FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordopoeta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordopoeta » 14 feb 2019, 18:49

Samozdravlje je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:alenpitar aka kriskakruha/samozdravlje/bordopoeta na haparatima.

Joj smijurije svega mi.. :lol:
- Gospodine postujem Te kao navijaca FKS , ali si tezak covjek do bola
- Kazes da me neces spominjati , a i ja Tebe . Pokusao sam ispostovati.
- Da Bogda me rodjeni brat gotivio kako ja gotivim Husrefa(prvenstveno radi Vahidina) , a porodici Musemic zelim sve sto i svojoj
- @Samozdravlje nikad nije rekao da se Husref moze kupiti za $ , ali za prijateljstvo da (ne valja sebi-to je moje misljenje ?)
- Ako hocemo evropski FK , onda greske svesti na min. , ovo nam ocito nije trebalo .
- Zar treba 1,5 mjeseci da se vidi da nije za FKS . Jahicu kao najmilijem zelim sve najbolje , dBd bio Mesi i popisao se po meni.
- Nikad ga nisam komentarisovao licno nego na osnovu 20-ak navijaca FKS(a ne samo gore nabrojani)
- Greska jeste evo zasto: na pripreme je mogao ici Imamovic ili Akademac , minute na pripremama je mogao dobiti Djokanovic , Salcin ili neko treci vise minuta . Greska je sto se Husref doveo u situaciju da su posumnjali i navijaci (izuzev ovih nabrojanih),a vjeruj mi i oni gotive Husrefa kao i ja , a mi mozda vise od Tebe.
- Zar je grijeh reci da Husref ima vise povjerenja u iskusne igrace (to mu je trenerska filozofija). Dok je tabela ovakva i igraju Akademci(trpimo ih , al bas) neka Husrefa , u suprotnom ... Pa zar 100x nije receno FKS iznad svakog .
- Ne znas postovati razlicito misljenje . Posumnjati u mene da sam navijac Zelje je uvreda za Tebe i to govori o tebi.
- Nek si ziv i zdrav svojoj porodici.Niti jedan trenutak nisam posumnjao da ti nisi navijac FKS i to vatreni , ali meni je 60+ god. Da li vrijedi i da li trebam ovdje pisati jeste upitno . Puno puta sam si postavljao to pitanje , pa kontam trebam , a onda se nerviram .Volim puno FKS , to je ...
- Za jedno si u pravu. SMIJURIJA. Ali cija ? Komentarisi i spominji Ti mene , svim silama cu se truditi , da zaobilazim navijace(za to respect) kao sto si TI.
Moj ahbab, samozdravlje, sve objasnio. Svaka mu čast. Ja nemam ni snage ni volje da odgovaram na pisanje i uvrede ovog indiosa. A ja bih se kladio u život da on nije naš navijač i da je to ubačeni element od anamoonih. I nebi to bio prvi!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 feb 2019, 18:53

Laznjak je napisao/la:Morto brate. Trazi u pp sliku clanske sa imenom i prezimenom svakog pojedinca koji hoce pristup ovoj temi. Mra ba vise u pm svi koji bacaju ublehe raji. Da Bog da vam se djeca kitila epitetima koje ste dali Husrefu. Pi*ke prodane. Treba vas prozivat svaki dan klovnovi. Hadzija tebe ceka isto nakon prvog poraza. Eto jazavaca da spletkare.
10 ljudi ne bi ostalo! :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 feb 2019, 18:53

bordopoeta je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:
Denchi je napisao/la:Dje se postaje odlican trener golmana za nepunih pola godine radnog staza posaljite mi link da kliknem hahhahhahahaha

Ili jos bolji ibro hodzic ahahahha :rol: :rol: :urnebes:

Skolovo se za vrijeme karijere, hahahaha. Nisi cuo nikad za skolovanje uz rad?
Za ibru hodzica delac je pricao samo pohvale i da se iznenadio kako su dobri i napredni treninzi.

Veci i najveci problem su treninzi i treneri u omladinskom pogonu. On kad izadje iz OP bi trebalo da je 97% formiran golman, ovo ostalo se stice sve iskustvom.
Ako je tebi Adilović odličan trener golmana, ti si onda izgubio sav kredibilitet da kažeš bilo šta na ovom forumu. E čuj Adilović odličan trener golmana :lol:
ili Ibro fakin hodžić lik otišo u Olimpik ko trener golmana, ljudi mu rekli haj se ti aktiviraj jarane i pođi opet branit, smetaš pravom treneru golmana :rol: :rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 14 feb 2019, 18:53

Sta je ovo pobogu?? Kada sam se ja nedavno u jednom postu zakacio sa onim imbecilom oko Husrefa, nesto nije bilo postova koji su ga osudivali za onakve bljuvotine, naprotiv :hmmmmm:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 feb 2019, 19:00

Ado76 je napisao/la:Sta je ovo pobogu?? Kada sam se ja nedavno u jednom postu zakacio sa onim imbecilom oko Husrefa, nesto nije bilo postova koji su ga osudivali za onakve bljuvotine, naprotiv :hmmmmm:
Tacno. Tri cetri covjeka na ovoj temi bili razumni ostali podrzavali hajku na taldjiju Usrefa kako ga nazvase.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 feb 2019, 19:02

bordobijeli je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:Sta je ovo pobogu?? Kada sam se ja nedavno u jednom postu zakacio sa onim imbecilom oko Husrefa, nesto nije bilo postova koji su ga osudivali za onakve bljuvotine, naprotiv :hmmmmm:
Tacno. Tri cetri covjeka na ovoj temi bili razumni ostali podrzavali hajku na taldjiju Usrefa kako ga nazvase.
Netačno, bilo je obrnuto.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 14 feb 2019, 19:05

Ja poslao Nathanu poruku da pitam nesto za TM. on mi na bosanskom odgovorio. :lol: ili neko od igraca pise za njega ili google. ali dobar lik :D

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 14 feb 2019, 19:06

a evo odgovoricu ti ja
Fakat se uvukla neka nervoza,jer se vidjelo da momak nezna i nije za nas,ali vecini ljudi je u glavi bio potpis Tucakovica i onda strah da opet neka ubleha ne uleti...
Naravno ljudi se nisu slagali sa onim pisanjem,ali je vecina cekala rasplet svega...Ma opsta su sramotu oni postovi gdje su nam se dusmani nasladjivali,ali sta je tu je...
Svaki castan covjek bi se izvinuo, bar toliko,no nismo svi isti...

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 14 feb 2019, 19:07

Pa nisu bukvalno podrzavali vrijedanje i pljuvanje, ali nisu ni osudili, to je meni krivo,to je meni kao podrska "onom"
Uglavnom su bili pomalo sarkasticni komentari, ne direktno upuceni Husrefu, ali se zna na koga se odnosilo.
Da ja ne budem pogresno shvacen, apsolutno nisam nikada nesto "mirisao" Husrefa, ali da se trener naseg Sarajeva, na onakav nacin ponizava, to je tesko presutjeti.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 feb 2019, 19:08

Zukanovic je napisao/la:Ja poslao Nathanu poruku da pitam nesto za TM. on mi na bosanskom odgovorio. :lol: ili neko od igraca pise za njega ili google. ali dobar lik :D
Možda je sa Gorice

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 14 feb 2019, 19:09

Nije tacno...
Ovdje su ljudi samo ukazivali da momak nije za nas i apsolutno se ne slažem s tobom da su podržavali one natpise oko Husa...

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 feb 2019, 19:14

Ljudi su čekali rasplet situacije. Kao što Vanja kaže, plašili se opet Tucakovića, a budimo realni ba, sve je mirisalo da će Jahić ostat. I broj zadužio i poveden u Antaliju bez gledanja itd. Bilo je sumnjivo i raju bilo strah da se ne kvari odličan dojam u polusezoni.
Uostalom, pola likova koji sad stoje svim srcem iza Husrefa ga je prošle sezone zvala Usro, zvali ga Krstinim guznim haverom i šta sve ne. Pusti ba, ovdje slabo ko ima svoje mišljenje, svi se priklanjaju kako vjetar puše. U pravu je Laznjak, da svi uslikaju barem pet ulaznica iz ove polusezone, prazan bi forum ostao. Budi, podrži, navijaj, ne daj na Husrefa... Al preko streama. Na stadionu pustinja.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 14 feb 2019, 19:17

belosevic28 je napisao/la:Da li pojedinci imaju obraza i karaktera da se izvine za vrijedjanje Husrefa Musemica. Nazivati ga taldjijom, Usrom, ili postavljati debilne rebuse gdje se isti ismijava i naziva intersdzijom je u najmanju ruku bilo degutantno...
Ja se prvi zayebavam na Prepucavanjima, trollam ma Ogijevoj temi...ali onakve gadosti citati i gledate je bilo ruzno.
Covjek koji nas vodi ka tituli, koji daje najvise sanse mladim igracima u ligi, koji je prezivio svasta na klupi voljenog nam kluba je ismijan od par vas ovdje, a sve zarad djecijih fora na prepucavanjima (dobro ke kolega @alfred zakljucio).
Cestitam vam "navijaci" imali ste svojih pet minuta slave ne samo na ovom forumu nego i na ostalim drustvenim mrezama. Husref i istinski navijaci ovog kluba ce slaviti kad uzmemo titulu aBd. Da, isti taj Husref koji je "kriv" jer je doveo igraca na probu.
Povedi nas taldjijo, povedi nas do titule aBd, sto da ne i duple. Ugrozio si svoje zdravlje zarad kluba, isplatit ce ti se aBd.
Jer, neko to od gore vidi sve...
Ma klasične dječije poštapalice. Uđem da vidim malo zezancije na prepucavanjima, kad tamo četiri standardna retarda, ovaj alenpitar uz po jednog defektaša iz Tuzle, Zenice i jedan gurbet. Umjesto da se zeza o sportu, tamo morbidne stvari se pišu o ratu, klanju i politici. I onda se zapitam koliko li godina imaju te persone.. Kakav to mentalni sklop mora biti da te banuju milju puta i svaki put novi account i ista priča. Maloumnici.

Meni je samo fascinantno koliko je raja naivna i koliko se brzo upali. Uleti onako neki idiot, baci neku ofirnu trolersku spiku i u roku od par minuta tema gori. Ne vjerujte svemu i svačemu, evo i ovaj slučaj vam je dokaz za to i najbolji pokazatelj da ne valja srati unaprijed jer samo bezveze popišate sebe na kraju balade.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 14 feb 2019, 19:18

Skoro glas razuma :p
4.10.2009.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 14 feb 2019, 19:19

Hajde pustite sada, dobro se zavrsilo. Bas onako kako smo prizeljkivali svi. Mafa sam za umjerene i ne preuranjene zakljucke. Kako kazu, jutro je pametnije od noci. :hmmmmm: :roll:

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 14 feb 2019, 19:20

skoroalen je napisao/la: U pravu je Laznjak, da svi uslikaju barem pet ulaznica iz ove polusezone, prazan bi forum ostao. Budi, podrži, navijaj, ne daj na Husrefa... Al preko streama. Na stadionu pustinja.
Imam ja sve Bgm, mogu li pisati :mrgreen:

Nek je prošlo više i ovo hvala Bogu, fakat je odvratna tema bila za čitati...

Što se tiče generalke protiv Rudara, neće se moći pogledati utakmica kao i inače ili?

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 14 feb 2019, 19:23

Hajka se nastavila samo na drugoj temi. Sefa Musemica se naziva kerom, placenikom, potrckom...
Aferim "ahbabi" sto masjedate i branite to.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 14 feb 2019, 19:26

skoroalen je napisao/la:Ljudi su čekali rasplet situacije. Kao što Vanja kaže, plašili se opet Tucakovića, a budimo realni ba, sve je mirisalo da će Jahić ostat. I broj zadužio i poveden u Antaliju bez gledanja itd. Bilo je sumnjivo i raju bilo strah da se ne kvari odličan dojam u polusezoni.
Uostalom, pola likova koji sad stoje svim srcem iza Husrefa ga je prošle sezone zvala Usro, zvali ga Krstinim guznim haverom i šta sve ne. Pusti ba, ovdje slabo ko ima svoje mišljenje, svi se priklanjaju kako vjetar puše. U pravu je Laznjak, da svi uslikaju barem pet ulaznica iz ove polusezone, prazan bi forum ostao. Budi, podrži, navijaj, ne daj na Husrefa... Al preko streama. Na stadionu pustinja.
Ma brate, ne mozes nekoga ni osuditi ni opravdati tek tako. Znaci posto nije amerikanac potpisao Husref je OK, nije taldzija i slicno. Da se to desilo bio bi najvece zlo u klubu. Ne mozemo ni tako donositi sud,moje misljenje.
Ponavljam, nisam Husefov fan, ali kada je Sarajevo u pitanju, smeta mi da se i onaj oruzar ismijava, ponizava i slicno. Jednostavno ne mogu i ne zelim da dusmanima damo materijal da se sprdaju s nama, dosta je bilo...
A sto se karata tice, mozemo komotno i o tome, od ulaznica iz Zenice iz 1998.godine, onih ko autobuska karta :urnebes: pa nadalje...

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 14 feb 2019, 19:26

Cuj strah? Pa ne daju navijaci pare iz svog djepa, dok su "davali" klub je bio pred gasenjem. Cuj strah, wtf. Jos jednom se dokazalo da se ne treba sumnjati u postenje Husrefa Musemica, pa valjda bi sina potpisao da je takav.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 14 feb 2019, 19:29

Kamuflazn je napisao/la:Cuj strah? Pa ne daju navijaci pare iz svog djepa, dok su "davali" klub je bio pred gasenjem. Cuj strah, wtf. Jos jednom se dokazalo da se ne treba sumnjati u postenje Husrefa Musemica, pa valjda bi sina potpisao da je takav.
Nije ti post u trendu. Nisi nazvao Misemica pogrdnim imenom... Treba te banovati :bih:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Kompromis i 8 gostiju.