FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
michplatini
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najvece zrtve ovog eksperimenta sa Jahicem su akademci Djani Salcin i Andrej Djokanovic.Prvi jer je morao dobiti vise minuta i pokazati svoj veliki talenat koji bi sigurno dosao do izrazaja sa minutazom koju nije imao a drugi jer je kao najbolji zadnji vezni omladinske lige i reprezentacije zrtvovan na desmom beku umjesto da pokaze koliko moze a moze sigurno vrlo brzo da bude prva opcija na toj poziciji.
Zavrsena prica a momcima mnogo srece i vise sluha za njihov kvalitet.
Zavrsena prica a momcima mnogo srece i vise sluha za njihov kvalitet.
Sta je ba ovo Morteme,ko god se ukljuci na forum ili pocinje post sa J.EBO vas ili s tim zavrsava umjesto tacke,upitnika,uzvicnika...
More li to ikako brez toga...

More li to ikako brez toga...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 14 feb 2019, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Na Tuzlu svakako mora bit invazija. 
Gore moramo dobit, prvi korak je najgori. Njih ako dobijemo, Krupa pada glat na Koševu pa na šake sa Lišticom, šta bude.
Gore moramo dobit, prvi korak je najgori. Njih ako dobijemo, Krupa pada glat na Koševu pa na šake sa Lišticom, šta bude.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Vala ti je danas svaka na mjestu...skoroalen je napisao/la:Na Tuzlu svakako mora bit invazija.
Svaka je, ne samo danas.Vanja8 je napisao/la:Vala ti je danas svaka na mjestu...skoroalen je napisao/la:Na Tuzlu svakako mora bit invazija.
Šalim se, al fakat, u naredna tri kola, 7 bodova nam je odličan skor. Šest prihvatljiv. Sve ispod je loše, realno.
O tome pricam.skoroalen je napisao/la:Na Tuzlu svakako mora bit invazija.
Invazija kao onda protiv Buducnosti kad ga Kojasevic kroz noge zabi...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Oba je zabio kroz noge onda, ako se ne varam.Pantelija je napisao/la:O tome pricam.skoroalen je napisao/la:Na Tuzlu svakako mora bit invazija.
Invazija kao onda protiv Buducnosti kad ga Kojasevic kroz noge zabi...
Joj kako mi je ona generacija bila draga... Vučina, Lede Muharemović, Avdić, Kojašević, Hadžić...
-
Pitaristok
- Kontakt:
mozel mene neko uputiti u vezi klarica
jel vracen u prvi tim il ne
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Joj kakva je tad eurofija bila, kad se sjetim.. zeleni banovići pretvoriše se u bordo banoviće. Ljudi se syebali, svi izlaze na balkone, iz kuća, stanova.... da vide šta se dešava. 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Na ulazu oni sto karte prodaju, govore nemamo mi vise karti, nasi na kraju davali po par maraka onako da udju hahhaaBordoSarajevo je napisao/la:Joj kakva je tad eurofija bila, kad se sjetim.. zeleni banovići pretvoriše se u bordo banoviće. Ljudi se syebali, svi izlaze na balkone, iz kuća, stanova.... da vide šta se dešava.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
A ne zna niko od nas nista ni o Salcinovicu, Klaricu a ni Gljivi. Jedino nam mozd Zuka moze malo pojasniti situaciju.(naglašavam možda)Pitaristok je napisao/la:mozel mene neko uputiti u vezi klarica
JURIŠ
-
Pitaristok
- Kontakt:
slucajno vidim na tm da je u sastavu prvog timamidzuka je napisao/la:A ne zna niko od nas nista ni o Salcinovicu, Klaricu a ni Gljivi. Jedino nam mozd Zuka moze malo pojasniti situaciju.(naglašavam možda)Pitaristok je napisao/la:mozel mene neko uputiti u vezi klarica
Moram pohvaliti sve one koji su nakon prvog dodira s loptom, Jahica procijenili invalidom. Zašto je našem SŠ trebalo mjesec i po, ne znam. Ali, zaista, ovdje ima puno onih koji se razumiju u ono o cemu pišu, da budemo iskreni.
Klis. Smije li neko po pare?
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- ThrillerHz
- Kontakt:
Haha uoravo sace nac nesto o ovom Crepaldiju rece da ga je Husref doveo iako se nije crijepio protiv bjesnila il virusa ce ce muheStroj1946 je napisao/la:Šta je sad problem??? Neće potpisati onaj levat, Brazilac potpisao.... Đe sad zapelo, šta sad ne avalja, nije trava fino pokošena? Šta sad ne valja sunce vam yebem
Ovi iz agencije sto zastupaju Cruza su napisali da je mali na posudbi do kraja sezone uz opciju da imamo pravo otkupa.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kad je izvlačenje kupa.?
18.02 u 12:00amypitar je napisao/la:Kad je izvlačenje kupa.?
Samo čitam i mislim jeste li vi normalni 
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Trenutno korisnika/ca: belosevic23, Jadnimi, KarloIvandic, Uvijeknapravojstrani i 28 gostiju.