ma ne znam koliko bi pomoglo penzionerima i da ostajuPenaltiky je napisao/la: Manja potrošnja, manje para, ko će penzijr plaćat? Ko ćr poreze plaćat da SDA bagra drka **** i kupi kajmak?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Barbarossa
- Kontakt:
Re: Chat
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
172 KM ali kad se nabere koliko je to?Barbarossa je napisao/la:ma ne znam koliko bi pomoglo penzionerima i da ostajuPenaltiky je napisao/la: Manja potrošnja, manje para, ko će penzijr plaćat? Ko ćr poreze plaćat da SDA bagra drka **** i kupi kajmak?šta ide u penzioni fond od neto plate koja je 500 maraka
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
I to ali i uskoro nedostatak kadra na svim poljima. Odose doktori vani sto je najveci problem, nece nas imati ko lijeciti a ove guzonje i ako im sta bude odose u inostranatvo na lijecenje. Tako i za sva ostala zanimanja.Penaltiky je napisao/la:Manja potrošnja, manje para, ko će penzijr plaćat? Ko ćr poreze plaćat da SDA bagra drka **** i kupi kajmak?Barbarossa je napisao/la:Evo meni laiku neko da objasni ,kad čujem analitičare kako govore da je dugoročno loše što ljudi napuštaju zemlju. Meni i dalje nije shvatljivo kako to može biti loše, uglavnom odlaze nezaposleni ljudi ,koji ajmo reći finansijski ne doprinose državi. Za Zapada kada dolaze pogotovo ovi bliži što su redovnije ovdje , ostavit će 1k, 2k, 3k neko 5k eura ovdje za godinu što je recimo x puta više za razliku od onoga čemu doprinesu dok su bili ovdje
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Barbarossa
- Kontakt:
hmm da množimo to s brojem zaposlenihPenaltiky je napisao/la:172 KM ali kad se nabere koliko je to?Barbarossa je napisao/la:ma ne znam koliko bi pomoglo penzionerima i da ostajuPenaltiky je napisao/la: Manja potrošnja, manje para, ko će penzijr plaćat? Ko ćr poreze plaćat da SDA bagra drka **** i kupi kajmak?šta ide u penzioni fond od neto plate koja je 500 maraka
k , ne znam koja je konačna cifra
Kakav je sad odnos radnika i penzionera , je li makar 1:1
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Problem je glomazni aparat kojeg finansira realni sektor.
Direktor neke firme iz realnog sektora ce repromaterijal za firmu nabaviti gdje je najpovoljnije jer mora voditi racuna o svojoj firmi i njenom opstanku.
Dok ce npr.neki ditektor osnovne skole djeci za ekskurziju uzeti firmu koja njemu plati 7 dana besplatnog godisnjeg iako je imao jeftinije ponude ili dobavljaca uglja za skolu koji njemu " pokloni par tona uglja".
I tu je kljuc problema.
Jer onaj direktor gore iz privatne firme mora zaraditu i za ovo korumpirano g.ovn.o iz skole placajuci ogromne poreze..
Direktor neke firme iz realnog sektora ce repromaterijal za firmu nabaviti gdje je najpovoljnije jer mora voditi racuna o svojoj firmi i njenom opstanku.
Dok ce npr.neki ditektor osnovne skole djeci za ekskurziju uzeti firmu koja njemu plati 7 dana besplatnog godisnjeg iako je imao jeftinije ponude ili dobavljaca uglja za skolu koji njemu " pokloni par tona uglja".
I tu je kljuc problema.
Jer onaj direktor gore iz privatne firme mora zaraditu i za ovo korumpirano g.ovn.o iz skole placajuci ogromne poreze..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- ASD
- Kontakt:
to je mozda u Njemackoj tako, kod nas i na privatnike utice politicki faktor skoro jednako kao i na drzavne firme.madridist je napisao/la:Problem je glomazni aparat kojeg finansira realni sektor.
I tu je kljuc problema.
- ASD
- Kontakt:
Nedostatak radnika na privatnike nece uticati, uticati ce na obicne ljude, kupce koji ce placati vecu cijenu.Barbarossa je napisao/la:Evo meni laiku neko da objasni ,kad čujem analitičare kako govore da je dugoročno loše što ljudi napuštaju zemlju. Meni i dalje nije shvatljivo kako to može biti loše, uglavnom odlaze nezaposleni ljudi ,koji ajmo reći finansijski ne doprinose državi. Za Zapada kada dolaze pogotovo ovi bliži što su redovnije ovdje , ostavit će 1k, 2k, 3k neko 5k eura ovdje za godinu što je recimo x puta više za razliku od onoga čemu doprinesu dok su bili ovdje
- rob do bagro
- Kontakt:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Sta kladionica radi
15.10.2013.
kako ljepše zvuči kase kaže pola hiljadejasmin10 je napisao/la:Kako godinu po 400 ? Zar nije 3 mjeseca ?tuzlak1987 je napisao/la:Dobro za ljude sto dobiju otkaz. Odu na biro, daj mi sad godinu dana mojih 400, a ja cu raditi na crno
A vjerovatno mislis na ove sto rade 20 godina.![]()
Meni jucer na racun leglo pola hiljade. I jutros mi izbaci clanak o prosječnoj plati .Majku im yebem bezobraznu.
četvrtina od dvije hiljade
Zarathustra
Jay Jay Okocha, bivsi fudbaler PSG-a i Fenerbahcea, objavio danas da je primio Islam, uzeo je ime Muhammad Yavuz.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Allah ga nagradioDerdiyok je napisao/la:Jay Jay Okocha, bivsi fudbaler PSG-a i Fenerbahcea, objavio danas da je primio Islam, uzeo je ime Muhammad Yavuz.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Nije bio offsideRokoko87 je napisao/la:Allah ga nagradioDerdiyok je napisao/la:Jay Jay Okocha, bivsi fudbaler PSG-a i Fenerbahcea, objavio danas da je primio Islam, uzeo je ime Muhammad Yavuz.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Osim13 je napisao/la:Bolje ležat kući neg se opijat i bludničit pa jel
Kad to sve možeš i kući pa jel
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Derdiyok je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Bolje ležat kući neg se opijat i bludničit pa jel
Kad to sve možeš i kući pa jel

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Iranci otkazali prenos meča Augsburg - Bayern jer je utakmicu sudila žena
he moje d'jete, ko zadnji šljive gaza najmanje košpice osjeti
APEL ZA POMOĆ ELVIRU ĆUZOVIĆU
Pozivom na humanitarni broj donirate 2KM - 090/291-079
Pozivom na humanitarni broj donirate 2KM - 090/291-079
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 3 gosta.