Eh da mi zavisimo od njih..Laznjak je napisao/la:@vanja suti bolan hoces da fulim gostovanje. Taman skupio neku lovu![]()
Ima li kakav stream nesto? Hajmo Bordo tv.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Evo sutim,ali slijedeci put reci,"Ma ne mogu sve da vidim,radimo blizu,pa nas stisli..."...Laznjak je napisao/la:@vanja suti bolan hoces da fulim gostovanje. Taman skupio neku lovu![]()
Ima li kakav stream nesto? Hajmo Bordo tv.
Prenosi li neko utakmicu?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Joj ja kad ih vidim da cuclaju onaj slauf ja bi ih tuko dok ne budu crni od batina. Ne samo njih vec sve ove momke. Nedo Bog kakvog belaja.
@vanja hvala na savjetu, ali opet ces nesto izletit tako da sa tobom samo na distanci.
@vanja hvala na savjetu, ali opet ces nesto izletit tako da sa tobom samo na distanci.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
FK Tuzla City: Fejzić, Čomor, Bevab, Brekalo, Kojić, Hasanović, Trumić, Šarčević, Hajrović, Zlatković, Ubiparip
Sastav Tuzle u generalci protiv Slobode.Ima tu nekih novih imena koliko vidim,na papiru to nije nesto specijalno pa vidjet cemo.
Sastav Tuzle u generalci protiv Slobode.Ima tu nekih novih imena koliko vidim,na papiru to nije nesto specijalno pa vidjet cemo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa jaah,nasao ovu raju postenu levatiti,cuj ga on u "gostima"...Laznjak je napisao/la:Joj ja kad ih vidim da cuclaju onaj slauf ja bi ih tuko dok ne budu crni od batina. Ne samo njih vec sve ove momke. Nedo Bog kakvog belaja.
Najgluplja od svih novotarija u BiH. Đe su nestale kafane, pabovi..? Još kad ono tekmu ide gledat u nargilhanu, gleda fudbal, svira mu Tarkan i cucla onaj qrac. Aaaaa, fudbal nije fudbal ako se ne gleda za šankom, na malom TVu u ćošku lokalaLaznjak je napisao/la:Joj ja kad ih vidim da cuclaju onaj slauf ja bi ih tuko dok ne budu crni od batina. Ne samo njih vec sve ove momke. Nedo Bog kakvog belaja.
Al da nam @Benkara ne zahatori, kod njega je fino gore. Sve pitari u objektu, još Lenaš gazda.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobra akcija Sarajeva, Velkoski pokušava sa vrha kaznenog prostora, brani golman Kakanjaca. Pokušao je zatim i Lazić, ali lopta odlazi preko gola.
Bio je i go u gostimaVanja8 je napisao/la:Pa jaah,nasao ovu raju postenu levatiti,cuj ga on u "gostima"...Laznjak je napisao/la:Joj ja kad ih vidim da cuclaju onaj slauf ja bi ih tuko dok ne budu crni od batina. Ne samo njih vec sve ove momke. Nedo Bog kakvog belaja.
@vanja hvala na savjetu, ali opet ces nesto izletit tako da sa tobom samo na distanci.![]()
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
O-0 20 min?????
Husrefe odlazi!!!
Husrefe odlazi!!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Stanojević sjajno upošljava Tatara, ovaj izlazi pred golmana Rudara koji sjajno brani.
Ahmet izgleda neće iznevjeriti sa svojim proljećem 
Laznjak je napisao/la:Bio je i go u gostimaVanja8 je napisao/la:Pa jaah,nasao ovu raju postenu levatiti,cuj ga on u "gostima"...Laznjak je napisao/la:Joj ja kad ih vidim da cuclaju onaj slauf ja bi ih tuko dok ne budu crni od batina. Ne samo njih vec sve ove momke. Nedo Bog kakvog belaja.
@vanja hvala na savjetu, ali opet ces nesto izletit tako da sa tobom samo na distanci.![]()
. Sad me demantuj
Miloš Stanojević se žali na povredu i veznjaku Sarajeva se trenutno ukazuje pomoć. 
Edit: Stanojević se vratio u igru.
Edit: Stanojević se vratio u igru.
JURIŠ
Velkoski obilazi golmana i odigrava povratnu loptu, ali odbrana izbacuje loptu.
Hrelja je šutirao, ali Kovačević brani njegov udarac.
1-0 Gol za Sarajevo. Rahmanović je prošao po lijevoj strani i šutirao. Lopta je pogodila stativu i odbila se do Ahmetovića, koji postiže gol.
Hrelja je šutirao, ali Kovačević brani njegov udarac.
1-0 Gol za Sarajevo. Rahmanović je prošao po lijevoj strani i šutirao. Lopta je pogodila stativu i odbila se do Ahmetovića, koji postiže gol.
JURIŠ
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta taj frajer ima protiv nas više?mma_hz je napisao/la:Haubica Bajro
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Eto i Ahmet ga zabio nakon stative Amara
I danas se igra jako zestoko na terenu,udaraju se dobro.
Bravo Ahmo,na vrijeme gol.
1-1
Bravo Ahmo,na vrijeme gol.
1-1
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 16 feb 2019, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: BordoAhbab, Fouzi1, GokuSSJG, OzmoodPinglewood i 46 gostiju.