Utakmice klubova iz BiH na TV-u

RK Gradacac
Kontakt:

Re: Prenos utakmica PREMIJER lige BiH na TV?

Post Postao/la RK Gradacac » 06 apr 2009, 17:14

ultrasstyle_tz je napisao/la:onda je tvoj sistem vrijednosti poremecen ili ne znas ni novine citat pa ih okreces naopako i tako ti i tabela dodje naopako :roll:
Kao prvo Horde zla i Lesinari su neuporedivo vaznije i vece grupe od Fukara i Ultrasa.
Kao drugo Sarajevo i Banjaluka su veci gradovi od Tuzle i Mostara.
Tradicija iz medju Sarajeva i Borca, veca nego izmedju Slobode i Zrinjskog.
Tenzije izmedju SA i BL vece nego izmedju TZ i MO
....
E sad jedino ako je mjesto na tabeli jedino mjerilo onda uredu. Izvini molim te :)

edit: cuj historija sukoba, pa ti stvarno mislis da bi radi toga trebali dobi prenos?? pa koga zanimaju huligani bolan? ti izgleda zivis daleko od civilizacije :roll:
010 ISN'T JUST A CODE

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 apr 2009, 19:42

Pise na teletextu da je prenos utakmice u 16 sati,znaci nece prenositi zrinjski-velez kolko sam skontao ta tekma je u 18H ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 06 apr 2009, 19:44

RK Gradacac je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:onda je tvoj sistem vrijednosti poremecen ili ne znas ni novine citat pa ih okreces naopako i tako ti i tabela dodje naopako :roll:
Kao prvo Horde zla i Lesinari su neuporedivo vaznije i vece grupe od Fukara i Ultrasa.
Kao drugo Sarajevo i Banjaluka su veci gradovi od Tuzle i Mostara.
Tradicija iz medju Sarajeva i Borca, veca nego izmedju Slobode i Zrinjskog.
Tenzije izmedju SA i BL vece nego izmedju TZ i MO
....
E sad jedino ako je mjesto na tabeli jedino mjerilo onda uredu. Izvini molim te :)

edit: cuj historija sukoba, pa ti stvarno mislis da bi radi toga trebali dobi prenos?? pa koga zanimaju huligani bolan? ti izgleda zivis daleko od civilizacije :roll:
:roll: :roll: ..dobro da si nam oci svima otvorio...i bas fino da ti zivis u urbanom i civiliziranom mjestu :?
cuj JEDINO AKO JE MJESTO NA TABELI MJERILO :lol: :lol: ...nije nego su mjerilo prenosa derbija na drzavnoj TV HZ i Lesinari a naravno i velicina gradova...sta ima da se prenose utakmice Sirokog recimo..nema veze sto lijepo igraju..presmijesan si :D :D
d
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 06 apr 2009, 19:51

Glupo bi bilo da neprenose Zrinjski-Velez jer to je ipak gradski derbi i derbi kola nevezano na kojoj je Velez poziciji ipak nevidim nijednu zanimljiviju utakmicu ovo kolo od ove.........ispravite me ako grjesim.
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 apr 2009, 19:52

Crveni_1922 je napisao/la:Glupo bi bilo da neprenose Zrinjski-Velez jer to je ipak gradski derbi i derbi kola nevezano na kojoj je Velez poziciji ipak nevidim nijednu zanimljiviju utakmicu ovo kolo od ove.........ispravite me ako grjesim.
Nista od toga utakmicu u 16H prenose jbg i ja bi radije gledao taj derbi ali ne odg valjda termin sta li ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 06 apr 2009, 19:55

miky_hz je napisao/la:
Crveni_1922 je napisao/la:Glupo bi bilo da neprenose Zrinjski-Velez jer to je ipak gradski derbi i derbi kola nevezano na kojoj je Velez poziciji ipak nevidim nijednu zanimljiviju utakmicu ovo kolo od ove.........ispravite me ako grjesim.
Nista od toga utakmicu u 16H prenose jbg i ja bi radije gledao taj derbi ali ne odg valjda termin sta li ;)
Mozda nedaju kamerama pod Bijeli Brijeg da se nevidi lopovluk i ciganluk koji ce se desiti..... :lol:

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 06 apr 2009, 19:55

to sto sloboda ima 3 boda vise od sarjaeva ne znaci da su aman zaman bolji i da igraju leprsavo kao barsalona pa da njih prenose ;)

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 06 apr 2009, 20:08

Tema,tema...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 06 apr 2009, 22:07

Iako nas u biti prenose, mada mi to svejedno nista ne znaci osobno, ne vidim razlog zasto se ne prenosi Zrinjski - Velez, bit ce da ne odgovara termin zbog drugih sportskih dogadjanja kasnije tu vecer, da posebno ne naglasavam, no eto, kako god okrenes, svakako ce biti jednostrana utakmica u korist Zrinjskog.
Nadam se samo da ce slijedece kolo biti Široki - Sarajevo na tv-u, jer, realno gledajuci, to je s obzirom na rezultate ta dva kluba otkad postoji premier liga dvoboj dvije statisticki najbolje i najuspjesnije momcadi, a igra i navijanje ce sigurno biti na nivou, a gostu osigurani uvjeti za igru, kao i svakom drugom ove sezone, uostalom.
...Život za Široki...

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 06 apr 2009, 22:18

I da im placam rtv pristojbu...taman se ja nadao da cemo obrukat veleza pred sva tri konstitutivna naroda kad ono nista,haj nema veze,ja cu nastavljat ne placat rtv pristojbu a oni nek nastave izbjegavat HSK Zrinjski i one namjere na bht sportu kad se pise Nk umjesto HSK ...joj...snjesno al eto ih tamo ionako su televizija za kur... :roll:
A ovaj crveni sto kaze nece biti prijenos da se ne snimi lopovluk?!?!?!
E ako nam treba pomagati protiv amaterskog kluba koji nema za germe ja prvi vise necu doci na stadion HSK Zrinjskog.pozz susjedi...ima da dobro se obrukate!!!
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 06 apr 2009, 23:24

a šta ćeš nekome se panika uvukla u kosti..ipak nije im lako :D
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 07 apr 2009, 07:49

antipolitikaa je napisao/la:I da im placam rtv pristojbu...taman se ja nadao da cemo obrukat veleza pred sva tri konstitutivna naroda kad ono nista,haj nema veze,ja cu nastavljat ne placat rtv pristojbu a oni nek nastave izbjegavat HSK Zrinjski i one namjere na bht sportu kad se pise Nk umjesto HSK ...joj...snjesno al eto ih tamo ionako su televizija za kur... :roll:
A ovaj crveni sto kaze nece biti prijenos da se ne snimi lopovluk?!?!?!
E ako nam treba pomagati protiv amaterskog kluba koji nema za germe ja prvi vise necu doci na stadion HSK Zrinjskog.pozz susjedi...ima da dobro se obrukate!!!
A bjeri slika ta cete vi obrukat nego samo mozete sami sebe obrukat da vidi javnost BiH kako ste jadni ako vas bude hiljadu (tisucu) na stajanju ja cu sebi kitu otkinut!!

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 07 apr 2009, 10:40

slani grad je napisao/la: :roll: :roll: ..dobro da si nam oci svima otvorio...i bas fino da ti zivis u urbanom i civiliziranom mjestu :?
cuj JEDINO AKO JE MJESTO NA TABELI MJERILO :lol: :lol: ...nije nego su mjerilo prenosa derbija na drzavnoj TV HZ i Lesinari a naravno i velicina gradova...sta ima da se prenose utakmice Sirokog recimo..nema veze sto lijepo igraju..presmijesan si :D :D
d
To je samo bio kontra argument na onu glupost "tradicija sukoba", halo ba kakvih sukoba :mrgreen:
Niko ne prenosi utakmice radi ulicnih sukoba :roll:
A to sto je Sloboda trenutno u vrhu ne znaci automatski da ste Manchester U. za sve ostale u ovoj jadnoj ligi. Gledao sam vas protiv Celika, ma Celik je 10 puta bolja ekipa od vas. I ti mi spominjes tu neki derbi.. ma daj molim te.

Ovo o civilizaciji ti valjda ne moram objasnjavat :roll: Civilizacija i urbano podrucje su dva razlicita pojma. Al eto izgleda da je to tebi tesko skontat. ;)
010 ISN'T JUST A CODE

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 apr 2009, 10:56

RA nemoze pod BB !?

kakva su ovo sranja od ovih klubova vise da ne pustaju gostujuce navijace...ovo samo ima u BiH... razumijem ajde nisu oni htjeli Ultrase pa sad nece ni ovi ovamo ali mi to glupo...
neka bude Borac-Široki ..da gledam jednom Široki u gostima..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 07 apr 2009, 11:41

izgleda da niko ne zna koja se to utakmica sutra prenosi? Mogao bi neko od urednika SS.ba kontaktoirati BHT pa nas obavjestiti :roll:
Volim te Bosno!!!

jurek
Kontakt:

Post Postao/la jurek » 07 apr 2009, 12:41

zanimljivije ce biti u BL jer ce Zrinjski ubit Velez u pojam jer se Posusje mora spasiti

Ajdin_R1981A
Kontakt:

ko?

Post Postao/la Ajdin_R1981A » 07 apr 2009, 13:51

koga prenose u srijedu...ja bih volio da prenosi mostarski derbi :!: :!: :!:

miky_hz
Kontakt:

Re: ko?

Post Postao/la miky_hz » 07 apr 2009, 14:42

Ajdin_R1981A je napisao/la:koga prenose u srijedu...ja bih volio da prenosi mostarski derbi :!: :!: :!:
Joj citajte malo prethodne postove kad vec pitate NE PRENOSE UTAKMICU IZ MOSTARA!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 apr 2009, 14:48

PRENOSE UTAKMICU IZ MOSTARA....

Rekao mi je drug da je vidio autobus FTV i da ce se tekma prenositi.

a za navijaci, mislim da je ovo velika glupost kakav je derbi bez njih, vrapcici nemaju uvjeta i na snisu pustili, sada zrinjski ko vraca, a pusta sve ostalo navijace, biti ce ogromni neredi ako se ne da ra da se udje.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 apr 2009, 14:53

Rz88 je napisao/la:PRENOSE UTAKMICU IZ MOSTARA....

Rekao mi je drug da je vidio autobus FTV i da ce se tekma prenositi.

a za navijaci, mislim da je ovo velika glupost kakav je derbi bez njih, vrapcici nemaju uvjeta i na snisu pustili, sada zrinjski ko vraca, a pusta sve ostalo navijace, biti ce ogromni neredi ako se ne da ra da se udje.

Autobus FTV-A a BHT snima :roll: ,a i onako ide kombi a ne autobus ;)

Upali teletext i vidi u kolko je prenos utakmice 16H a utakmica u Mostaru u 18H :)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: riki46, tutankamon1905 i 21 gost.