Sirotinja
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Meni ide ekstra al na 720p.Nemam ni monitor za 1080 p
Sirotinja
Sirotinja
NBA je 20 dolara za PS4 na akciji 
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Odličan je Apex, sve su prilike da se konačno pojavila velika BR konkurencija Fortniteu. Ovi iz Epica su se već usrali, povećali su lovu streamerima, popravljaju sve stvari na koje se raja žali u rekordnom roku, odnio je vrag salu već odavno. Ipak, mislim da će tesko prezivjeti na duže staze, prije da će bit ko sa Blackoutom, čim prodje hajp potonut će.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Jesi ti probao Apex Legende?bodi123 je napisao/la:
Jesam, odigrao sam par gejmova. Laksa je 5 puta od Fortnitea, zato mi se i manje svidja. Previse sam naviknut na buildanje i editovanje da bih Apex mogao igrati. Ali za casual likove kojima je Fortnite tezak ovo je top alternativa, predobra je igrica.jopaa7 je napisao/la:Jesi ti probao Apex Legende?bodi123 je napisao/la:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sta bi da igras CS:GO ili PUBG ako je Fortnite tezak. 
Pa igrao oboje. Zamisli poredit igru gdje je jedini cilj uzet pusku i pucat sa igrom gdje moras graditi, editovati, pa tek onda pucati na trecem mjestu. Nebo i zemlja druze, ali ne moze to niko shvatiti dok ne poigra Fortnitea, jbg.exampLe. je napisao/la:Sta bi da igras CS:GO ili PUBG ako je Fortnite tezak.
U CS GOu sam za 3-4 mjeseca igranja rutinski bio LEM i mogao sam jos ici naprijed da sam nastavio igrati, do sada bih vjerovatno dosao do GE, ovamo na Fortniteu igram skoro godinu vec, i tek sam iznadprosjecan igrac, ni blizu dobar kakvih ima, preteska je igra za nauciti, bas bas preteska.
Fortnite je skill based kad je gradnja u pitanju ali sa onim odvratnim bloomom kojeg nisu popravili od sezone 1 ne mogu oprati noge ni CSu a bgmi ni Apexu.
U pravu si teze je ali primarni cilj igre bi trebalo biti pucanje pa sve drugo.
Smijesno mi je kako su se prepali kad je ovaj Apex poceo skupljati igrace pa su poceli napokon slusati igrace. Vidit cemo do kada ce Apex nastaviti ovako rasti, jedini minus im je sta je Publisher EA kojeg jednako kao Epic boli kita za igrace ali barem developer pokazuje zelju da ispravi nedostatke brzo i efikasno po zelji igraca.
Smijesno mi je kako su se prepali kad je ovaj Apex poceo skupljati igrace pa su poceli napokon slusati igrace. Vidit cemo do kada ce Apex nastaviti ovako rasti, jedini minus im je sta je Publisher EA kojeg jednako kao Epic boli kita za igrace ali barem developer pokazuje zelju da ispravi nedostatke brzo i efikasno po zelji igraca.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Svako svoje, ali ja ne bi mogao igrati igricu koja je "pucacina", a ne treba ti skill za pucanje.bodi123 je napisao/la:Pa igrao oboje. Zamisli poredit igru gdje je jedini cilj uzet pusku i pucat sa igrom gdje moras graditi, editovati, pa tek onda pucati na trecem mjestu. Nebo i zemlja druze, ali ne moze to niko shvatiti dok ne poigra Fortnitea, jbg.exampLe. je napisao/la:Sta bi da igras CS:GO ili PUBG ako je Fortnite tezak.
U CS GOu sam za 3-4 mjeseca igranja rutinski bio LEM i mogao sam jos ici naprijed da sam nastavio igrati, do sada bih vjerovatno dosao do GE, ovamo na Fortniteu igram skoro godinu vec, i tek sam iznadprosjecan igrac, ni blizu dobar kakvih ima, preteska je igra za nauciti, bas bas preteska.
Nema recoila, grafika crtani film, jednostavno mi se to ne svidja.
Kako ne treba skill za pucanje? Pa buraz pro igrači sate i sate provode na Kovaaksovom aim traineru, milioni ljudi znaju buildati ali imaju probleme sa aimom. Tracking, flickanje, scopanje, sve moras znati i u svemu moras biti dobar. Meni je po tom pitanju CS GO znatno pomogao pa kad sam dosao na Fortnite aim mi je bio prilično dobar.exampLe. je napisao/la: Svako svoje, ali ja ne bi mogao igrati igricu koja je "pucacina", a ne treba ti skill za pucanje.
Nema recoila, grafika crtani film, jednostavno mi se to ne svidja.
Bloom je istina los, to jest moze biti mnogo bolji da se potrude. Tu si u pravu. Opet, stvar je navike i vremenom ti to ne smeta, ako igras samo Fortnite.Tritolone je napisao/la:Fortnite je skill based kad je gradnja u pitanju ali sa onim odvratnim bloomom kojeg nisu popravili od sezone 1 ne mogu oprati noge ni CSu a bgmi ni Apexu.
U prvoj sezoni je bio primarmi cilj igre pucanje, slabo ko je uopste gradio a nije bilo ni turbo buildinga. Medjutim danas, u sezoni 7 prvo sto moras znati je buildati, ako ne znas buildati neces ubiti nikog, taman da imas shroudov aim. Zbog toga je igrica i postala super teska za pocetnika i casual igrace, pa vecina se prebacila na Apex gdje pokupis pusku i pucas.
Btw. najbolji dokaz koliko je skill odmakao u Fortniteu je ovaj video Tfuea, najboljeg igrača na svijetu, strasno je sta frajer radi
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 16 feb 2019, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
Primjetio sam igrace Fortntiea u Apexu.Jucer frajer skakuce oko mene s pumpom 
MElloo je napisao/la:Primjetio sam igrace Fortntiea u Apexu.Jucer frajer skakuce oko mene s pumpom
Ja sam neki dan igrao malo, covjek me zapuca s ledja, ja se okrenu i pritiscem slovo Q, a na tom mi je slovu bindan zid u Fortniteu, da se ogradim.
Meni je iskreno Apex odlican. Dugo vremena se nije pojavila igra koja mi je tako zanimljiva i dobra, jos od doba CODa kad sam kao školarac jedva cekao doci kuci da igram s kolegama 
Mislim da ce CSGO jedno vrijeme na pauzu, mozda tu i tamo kakav faceit baciti.
Mislim da ce CSGO jedno vrijeme na pauzu, mozda tu i tamo kakav faceit baciti.
Ko zna igrati CS:GO ili ko je igrao dugo 1.6 vrlo brzo ce se adaptirati na neku novu FPS igricu.
U "Kanteru" je aim najbitniji, vidite samo sta shroud radi, uzima winove na prvim mecevima.
U "Kanteru" je aim najbitniji, vidite samo sta shroud radi, uzima winove na prvim mecevima.
Sinoc igram Apexa s jednom frendom sto ga znam 10 godina, igrali COD skupa i s jednim njegovim frendom koji ubija CSGO i igrao je prije vecinom fps igre. Neko je bolji, neko manje dobar ali svi znamo i imamo smisla, dva wina laganoexampLe. je napisao/la:Ko zna igrati CS:GO ili ko je igrao dugo 1.6 vrlo brzo ce se adaptirati na neku novu FPS igricu.
Jeste to je istina.Meni se tesko naviknut jer sam veicnom igrao TPS igre, FPS nikad nisam volio niti igrao
Tfue je nerealan. Ko nema blage veze o igrama, i da ga gleda bio bi zadivljen šta radi. Daleko daleko najbolji igrač u fortnajtu, za 5 klasa iznad svih ostalihbodi123 je napisao/la:
Btw. najbolji dokaz koliko je skill odmakao u Fortniteu je ovaj video Tfuea, najboljeg igrača na svijetu, strasno je sta frajer radi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
jesu se sastale pubertetlije 
jesu vam barem mliječni brkovi krenuli
jesu vam barem mliječni brkovi krenuli
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Mene Apex totalno podsjeca na orginalni UT, zlatno doba fpsa ako mene pitas 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Moooonster killTritolone je napisao/la:Mene Apex totalno podsjeca na orginalni UT, zlatno doba fpsa ako mene pitas
Trenutno korisnika/ca: NebeskaSila96, zamorano1plus8 i 5 gostiju.