FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 16 feb 2019, 15:13

Sisic>Tatar

Previse golova primamo kroz ove pripreme dali zbog toga sto smo promjenili stoperski par ili sta neznam ali ocito tu nesto stopa.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 16 feb 2019, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 feb 2019, 15:13

Sigurno da nakon utakmice i poraza trener Tuzla Cityja, Slobodan Starčević, nije mogao biti zadovoljan igrom svojih nogometaša.

"Možemo reći da smo nakon Ulcinja i dobrih igara došli na Tušanj i većina ovih mladih igrača i novih igrača nije izdržala ni pritisak publike, a ni pritisak premijerligaških igrača. Igrači Slobode su danas bili jako kvalitetni, razigrani i agresivni. Ovaj poraz nam je otvorio oči i mi se do utakmice sa Sarajevom moramo probuditi i pokušati od ovoga što imamo napraviti dobitnu kombinaciju kako bi odigrali, ne samo bolju utakmicu, nego kako bi uspjeli da dođemo do bodova", rekao je Slobodan Starčević.

Nogometaši Tuzla Cityja drugi dio sezone otvaraju na domaćem terenu, a protivnik je aktuelni lider na tabeli, ekipa Sarajeva.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 16 feb 2019, 15:14

Džafić mijenja Kovačevića u redovima Sarajeva. Zbog ukazivanja pomoći Harisu Handžiću, igra je trenutno prekinuta.
JURIŠ

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 feb 2019, 15:20

Jako lijepa akcija Sarajeva. Bekić je uposlio Handžića, ali i njegov udarac brani Bekan.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 feb 2019, 15:21

midzuka je napisao/la:Džafić mijenja Kovačevića u redovima Sarajeva. Zbog ukazivanja pomoći Harisu Handžiću, igra je trenutno prekinuta.
Joj samo da handze bude ok :pray:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 feb 2019, 15:23

Denchi je napisao/la:
midzuka je napisao/la:Džafić mijenja Kovačevića u redovima Sarajeva. Zbog ukazivanja pomoći Harisu Handžiću, igra je trenutno prekinuta.
Joj samo da handze bude ok :pray:
Nastavio je utakmicu.Sve ok
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 16 feb 2019, 15:23

MortemHz je napisao/la:Sigurno da nakon utakmice i poraza trener Tuzla Cityja, Slobodan Starčević, nije mogao biti zadovoljan igrom svojih nogometaša.

"Možemo reći da smo nakon Ulcinja i dobrih igara došli na Tušanj i većina ovih mladih igrača i novih igrača nije izdržala ni pritisak publike, a ni pritisak premijerligaških igrača. Igrači Slobode su danas bili jako kvalitetni, razigrani i agresivni. Ovaj poraz nam je otvorio oči i mi se do utakmice sa Sarajevom moramo probuditi i pokušati od ovoga što imamo napraviti dobitnu kombinaciju kako bi odigrali, ne samo bolju utakmicu, nego kako bi uspjeli da dođemo do bodova", rekao je Slobodan Starčević.

Nogometaši Tuzla Cityja drugi dio sezone otvaraju na domaćem terenu, a protivnik je aktuelni lider na tabeli, ekipa Sarajeva.
:hmmmmm: :hmmmmm:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 feb 2019, 15:24

Džafić je odlično odbranio udarac Kovača, koji je sam izašao pred njega u situaciji 1 na 1.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 16 feb 2019, 15:25

Bez obzira na sve puno primamo golova, a svi znamo da odbrana donosi titule, evo sb ubi veleza sa po snage kakanj ravnopravan dali nam dva gola, siguran sam da ako budemo u pola ovoliko golova u prosjeku primali u orvenstvu da necemo bit ni blizu titule.

Odbrana iz prvog djela je bolja od ove jedno 80x, napad 70x sredina 59x neznam sta se desava posto je ekipa totalno ista. Ovde neki pisu kako smo u kurcu bili kad smo sve derali na pripremama, sve to stoji al prosjek 2.5 gola po utakmici primas a igras sa vecinom klubova iz druge trece lige.

Bratunac city ce nas poderat ako budemo igrali ko dosad na pripremama

Rahmanovic
Kontakt:

Post Postao/la Rahmanovic » 16 feb 2019, 15:27

Pitar6785 je napisao/la:Bez obzira na sve puno primamo golova, a svi znamo da odbrana donosi titule, evo sb ubi veleza sa po snage kakanj ravnopravan dali nam dva gola, siguran sam da ako budemo u pola ovoliko golova u prosjeku primali u orvenstvu da necemo bit ni blizu titule.

Odbrana iz prvog djela je bolja od ove jedno 80x, napad 70x sredina 59x neznam sta se desava posto je ekipa totalno ista. Ovde neki pisu kako smo u kurcu bili kad smo sve derali na pripremama, sve to stoji al prosjek 2.5 gola po utakmici primas a igras sa vecinom klubova iz druge trece lige.

:lol: :lol:

I ja mislim da nam je deranje :oops:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 feb 2019, 15:27

Sve dok možemo zabit više nego što primamo, nije problem. Ne valja propuh u odbrani al nadam se da će napad bit na nivou.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 feb 2019, 15:27

Druga zaredom odlična intervencija Džafića u situacijama 1 na 1 sa Kovačem.
Kapić je centrirao iz slobodnog udarca, Šofranac šutirao malo preko gola.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 16 feb 2019, 15:29

Pitar6785 je napisao/la:Bez obzira na sve puno primamo golova, a svi znamo da odbrana donosi titule, evo sb ubi veleza sa po snage kakanj ravnopravan dali nam dva gola, siguran sam da ako budemo u pola ovoliko golova u prosjeku primali u orvenstvu da necemo bit ni blizu titule.

Ako budemo igrali kao prvo poluvrijeme protiv Astane, primi će Tuzla 2,3 komada.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 16 feb 2019, 15:31

3 puta nas dzafic spasava iz 100 posto sansi, igral limeni

Rahmanovic
Kontakt:

Post Postao/la Rahmanovic » 16 feb 2019, 15:34

To mu je posao,zar ne :)

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 16 feb 2019, 15:35

Mustafiću se ukazuje ljekarska pomoć zbog nezgodnog udarca.

Za neku narednj generalku predlažem da de skupi ekipa sa foruma i odigra. Manji smo mi mesari i kulturnike bi igrali od ovih seljaka. Vec treći/cetvrtu igrac kojem se pomoc ukazuje. Hebo majku, ko da igraju americki fudbal pa se udaraju.
JURIŠ

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 feb 2019, 15:36

midzuka je napisao/la:Mustafiću se ukazuje ljekarska pomoć zbog nezgodnog udarca.

Za neku narednj generalku predlažem da de skupi ekipa sa foruma i odigra. Manji smo mi mesari i kulturnike bi igrali od ovih seljaka. Vec treći/cetvrtu igrac kojem se pomoc ukazuje. Hebo majku, ko da igraju americki fudbal pa se udaraju.
Aaaa zato je Jahić pocrvenio nakon 17 minuta. :rol:
Fakat svi krkanski igraju, koji im je. Prijateljske utakmice jbt, polahko, nije finale kupa.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 feb 2019, 15:37

Dupovac pogađa prečku udarcem glavom nakon kornera.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 16 feb 2019, 15:38

Tanko ovo posve, Rudar ke napravio previse sansi. Malo sam zabrinut.

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 16 feb 2019, 15:39

Nesporazum golmana i štopera Rudara, Halilović asistencijom pronalazi Šišića, a ovaj trese mrežu gostiju za 4:2.
JURIŠ

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Noke995, Pantelija, TETRAPAK i 39 gostiju.