EnricoDandolo je napisao/la:Juventus otplaćuje svoje grijehe porazima u finalu LP.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Juventinisimo
- Kontakt:
Mi sve rekorde drzimo, pa i ovajchi3llo je napisao/la:Onda smo otplatili i za narednih 20 godinaEnricoDandolo je napisao/la:Juventus otplaćuje svoje grijehe porazima u finalu LP.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
donaruma :tokralju
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ufff golcine.
Taman x do kraja
Taman x do kraja
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
piontek :tokralju
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Lik svaki kontakt sa loptom pretvara u gol. A i Paqueta je velemajstor, samo da još dobije kredita kod sudija. Jer ga tuku kao vreću, a lik se igra sa njima.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nisu ih pobjedili već pregazili
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pa Sarajevu dali osam komada, a da Juventusu ne mogu tri 
Šalu na stranu, nezgodna je ova Atalanta kao i proteklih sezona al' jednostavno ne mogu oni nikako ući u LP pored ovih većih timova, ne ide to, logično je da će kad-tad pasti u formi.
Šalu na stranu, nezgodna je ova Atalanta kao i proteklih sezona al' jednostavno ne mogu oni nikako ući u LP pored ovih većih timova, ne ide to, logično je da će kad-tad pasti u formi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Juventinisimo
- Kontakt:
Boga mi, ovi uboli sa Pizdekom pravo...trpa li trpa...
Braco Juventini, drzimo se u choporu...ova milanska nejac nadzire sa svih strana..strah je sve veci..
Braco Juventini, drzimo se u choporu...ova milanska nejac nadzire sa svih strana..strah je sve veci..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
- Romagnoli13
- Kontakt:
Samo dajte ima jednog igrača u najboljim godinama da je iz Milana prešao u Juventus. Bilo koga u zadnjih 10 godina. Toliko o tome da Juventus može kupiti nekoga iz Milan. Pogotovo iz Milana koji ima mega moćnog vlasnika.Osim13 je napisao/la:Slatke muke u Torinu, Icardi ili pak Piontek
Izmedju te dvojice Duvan Zapata.Osim13 je napisao/la:Slatke muke u Torinu, Icardi ili pak Piontek
Juventus moze kupiti Milan. Juventus koji kupuje igrace za 100 M i daje platu od 30M. Toliko o tome. Ne zavaravaj se (mada je to tesko obzirom da na ovom forumu tesko da ima nerealnijeg i subjektivnijeg forumasa), Milan je u proteklih 10 + godina jedan mrtvi prosjek i logicno je da nijedan igrac milana nije interesantan jer Juventus nema potrebu da pojacava klupu igracima milana.Romagnoli13 je napisao/la: Samo dajte ima jednog igrača u najboljim godinama da je iz Milana prešao u Juventus. Bilo koga u zadnjih 10 godina. Toliko o tome da Juventus može kupiti nekoga iz Milan. Pogotovo iz Milana koji ima mega moćnog vlasnika.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Nista on nije pogriješio i uopšte se ne radi o finansijskoj sposobnosti
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Eliott može kupiti ligu kompletnu. Ako ćemo tom logikom. Donnarumma, Romagnoli, Paitek, ubrzo vjerovatno Paqueta, sve su to igrači koje bi Juventus rado uzeo da može. 30M igraču koju je na sebe preuzeo Fiat a ne Juventus. Nije to još uvijek jedan Real ili Barcelona pa da imaju budžet od 700M.Rasprava je bespotrebna svakako. Ali uzeti igrača iz Milana kad iza tog kluba stoji jedna od najmoćnijih kompanija na planeti, je nemoguća misija za bilo koji italijanski klub.Pogba je napisao/la:Izmedju te dvojice Duvan Zapata.Osim13 je napisao/la:Slatke muke u Torinu, Icardi ili pak Piontek
Juventus moze kupiti Milan. Juventus koji kupuje igrace za 100 M i daje platu od 30M. Toliko o tome. Ne zavaravaj se (mada je to tesko obzirom da na ovom forumu tesko da ima nerealnijeg i subjektivnijeg forumasa), Milan je u proteklih 10 + godina jedan mrtvi prosjek i logicno je da nijedan igrac milana nije interesantan jer Juventus nema potrebu da pojacava klupu igracima milana.Romagnoli13 je napisao/la: Samo dajte ima jednog igrača u najboljim godinama da je iz Milana prešao u Juventus. Bilo koga u zadnjih 10 godina. Toliko o tome da Juventus može kupiti nekoga iz Milan. Pogotovo iz Milana koji ima mega moćnog vlasnika.