Zukanovic je napisao/la:Hvala vam
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zukanovic je napisao/la:Hvala vam
HusrefeFrancescoTotti je napisao/la: @fera ako ne dobije ugovor recemo svaka cast strucni stab, imate oci i niste upleteni ni u kakve talove.
Al opet ponavljam, sacekajmo tu tursku, mozda lik ipak ima kvaliteta. Sudeci po ove dvije utakmice, tesko. Znam dosta momaka sa termina koji su pokretljiviji, kreativniji od njega
Bravo bratebelosevic28 je napisao/la:Da li pojedinci imaju obraza i karaktera da se izvine za vrijedjanje Husrefa Musemica. Nazivati ga taldjijom, Usrom, ili postavljati debilne rebuse gdje se isti ismijava i naziva intersdzijom je u najmanju ruku bilo degutantno...
Ja se prvi zayebavam na Prepucavanjima, trollam ma Ogijevoj temi...ali onakve gadosti citati i gledate je bilo ruzno.
Covjek koji nas vodi ka tituli, koji daje najvise sanse mladim igracima u ligi, koji je prezivio svasta na klupi voljenog nam kluba je ismijan od par vas ovdje, a sve zarad djecijih fora na prepucavanjima (dobro ke kolega @alfred zakljucio).
Cestitam vam "navijaci" imali ste svojih pet minuta slave ne samo na ovom forumu nego i na ostalim drustvenim mrezama. Husref i istinski navijaci ovog kluba ce slaviti kad uzmemo titulu aBd. Da, isti taj Husref koji je "kriv" jer je doveo igraca na probu.
Povedi nas taldjijo, povedi nas do titule aBd, sto da ne i duple. Ugrozio si svoje zdravlje zarad kluba, isplatit ce ti se aBd.
Jer, neko to od gore vidi sve...
jos kad bi i ostali odrzali obecanjeFrancescoTotti je napisao/la:HusrefeFrancescoTotti je napisao/la: @fera ako ne dobije ugovor recemo svaka cast strucni stab, imate oci i niste upleteni ni u kakve talove.
Al opet ponavljam, sacekajmo tu tursku, mozda lik ipak ima kvaliteta. Sudeci po ove dvije utakmice, tesko. Znam dosta momaka sa termina koji su pokretljiviji, kreativniji od njega![]()
![]()
![]()
Drago mi je zbog brazilca malog
KriskaKruha je napisao/la:
Da se ja pitam Uprava FKS , bi svako jutro uz jutarnju kahvu studirali sta rece covjek. SS jednom sedmicno(ponedeljak ?).ledesma je napisao/la:Znam da nije mjesto da se ovo postavi, ali mnogo mudro zbori, prica o ekipi i ligi šampiona kako treba da se sad pravi ekipa za Lš a ne u junu..
Sta se imaju javljat, nek se ulizuju anamo onima na temi prepucavanje u su*ak. Samo nek od*ebu od nas. Kako zovu legendu "usro" e usta im se usroPitar6785 je napisao/la:Sta je sad picke, sad sutite gdje su oni sto su govorili da se husref prodo za 3 km i kako on i brundo koriste FK SARAJEVO za privatnu dobit.
Hvala Husrefe legendo.
Ado brate celik ceka sretno ti u daljem toku karijere.
Santa cruz podpisan odlicno
Ako je tebi Adilović odličan trener golmana, ti si onda izgubio sav kredibilitet da kažeš bilo šta na ovom forumu. E čuj Adilović odličan trener golmanaKamuflazn je napisao/la:Denchi je napisao/la:Dje se postaje odlican trener golmana za nepunih pola godine radnog staza posaljite mi link da kliknem hahhahhahahaha
Ili jos bolji ibro hodzic ahahahha![]()
![]()
Skolovo se za vrijeme karijere, hahahaha. Nisi cuo nikad za skolovanje uz rad?
Za ibru hodzica delac je pricao samo pohvale i da se iznenadio kako su dobri i napredni treninzi.
Veci i najveci problem su treninzi i treneri u omladinskom pogonu. On kad izadje iz OP bi trebalo da je 97% formiran golman, ovo ostalo se stice sve iskustvom.
Je.bem ga ja usta ,i njega i njegove "ahbabe" sto ga brane.Eto vam na pocetnoj pise stalno pod nickom Derim(derem mu staru) .Svaki put kad mu skontam profil licno cu mu javno pisat se usta,pa nek i mene banuju dosta vise.bordobijeli je napisao/la:KriskaKruha je napisao/la:
Ma samo treba uvažavati druge bez nepotrebnog vrijeđanja i to je to.SedrenikHz je napisao/la:Joj Morto ja tebi nekad zavidim.
Kako bih ja one sve što su pljuvali po Husrefu zbog Jahića banovo, ali eto zato si ti tu gdje jesi
Pišaj ih Hadzija i Husrefe !
Trenutno korisnika/ca: bvsic, f16, Fouzi1, Hajdeee, hansbosna, johntravolta123, Lecler, MostarNeretva, nedimmmm1337, senad82, Vanja8 i 92 gosta.