Jao kako ce papana otresti kao slinuhilmo je napisao/la:Za kraj treba istaći da će u večerašnjem face to face na TV1 gosti biti predsjednici Željezničara - Sabahudin Žujo i Sarajeva - Zijad Blekić.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa dobro, nisu svi crnogorci papci.. ali ovaj vas jeste!UPS je napisao/la:Jao kako ce papana otresti kao slinuhilmo je napisao/la:Za kraj treba istaći da će u večerašnjem face to face na TV1 gosti biti predsjednici Željezničara - Sabahudin Žujo i Sarajeva - Zijad Blekić.![]()
![]()
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
nakon ovog komentara,sve mi je jasno ko si i sta si.zujo papak,a zijo raja.bravo majstoreUPS je napisao/la:Jao kako ce papana otresti kao slinuhilmo je napisao/la:Za kraj treba istaći da će u večerašnjem face to face na TV1 gosti biti predsjednici Željezničara - Sabahudin Žujo i Sarajeva - Zijad Blekić.![]()
![]()
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Ne znam koliko mozes biti pokvaren pa tvrditi da je do navijaca Sarajeva. Evo slika sve govori a vi filozofirajte koliko hocete, niste ni svjesni koliko ste brukate u javnosti

Svi se mogu uvjeriti sta je uprava slavije sa grbavice uradila navijacima sarajeva za ovaj derbi
SRAM VAS BILO!!!
P.S. I naravno sad se vise nece javljati jer je ovo nemoguce objasniti
Svi se mogu uvjeriti sta je uprava slavije sa grbavice uradila navijacima sarajeva za ovaj derbi
SRAM VAS BILO!!!
P.S. I naravno sad se vise nece javljati jer je ovo nemoguce objasniti
Predsjednik Sarajeva Zijad Blekić je za S****** rekao:
"Mi smo jučer imali sastanak sa čelnicima Želje dva sata. Ponudili smo sve moguće solucije, ali rješenja jednostavno nije bilo. Čak sam ja iznio prijedlog da mi platimo ponovno postavljanje zaštitne ograde, jer su je skinuli. I to su odbili. Potom sam rekao da ćemo unaprijed kupiti karte za dio sjeverne tribine koji pripada našim navijačima, ali opet nije išlo. Naposljetku, su rekli da je već postignut dogovor sa policijom. Mislim da su pojedinci iz Uprave Željezničara podlegli pritisku njihovih navijača koji žele da potpuno istisnu 'Horde zla' sa sjeverne tribine. Razloge vidim u fenomenalnom navijanju naših pristalica.“
"Mi smo jučer imali sastanak sa čelnicima Želje dva sata. Ponudili smo sve moguće solucije, ali rješenja jednostavno nije bilo. Čak sam ja iznio prijedlog da mi platimo ponovno postavljanje zaštitne ograde, jer su je skinuli. I to su odbili. Potom sam rekao da ćemo unaprijed kupiti karte za dio sjeverne tribine koji pripada našim navijačima, ali opet nije išlo. Naposljetku, su rekli da je već postignut dogovor sa policijom. Mislim da su pojedinci iz Uprave Željezničara podlegli pritisku njihovih navijača koji žele da potpuno istisnu 'Horde zla' sa sjeverne tribine. Razloge vidim u fenomenalnom navijanju naših pristalica.“
- nikad_izvini
- Kontakt:
Da vam crtamo, jednom po jednom. Onaj dio Sjevera, tako i Blekić kaže, ima kapacitet od 960 mjesta sa STOLICAMA. Bez stolica, kapacitet se POVEĆAVA. Jel tako tako teško shvatiti. Nije da ste isšli na utakmice prije postavljanja stolica. Na našu žalost, masa vas a ni Blekić očito nisu ni znali šta je fudbal prije postavljanja stolica.BegAx je napisao/la:Ne znam ja ko unistava derbi... Moze li 2000 ljudi stati u prostor koji je namjenjen za SAMO 600-700 ljudi?tm84 je napisao/la:navijaci sarajeva, odnosno dio njih, sistemaski nastavlja da unisti JEDINI BH DERBI. nedolaskom na grbavicu samo potvrdjujete ono sto radi vasa uprava i UNFKS. prije par godina ste htjeli na racun zeljinih navijaca da zaradite ogromne pare (20 maraka jug?! a sjever 3, iako ista tribina) i naravno niste uspjeli. tada nije bilo ni para ni bodova. onda prosli derbi rusite gradski stadion, gdje ste PODSTANAR, i tako onemogucujete igranje derbija pred publikom. sada necete doci na derbi jer dobijate "samo" trecinu sjeverne tribine (inace osim prva dva-tri drebija na grbavici, uvijek ste dobijali trecinu sjevera i niko se nije bunio, sto sada?!). NEK SE ZNA, VI STE KRIVI STO STE DOVELI DERBI U OVU SITUACIJU!!! VI!!! I NEK VAS SRAM I STID BUDE!!!![]()
ps. ipak se nadam da ce sacica normalnih navijaca sarajeva ipak doci na grbavicu!!!
Daj ukljuci mozak!
Nećete na Istok jer nema krova. Sjebaćete derbi. Pardon, već ste ga sjebali.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
I onda Fukare, Manijaci, Ultrasi, Leševi imaju komplekseMadafaka je napisao/la:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
HAHAHA koja propaganda,ovdje se vidi čiji navijači ustvari imaju uticaj na predsjednika,jer da niste zaslijepljeni smiješnim odlukama priznali bi da je ova zadnja rečenica tako ofirno napisana od navijača.UPS je napisao/la:Predsjednik Sarajeva Zijad Blekić je za S****** rekao:
ali nema para,sve se rastalilo....
Sranje, sranje i sranje, ovo samo moze kod nas . . . Taman sam htio pohvalit trenutno stanje i veliku zainteresovanost za derbi, kad sta se desi ? Puu, nasramotu i jednima i drugima. Nemojte se ba zavaravati i biti naivni, ovdje ima krivice i jednih i drugih. Mozete se prepucavati do sutra, bolje vam je da nesto poduzmete zajednickim snagama i pronadjete izlaz. Ovdje ce neko debelo oprati pare, to se vidi iz aviona . . . Gledam ovu sliku i nista mi nije jasno, je su li navijaci Sarajeva dobili onoliko prostora kao i u proslom derbiju na Grbavici ? U cemu je problem, ako nisu to je do Zeljeznicara, deinitivno. Ne razumijem tu solidarnost, pa Finale Lige Prvaka u nogometu, aplicira 100 000 navijaca, ulaznice dobije 20 000 navijaca, sad tih 20 000 navijaca ne treba ici iz solidarnosti sto ne mogu svi ici . . . pa zar je bitno gdje se sjedi, gdje ce biti smjesteni navijaci, vazno je doci na utakmicu, Istok ili Sjever, daj sta das . . . Pa nema smisla ba, derbi se ne propusta ba, derbi je kao Finale Lige prvaka, a sto se tice ulaznica "ko jamio jamio" ! Nadam se dolasku navijaca Sarajeva, jer derbi je s njima, nikako bez njih. Pozdrav za sve Sarajlije . . .
Zadnja izmjena: juveboy, dana/u 23 okt 2010, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.
Tarantino je napisao/la:HAHAHA koja propaganda,ovdje se vidi čiji navijači ustvari imaju uticaj na predsjednika,jer da niste zaslijepljeni smiješnim odlukama priznali bi da je ova zadnja rečenica tako ofirno napisana od navijača.UPS je napisao/la:Predsjednik Sarajeva Zijad Blekić je za S****** rekao:
Je li ovo propaganda???
Koji ste vi lazovi i prevaranti, pa to nema nigdje na svijetu
da dodam,nadam se da pravi navijači Sarajeva neće pasti na preofirne fore svog udruženja i Blekića i da će doći na Grbavicu i dati podršku svome klubu,a ovi ostali koji slijepo vjeruju u sve što im se kaže,uskoro će se sami sebi smijati,kad shvate koliko su bili naivni.
gledas li ti sliku uopste?
Ma jok, ne moras, samo se nastavi dalje provaljivati, zovi i ostale slobodno
jeste to je propaganda,jer ovo je GRADSKI derbi,pa vi da ste uopšte i mislili doći na Grbavicu,mogli ste otkupiti sve ulaznice za sjever i fino se grupisati i navijati,fino uraniš na Grbavicu po svoju kartu,ne piše ti na čelu pitar,a ne igra se derbi u Zenici pa da ti neko može ograničiti broj ulaznicaUPS je napisao/la:Tarantino je napisao/la:HAHAHA koja propaganda,ovdje se vidi čiji navijači ustvari imaju uticaj na predsjednika,jer da niste zaslijepljeni smiješnim odlukama priznali bi da je ova zadnja rečenica tako ofirno napisana od navijača.UPS je napisao/la:Predsjednik Sarajeva Zijad Blekić je za S****** rekao:
Je li ovo propaganda???
Koji ste vi lazovi i prevaranti, pa to nema nigdje na svijetu
ovo nije provokacija niti ista tog karakterera, ali moje subjektivno misljenje derbija je slijedece: NAVIJACI, igraci lijepo vrijeme, rezultat(sad ne bitno za kog se navija), derbi ko derbi bez pripadnika jednih odnosno drugih navijackih skupina je bez veze , obicna utakmica , zato bih ja volio Hz da dodju i daju podrsku svojim momcima ! pa bez obzira pobjedili ili izgubili .3000 mjesta nije MALO
P.S. ova slika NIJE TACNA !!! gdje je tu dio do lokomotive , znate obiljezit sjever a do lokomotive
P.S. ova slika NIJE TACNA !!! gdje je tu dio do lokomotive , znate obiljezit sjever a do lokomotive
gledam ja i fali dio slike na koju vas moze stati 2000 ,na grbavici vi ne mozete birati tribine na koje hocete i to sa komforom,3000vas je moglo doci i komotno gledati utakmicu a sto svi hocete na sjever a niko nece na istok to je vasa stvarUPS je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gledas li ti sliku uopste?
Ma jok, ne moras, samo se nastavi dalje provaljivati, zovi i ostale slobodno
Pa kad vam toliko smetaju navijaci sarajeva na sjeveru sto onda VI niste bili mangupi pa vi otkupili karte pa dosli na sjever pa da vidimo ko ce se vise cuti a ne ovako, uskrati im vise nego duplo prostora. Zanimljiv nacin borbe, i jos to opravdavaju na ove ili one nacineTarantino je napisao/la: jeste to je propaganda,jer ovo je GRADSKI derbi,pa vi da ste uopšte i mislili doći na Grbavicu,mogli ste otkupiti sve ulaznice za sjever i fino se grupisati i navijati,fino uraniš na Grbavicu po svoju kartu,ne piše ti na čelu pitar,a ne igra se derbi u Zenici pa da ti neko može ograničiti broj ulaznicaSve se to moglo vrlo lako riješiti da je nekima u interesu da uopšte prisustvuju derbiju
P.S. pozdrav za jednog medvjedica koji je upravo odletio
Meni uopšte ne smetate i volio bih da dođete na derbi,a to što si ti napisao nije odgovor na moj post,zato što znaš da sam u pravu.UPS je napisao/la:Pa kad vam toliko smetaju navijaci sarajeva na sjeveru sto onda VI niste bili mangupi pa vi otkupili karte pa dosli na sjever pa da vidimo ko ce se vise cuti a ne ovako, uskrati im vise nego duplo prostora. Zanimljiv nacin borbe, i jos to opravdavaju na ove ili one nacineTarantino je napisao/la: jeste to je propaganda,jer ovo je GRADSKI derbi,pa vi da ste uopšte i mislili doći na Grbavicu,mogli ste otkupiti sve ulaznice za sjever i fino se grupisati i navijati,fino uraniš na Grbavicu po svoju kartu,ne piše ti na čelu pitar,a ne igra se derbi u Zenici pa da ti neko može ograničiti broj ulaznicaSve se to moglo vrlo lako riješiti da je nekima u interesu da uopšte prisustvuju derbiju
![]()
![]()
Ovo sto ste vi uradili granici se sa takvim primitivizmom da to nema nigdje
vidi ti njih oni bi na sjever, uzdigle se hordice, ne smeta vam tribina u tuzli, u vrapcicima, tamo ne bojkotujete, a ovdje vam smeta istok, hocete svi na sjever po krov da "spicu" pravite, e hocete ku..., na gradski stadion pa pravite tu vasu spicu s muzickim instrumentima, vi niste navijaci, vi ste ansambl, i ja jos sto mi je poznato ovo svi na trening pred derbyUPS je napisao/la:Pa kad vam toliko smetaju navijaci sarajeva na sjeveru sto onda VI niste bili mangupi pa vi otkupili karte pa dosli na sjever pa da vidimo ko ce se vise cuti a ne ovako, uskrati im vise nego duplo prostora. Zanimljiv nacin borbe, i jos to opravdavaju na ove ili one nacineTarantino je napisao/la: jeste to je propaganda,jer ovo je GRADSKI derbi,pa vi da ste uopšte i mislili doći na Grbavicu,mogli ste otkupiti sve ulaznice za sjever i fino se grupisati i navijati,fino uraniš na Grbavicu po svoju kartu,ne piše ti na čelu pitar,a ne igra se derbi u Zenici pa da ti neko može ograničiti broj ulaznicaSve se to moglo vrlo lako riješiti da je nekima u interesu da uopšte prisustvuju derbiju
![]()
![]()
Ovo sto ste vi uradili granici se sa takvim primitivizmom da to nema nigdje
P.S. pozdrav za jednog medvjedica koji je upravo odletio
-
samo sarajevo
- Kontakt:
Ma ko ih hebe nek oni idu na svoj cumez i uzimaju pare plus sanse da se ugusis su 50-50 nama necete vise pa punite stadion vidjeli smo protiv Borca te vase na sjeveru i tu strasnu posjetu,nikad vise na sugavicu!MANGUPE sta hoces da kazes da ste vi odlazak na trening izmislili,koliko si plitak nisi ni svjjestan sve moguce grupe su to uradile,hocete vi jug ono jel e dobicete k.itu!
A ja se nadam da ce o ovom prestati prica. Svi navijaci su pravi navijaci ako su jedinstveni u bilo kojem pitanju.Tarantino je napisao/la:da dodam,nadam se da pravi navijači Sarajeva neće pasti na preofirne fore svog udruženja i Blekića i da će doći na Grbavicu i dati podršku svome klubu,a ovi ostali koji slijepo vjeruju u sve što im se kaže,uskoro će se sami sebi smijati,kad shvate koliko su bili naivni.
Kava je situacija sa kartonima, hocemo li najjacem sastavu igrati?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.