FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Osim13
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Osim13 » 14 feb 2019, 16:56

Dado Ljevak a ja ništa ne mogu pofatat
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 14 feb 2019, 17:00

Podsjeti me na onu pricu oko Baggia, isto rastojanje :lol:
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 14 feb 2019, 17:39

Konzerva je napisao/la:ova slika je dokaz da jos nismo velik klub kako bi trebali biti
slika

gledaj ti ovo, na snijegu ljudi treniraju, jos ako poledi, pa klizavo, ko od sale se slomiti, druga stvar prehladiti se isto tako lahko... :(

a Velez u prvo ligi bolje uslove za treniranje ima, i to ljudi u zatvorenom treniraju kad je hladno i snijeg vani

eee moj zeljo , kad ces se uzdici infrastrukturalno iznad ostali da bas budes najbolji klub u Bosni kad je infrastruktura u pitanju. :(
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Najjaci si :D Jel moguce ovo ozbiljno napisati haha :)
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 14 feb 2019, 18:03

Konzerva je napisao/la:ova slika je dokaz da jos nismo velik klub kako bi trebali biti
slika

gledaj ti ovo, na snijegu ljudi treniraju, jos ako poledi, pa klizavo, ko od sale se slomiti, druga stvar prehladiti se isto tako lahko... :(

a Velez u prvo ligi bolje uslove za treniranje ima, i to ljudi u zatvorenom treniraju kad je hladno i snijeg vani

eee moj zeljo , kad ces se uzdici infrastrukturalno iznad ostali da bas budes najbolji klub u Bosni kad je infrastruktura u pitanju. :(
Kad ce se uzidc infrastruktualno??????Vidim slabo si informisan,Zeljo ima daleko najbolje uslove,imamo 2 pomocna terena,glavni teren najbolji u drzavi,dvoranu od 3 miliona koja nije u nasem vlasnistvu ali po ugovoru imamo je pravo koristit besplatno jer je napravljena na nasem djelu zemlje.Sta velez to ima prcvarnicu u vrapcicma od koje je skuplja crkva na Grbavici.
23

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 14 feb 2019, 18:17

Sretno Dado i da dokažeš da su te ublehaši otpisali na pravdi Boga.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 14 feb 2019, 18:44

Što se Šehić posuđivao kad ima pravo za juniore igrati do kraja sezone, bolje mu je u Omladinskoj nego u Prvoj. No dobro ovaj specialčić govori da je bolje u zatvorenom trenirati hahahah, pa nismo terminaši

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 14 feb 2019, 19:07

Dado se vraća, pljuvači sa sjevera će doći na svoje :lol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

osobaodpovjerenja
Kontakt:

Post Postao/la osobaodpovjerenja » 14 feb 2019, 19:13

braco je napisao/la:Ima interesantnih igrača sa našim papirima kojima ističe ugovor na ljeto. Prvenstveno ovi sa prve dvije stranice transfermarkta :mrgreen: :

https://www.transfermarkt.com/transfers ... 4&yt0=Show
Ovaj Mehremic ne izgleda los :mrgreen:
Srdjan Stanic pitarski ker

Blueforce21
Kontakt:

Post Postao/la Blueforce21 » 14 feb 2019, 19:30

Jedva cekam da E.Zec malo podigne formu, bice onda top :D

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 14 feb 2019, 19:33

Sa srećom Dado.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 14 feb 2019, 20:04

Bravo Amare, pravo pojacanje. Nek smo mi Kostica skijasa slusali da Dado ne valja :puke:

Amare **** neznalice na terenu a vala i na tribinama. Eno moderatori nece da dolaze na tekme Zelje jer im je otiso Miske :cry: :( :rol: :rol: :rol:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

osobaodpovjerenja
Kontakt:

Post Postao/la osobaodpovjerenja » 14 feb 2019, 20:30

Zeljo92 je napisao/la:Bravo Amare, pravo pojacanje. Nek smo mi Kostica skijasa slusali da Dado ne valja :puke:

Amare **** neznalice na terenu a vala i na tribinama. Eno moderatori nece da dolaze na tekme Zelje jer im je otiso Miske :cry: :( :rol: :rol: :rol:
Jesili ti piso na nekom drugom forumu pa si nogom nabijen cim ovoliko prenosis odnekud

Sretno Dado bolje ti nego Eldar

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 14 feb 2019, 20:32

osobaodpovjerenja je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:Bravo Amare, pravo pojacanje. Nek smo mi Kostica skijasa slusali da Dado ne valja :puke:

Jesili ti piso na nekom drugom forumu pa si nogom nabijen cim ovoliko prenosis odnekud

Sretno Dado bolje ti nego Eldar
Odnekud :kafa:

osobaodpovjerenja
Kontakt:

Post Postao/la osobaodpovjerenja » 14 feb 2019, 20:36

Znaci jesi sutnut pa sad pvdje istresas frustracije :bih:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 14 feb 2019, 21:03

Nek ga zabije sad u BIjeljini ko što je zabio u Bijeljini prije nekoliko godina (2:00 na klipu)

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 14 feb 2019, 21:11

Ovi koji pljuju Dadu neka se prvo raspitaju kakve je dečko uslove tražio, uslovi malo jači od kasirke u Bingu, sto dovoljno govori o momku sta mu je bio cilj i šta je želio po svaku cijenu

Prošlo je vrijeme "igracina" koji su se kleli u Želju, ostajali par mjeseci a za taj period u bukvalnom smislu pljačkali klub, a kao zahvalu k*** uvaljivali, a upravo oni koji danas najviše hraču su se kleli u cijelu plejadu tih igrača i od njih pravili zvijezde i igracine, pa na kraju su jos pojedini i opravdavali dovodjenje takvih, raskide sa njima i pljačkanje klupske kase, sve po devizni ima se može se
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 14 feb 2019, 21:24

Kad procitam da misketovi strucnjaci napisu na haj i dobro, znam da smo na odlicnom putu. Pa ti strucnjaci nisu mogli za dvije godine osvojiti titulu koja im je bila pred nosom s svojim strucnim stabom i upravom koja je malo reci bila retardirana..

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 14 feb 2019, 21:27

Bezideja je napisao/la:Kad procitam da misketovi strucnjaci napisu na haj i dobro, znam da smo na odlicnom putu. Pa ti strucnjaci nisu mogli za dvije godine osvojiti titulu koja im je bila pred nosom s svojim strucnim stabom i upravom koja je malo reci bila retardirana..
To je to, na ljeto cemo 3x biti bolji. Hvala prethodnoj upravi sto nam ostavise 0km na racunu, zato i dovodimo jeftine igrace a ne zvijezde i kapitalce poput Vranjesa ili Curjurica :bih:

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 14 feb 2019, 21:33

Zeljo92 je napisao/la:
Bezideja je napisao/la:Kad procitam da misketovi strucnjaci napisu na haj i dobro, znam da smo na odlicnom putu. Pa ti strucnjaci nisu mogli za dvije godine osvojiti titulu koja im je bila pred nosom s svojim strucnim stabom i upravom koja je malo reci bila retardirana..
To je to, na ljeto cemo 3x biti bolji. Hvala prethodnoj upravi sto nam ostavise 0km na racunu, zato i dovodimo jeftine igrace a ne zvijezde i kapitalce poput Vranjesa ili Curjurica :bih:
Bas tako, to je samo pokazatalj kakav je to bezobrazluk komentarisati bilo sta o bilo kojem igracu koji dodje. Bili su tu skoro cetiri godine i za to vrijeme nisu mogli sastaviti dvije ovce a busali se u prsa kako su veliki strucnjaci i pametnjakovici, isti takvi dalje truju raju. Nece moci bando medijskog partnera, šatro veliki navijaci. Znaci da rezimiriramo ono su sve klasicni kompleksasi i pacijenti.

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 14 feb 2019, 21:42

Gledaj gostiju :urnebes:

Boli istina, inace @Bezideja jako mi se svidja tvoje pisanje, podsjecas me na mene u mladim danima, tamo negdje 1999 kada su tri gigabajta bila 200 DM, svaka ti je ko šamarčina od koje bride obrazi i uši :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot] i 12 gostiju.