Tatar apsolutno. Šišića zadnjih 30 minuta, da probija brzinom!dagerHZ je napisao/la:Kome dati prednost u prvih 11 u Tuzli, Tataru ili Sisicu?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Samba rumbaa cha chaAlfredNobel je napisao/la:Tataru normalno. Svakako će Benjo početi, tako da ne znam čemu polemika uopšte.dagerHZ je napisao/la:Kome dati prednost u prvih 11 u Tuzli, Tataru ili Sisicu?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
U pripremnim utakmicama se odbrana uigrava i probavaju se razne kombinacije itd. Koliko sam upratio svako poluvrijeme na svakoj pripremnoj utakmici je igrala različita postava odbrane što znači da se nešto probava i varijantiše. Svi se nadamo da će se za sezonu naći najbolje rješenje i nemamo šta biti nezadovoljni. Tek ako iz ove tri utakmice ne osvojimo makar 6 bodova onda imamo razloga za strah. Trenutno smo u ekstra situaciji i Zrinjski na otvaranju ima težu utakmicu nego mi.
ISTINA ZA VEDRANA!
MortemHz je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:DUPLA KRUNA
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma obzirom na situaciju na tabeli, ako svinjski padne u krizu možemo i mi odigrati ispod očekivanja par tekmi a da na kraju dođemo do titule, dosta lakše je imati jednog konkurenta nego dva-tri. Ja bih premirao sve ekipe koje igraju protiv njih sve dok prednost ne bude dvocifrena, u tom slučaju ne bi bilo potrebe za nagrađivanje.
Laganini, vidim malo su vas nasikirale ove pripremne, pustite to, najjači smo i idemo do duple aBd
Laganini, vidim malo su vas nasikirale ove pripremne, pustite to, najjači smo i idemo do duple aBd
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
DOBRODOSAO MARIO
Mario Crnicki pojacava FK Sarajevo 
- belosevic23
- Kontakt:
Puče bomba, niko ni habera...
Au, Bayernova škola. Sje*ada
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Šta je ovo, ss ba napisa pa nigdje to ne mogu naći, šta se dešava? Njaki bivši igraš Bajern Minhena
FK Sarajevo
Kapic i Crepulja su totalno dva razlicita igraca,i igraju razlicite pozicije ne kontam izvedes veznog uvedes krilofks74 je napisao/la:Mislim da ce poceti u Tuzli , skoro ista postava kao danas. Mozda sa dvije izmjene, Kova i Tatar out a Dzafic i Sisic in. Drugo poluvrijeme , Crepulja van a Kapic ulazi, stim sto bih Kapicu i Rahmanu zamijenio pozicije .Idemo po te bodove.![]()
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja sam procitao komentar na fb napisa lik spic i vezni, sta je sa veznimbelosevic23 je napisao/la:Puče bomba, niko ni habera...
Samo zdrava konkurencija
Ovo je danas neko napisao u komentarima na zvanicnoj(neki fake profil) kaze dolazi spic i jedan vezni igrac.Nemogu sad naci komentar mozda je i izbrisan,ali evo "pogodi" za ovog napadaca 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Opaa neki Bayern, nešta. Al ne treba se zanosit, bio je i Modić iz Milana pa kar'na. Svejedno, drago mi je da se zaoštrava konkurencija u napadu, a mali je sitan, garant onaj brzi špic kakvog nismo imali, odličan za utakmice gdje igraš protiv bandera u odbrani koje pojedu i Mersu i Hareta.
Ako osvojimo titulu/duplu, Hadžiji kip podić ispred stadiona. UBJEDLJIVO naše najjače pojačanje u odnosu na prethodnu sezonu.
Ako osvojimo titulu/duplu, Hadžiji kip podić ispred stadiona. UBJEDLJIVO naše najjače pojačanje u odnosu na prethodnu sezonu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Dok se ne pokaze za mene je i dalje janje(Rahmanovic) kralj zivotinja 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
Historicar
- Kontakt:
Crnički je postigao dva gola za Olimpijakos sa Kipra u protekloj polusezoni.
Imal nas pasos ovaj Mario
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Odakle ti to da je Kapic krilo?zagor1987 je napisao/la:Kapic i Crepulja su totalno dva razlicita igraca,i igraju razlicite pozicije ne kontam izvedes veznog uvedes krilofks74 je napisao/la:Mislim da ce poceti u Tuzli , skoro ista postava kao danas. Mozda sa dvije izmjene, Kova i Tatar out a Dzafic i Sisic in. Drugo poluvrijeme , Crepulja van a Kapic ulazi, stim sto bih Kapicu i Rahmanu zamijenio pozicije .Idemo po te bodove.![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- muhamedhulk
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.de/mario-crni ... ler/274567
Momak je tu da popuni mjesto treceg napadaca, doslovno. Stranac, nije pojacanje nego prinova. Sretno mu!
Momak je tu da popuni mjesto treceg napadaca, doslovno. Stranac, nije pojacanje nego prinova. Sretno mu!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobrodošao u porodicu Mario!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️