Vanja8 je napisao/la:Hadžija...![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- robertkosar
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja sam napisao da svako ima pravo na svoje mišljenje k'o što ja sada mogu napisati da je Jahić igračina, to mi niko ne može oduzeti.
Vrijeđati nećemo osim ako nisu košpe u pitanju jer smo civilizovani. Ja znam da nekim postupcima ne mogu zadovoljiti sve na temi jer nas ima mnogo sa drugačijim stavovima ali možemo makar uvažavati jedni druge.
Ja sam (pretpostavljam) među rijetkim osobama koji smatraju da Husref nije trener za nas i naš napredak, našu budućnost, imam svoje razloge za to, dovoljno sam kompetentan da mogu nešto tako napisati i to nikada nisam krio ali vrijeđati čovjeka koji je u klubu 50 godina je gnusno, da ne kažem šta teže. On dok je god u Sarajevu imat će moju stopostotnu podršku, isto bi bilo i da dođe Mourinho, to je moj klub, volim ga i čitav je moj svijet, želim mu sve najbolje.
Znači to je moje pravo i argumentovano možemo diskutovati o svemu ko naprimjer Denchi i ja. U 2-3 stvari se nikad nismo složili ali to ne znači da me ne uvažava, i dan danas me pita za nešto, ja njega citiram i prodiskutujemo normalno.
Vrijeđati nećemo osim ako nisu košpe u pitanju jer smo civilizovani. Ja znam da nekim postupcima ne mogu zadovoljiti sve na temi jer nas ima mnogo sa drugačijim stavovima ali možemo makar uvažavati jedni druge.
Ja sam (pretpostavljam) među rijetkim osobama koji smatraju da Husref nije trener za nas i naš napredak, našu budućnost, imam svoje razloge za to, dovoljno sam kompetentan da mogu nešto tako napisati i to nikada nisam krio ali vrijeđati čovjeka koji je u klubu 50 godina je gnusno, da ne kažem šta teže. On dok je god u Sarajevu imat će moju stopostotnu podršku, isto bi bilo i da dođe Mourinho, to je moj klub, volim ga i čitav je moj svijet, želim mu sve najbolje.
Znači to je moje pravo i argumentovano možemo diskutovati o svemu ko naprimjer Denchi i ja. U 2-3 stvari se nikad nismo složili ali to ne znači da me ne uvažava, i dan danas me pita za nešto, ja njega citiram i prodiskutujemo normalno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
bordobijeli
- Kontakt:
Hebo vas Runda i šuplja prica. Citave pripreme pljujete Husrefa radi ne znate ni vi cega. Sad odjednom dupla a juce nam trener taldjija bio, lazno voli klub, gubimo titulu radi talova itd. A danas šampioni fujjjj kakvi smo fujjjj
ovo za Mourinha ti nikad neću halalitMortemHz je napisao/la:Ja sam napisao da svako ima pravo na svoje mišljenje k'o što ja sada mogu napisati da je Jahić igračina, to mi niko ne može oduzeti.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
pa ne znam šta ti nije jasno, ljudi se bojali da se ne desi glupost, i ljudi koji vole Husa su se nadali da se neće to desiti zbog ugleda i Husa i klubabordobijeli je napisao/la:Hebo vas Runda i šuplja prica. Citave pripreme pljujete Husrefa radi ne znate ni vi cega. Sad odjednom dupla a juce nam trener taldjija bio, lazno voli klub, gubimo titulu radi talova itd. A danas šampioni fujjjj kakvi smo fujjjj
a ima on realnih razloga za zamjerit, taktičkih i manirizama koji baš nisu ok....ali ne treba ga tjerat, pruža mu se šansa, sa njegovim izborom igrača, njegovim pripremama, itd...podrška će biti od sviju, ovo mu je biti il ne biti, ako je sad ne uzme ne znam kad će, sve se poklapa
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ne bih se slozio s tobom, on je svoj posao odradio kako treba. Nasao zamjene, odlicna ekipa je na okupu. Do nekih drugih parametara je da li cemo uzeti titulu/kup.fks74 je napisao/la:Treba jos nesto da potvrdi oovo sto si napisao. Dupla kruna ili minimum, titula prvaka.moj uzor-S.G je napisao/la:Joj hadzije, sta frajer uradi za nas klub u relativno kratkom vremenskom periodu.
Svaka cast majstore, da Bog da se dugo zadrzo kod nas i nastavio i dalje u ovakvom ritmu
ZZ
- f0rest1946
- Kontakt:
Bravo Husrefe, bravo Hadzijaa.
Nathan-u puno srece, momak zna lopte
Tobe na aparatima, sta kae Husref taldzija
Nathan-u puno srece, momak zna lopte
Tobe na aparatima, sta kae Husref taldzija
Sta ovo navijaci Tuzle, opasno prijete. Kazu, nema bodEva na Tusnju. 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Teško će nama biti gore, to je bez daljnjeg ali ako to savladamo ubijeđen sam da će biti lakše protiv Krupe na Koševu i onda u Širokom nije ni sramota neriješeno odigrati.fks74 je napisao/la:Sta ovo navijaci Tuzle, opasno prijete. Kazu, nema bodEva na Tusnju.
- robertkosar
- Kontakt:
Oprosti na replicibordobijeli je napisao/la:Hebo vas Runda i šuplja prica. Citave pripreme pljujete Husrefa radi ne znate ni vi cega. Sad odjednom dupla a juce nam trener taldjija bio, lazno voli klub, gubimo titulu radi talova itd. A danas šampioni fujjjj kakvi smo fujjjj
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
nema bodova za Tuzlu sljedeće koloMortemHz je napisao/la:Teško će nama biti gore, to je bez daljnjeg ali ako to savladamo ubijeđen sam da će biti lakše protiv Krupe na Koševu i onda u Širokom nije ni sramota neriješeno odigrati.fks74 je napisao/la:Sta ovo navijaci Tuzle, opasno prijete. Kazu, nema bodEva na Tusnju.
oba tima Sarajeva nose puni plijen
-
bordobijeli
- Kontakt:
Jedno je se bojati a jedno lagati. Svi koji pratimo temu znamo koliko lazi i bljuvotina na Husrefov racun kroz ove pripreme. SramotaDenchi je napisao/la:pa ne znam šta ti nije jasno, ljudi se bojali da se ne desi glupost, i ljudi koji vole Husa su se nadali da se neće to desiti zbog ugleda i Husa i klubabordobijeli je napisao/la:Hebo vas Runda i šuplja prica. Citave pripreme pljujete Husrefa radi ne znate ni vi cega. Sad odjednom dupla a juce nam trener taldjija bio, lazno voli klub, gubimo titulu radi talova itd. A danas šampioni fujjjj kakvi smo fujjjj
a ima on realnih razloga za zamjerit, taktičkih i manirizama koji baš nisu ok....ali ne treba ga tjerat, pruža mu se šansa, sa njegovim izborom igrača, njegovim pripremama, itd...podrška će biti od sviju, ovo mu je biti il ne biti, ako je sad ne uzme ne znam kad će, sve se poklapa
- robertkosar
- Kontakt:
Zar ovi sisojevici imaju navijacefks74 je napisao/la:Sta ovo navijaci Tuzle, opasno prijete. Kazu, nema bodEva na Tusnju.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mislim da nisu više aktivni ali bi se mogli tivra protiv Sarajeva.robertkosar je napisao/la:Zar ovi sisojevici imaju navijacefks74 je napisao/la:Sta ovo navijaci Tuzle, opasno prijete. Kazu, nema bodEva na Tusnju.PS : Jedan veliki selam i pozdrav za mog druga i brata på boji Samozdravlje
![]()
![]()
![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nek si ga dodao Zuka, samo promijeni državljanstvo jer je Brazilac a ne Bosanac. Ugovor mu je do kraja ove sezone i malo si fulio ime, ovo je ispravno:
Nathan Crepaldi da Cruz

Nathan Crepaldi da Cruz

Mislis da nije Bosanac?
Znam ja to ali sam samo brzo bilo sta stavio da mu naprave profil dok nisu otisli kuci oni ko to rade.
i sada mogu ja raditi u miru sta hocu. koja pozicija tacno on igra? desno krilo?
i sada mogu ja raditi u miru sta hocu. koja pozicija tacno on igra? desno krilo?
ma Nathan "Natko" u rajiMortemHz je napisao/la:Nek si ga dodao Zuka, samo promijeni državljanstvo jer je Brazilac a ne Bosanac. Ugovor mu je do kraja ove sezone i malo si fulio ime, ovo je ispravno:
Nathan Crepaldi da Cruz
ta 4 imena samo u pasoš mogu, brazilci izaberu jedno i udri
lijevo, mada možeš staviti sve naprijedZukanovic je napisao/la:Mislis da nije Bosanac?Znam ja to ali sam samo brzo bilo sta stavio da mu naprave profil dok nisu otisli kuci oni ko to rade.
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma znam nego da nisi fulio slučajno, kontam Brazil, Bosna, tu su negdje slova, BB 
Iz kluba su rekli da je napadač ali je igrao lijevo krilo protiv Olimpika.
Iz kluba su rekli da je napadač ali je igrao lijevo krilo protiv Olimpika.