sarajevo“, istakao je koordinator sportskog segmenta, Emir Hadžić.

Za vrijeme priprema, na probi je boravio i Ado Jahić. Stručni štab Fudbalskog kluba Sarajevo donio je odluku da dvadesetjednogodišnji vezista u ovom trenutku nije igrač koji bi pomogao u ostvarenju zacrtanih ciljeva Bordo kolektiva.

https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/cr ... mAKHSljb84
Sarajevo ljubavi moja.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 feb 2019, 15:54

Elit Nutrition vi ste na potezu, do 21-ve nabubajte ga hgh i nandrolonom da se udupla u svim kategorijama :D :urnebes: :rol: :clap:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 feb 2019, 15:55

Ta' ce taldzije nedaju mu da igra. :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 14 feb 2019, 15:55

Hadžija... :tokralju: :tokralju: :tokralju:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 feb 2019, 15:56

miky_hz je napisao/la:Ta' ce taldzije nedaju mu da igra. :kafa:
I trebao je dobiti mnogo više šanse od onog ali hajde, neka pravda je zadovoljena. Samo bi volio da se sad ne izgubi jer će biti ogroman pritisak radi duple krune, ima momak nešto.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 14 feb 2019, 15:59

AlfredNobel je napisao/la:alenpitar aka kriskakruha/samozdravlje/bordopoeta na haparatima.

Joj smijurije svega mi.. :lol:
- Gospodine postujem Te kao navijaca FKS , ali si tezak covjek do bola
- Kazes da me neces spominjati , a i ja Tebe . Pokusao sam ispostovati.
- Da Bogda me rodjeni brat gotivio kako ja gotivim Husrefa(prvenstveno radi Vahidina) , a porodici Musemic zelim sve sto i svojoj
- @Samozdravlje nikad nije rekao da se Husref moze kupiti za $ , ali za prijateljstvo da (ne valja sebi-to je moje misljenje ?)
- Ako hocemo evropski FK , onda greske svesti na min. , ovo nam ocito nije trebalo .
- Zar treba 1,5 mjeseci da se vidi da nije za FKS . Jahicu kao najmilijem zelim sve najbolje , dBd bio Mesi i popisao se po meni.
- Nikad ga nisam komentarisovao licno nego na osnovu 20-ak navijaca FKS(a ne samo gore nabrojani)
- Greska jeste evo zasto: na pripreme je mogao ici Imamovic ili Akademac , minute na pripremama je mogao dobiti Djokanovic , Salcin ili neko treci vise minuta . Greska je sto se Husref doveo u situaciju da su posumnjali i navijaci (izuzev ovih nabrojanih),a vjeruj mi i oni gotive Husrefa kao i ja , a mi mozda vise od Tebe.
- Zar je grijeh reci da Husref ima vise povjerenja u iskusne igrace (to mu je trenerska filozofija). Dok je tabela ovakva i igraju Akademci(trpimo ih , al bas) neka Husrefa , u suprotnom ... Pa zar 100x nije receno FKS iznad svakog .
- Ne znas postovati razlicito misljenje . Posumnjati u mene da sam navijac Zelje je uvreda za Tebe i to govori o tebi.
- Nek si ziv i zdrav svojoj porodici.Niti jedan trenutak nisam posumnjao da ti nisi navijac FKS i to vatreni , ali meni je 60+ god. Da li vrijedi i da li trebam ovdje pisati jeste upitno . Puno puta sam si postavljao to pitanje , pa kontam trebam , a onda se nerviram .Volim puno FKS , to je ...
- Za jedno si u pravu. SMIJURIJA. Ali cija ? Komentarisi i spominji Ti mene , svim silama cu se truditi , da zaobilazim navijace(za to respect) kao sto si TI.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 feb 2019, 15:59

MortemHz je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Ta' ce taldzije nedaju mu da igra. :kafa:
I trebao je dobiti mnogo više šanse od onog ali hajde, neka pravda je zadovoljena. Samo bi volio da se sad ne izgubi jer će biti ogroman pritisak radi duple krune, ima momak nešto.
đe sponzor SMS-a Morteme?

bgm si tanak u zadnje vrijeme :nedam: :tralala:

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 14 feb 2019, 15:59

Nije ovo furka, šta će ili koga će sada prozivati pojedine osobe na ovom forumu?

Da je naći neki fini klub gdje bi ovaj momak igrao, stasao i navikao se na BH fudbal, jer ove sezone teško da može doći do nekih minuta kod nas..
Bordo bijeli za život cijeli!!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 14 feb 2019, 16:00

Husref taldzija :kafa:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 14 feb 2019, 16:01

Joj hadzije, sta frajer uradi za nas klub u relativno kratkom vremenskom periodu.

Svaka cast majstore, da Bog da se dugo zadrzo kod nas i nastavio i dalje u ovakvom ritmu :kralj:
ZZ

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 feb 2019, 16:02

Benjolos je napisao/la: šta će ili koga će sada prozivati pojedine osobe na ovom forumu?
Hebibović,Bekić i Halilović su još naši igrači, vraćamo se početne pozicije :urnebes: :rol: :clap:

endeende
Kontakt:

Post Postao/la endeende » 14 feb 2019, 16:04

Idemoo AMIGOOO, sretno!
Za koju godinu bi mogli fino zaraditi na ovom momku.
Bravo HADZIJA babuko!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 feb 2019, 16:07

Husrefovi dusmani na aparatima.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988, Google Adsense [Bot], Pantelija, plisek, rimljanin90 i 59 gostiju.