FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
kara Sarajvo ne koristi kondom vole te Horde Zla London.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Prdi mala poput karabina Horde Zla Čapljina
Mojne da nas hejtaš, Horde zla Mejtaš.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Sto vas Laznjak pripazi sa dobrim bobama
Nadam se da cemo imati srece danas u izvlacenju, sve osim zrinjskog i listice bi bilo dobro, al ko da gledam da ce nas sa Zrinjskim spojiti odmah
Nadam se da cemo imati srece danas u izvlacenju, sve osim zrinjskog i listice bi bilo dobro, al ko da gledam da ce nas sa Zrinjskim spojiti odmah
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
FK Sarajevo – Sarajevo 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Il Lišticom, kako neko reče, da nam naprave taj tromeč s njima. :3Inijesta je napisao/la:Sto vas Laznjak pripazi sa dobrim bobama![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sve osim tog tromeča je okej, još dva gostovanja doljeskoroalen je napisao/la:Il Lišticom, kako neko reče, da nam naprave taj tromeč s njima. :3Inijesta je napisao/la:Sto vas Laznjak pripazi sa dobrim bobama![]()
Ma nesto mislim da ce Listicu pripazit do finala, a zrinjski je u igri za titulu pa im taj kup i nije prioritet, tako da ko da gledam da ce na sa zrinjskim spojitiskoroalen je napisao/la:Il Lišticom, kako neko reče, da nam naprave taj tromeč s njima. :3Inijesta je napisao/la:Sto vas Laznjak pripazi sa dobrim bobama![]()
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Mi sve ****,Horde Zla Reljevo

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
baš ružno ovo što Cardiff radi, totalno nehumano i nečasno
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Orangina85
- Kontakt:
Isto mislim...bas ciganlukDenchi je napisao/la:baš ružno ovo što Cardiff radi, totalno nehumano i nečasno
- MaroonBjelave
- Kontakt:
revolt je napisao/la:Zajebane glave celave, Horde zla BjelaveLaznjak je napisao/la:U mraku cujes krik, Horde zla Bistrik
Stari ratnik, Horde zla Vratnik
Nikad zuto nikad zeljo, Horde zla Svrakino selo![]()
Sa plavim salom nemoj ici, Horde zla Nedzarici
Svako svakog stalno salta, Horde zla Dolac Malta
Na glavi krvav otok, Horde zla Buca potok
Malo drugaciji otok, Horde zla Buljakov potok![]()
Opasni su navece kasno, Horde zla Hrasno
Uvijek ruznog lica, Horde zla Grbavica.
Volis da skejtas, Horde zla Mejtas
Da hocemo svinjski izvuc, da ih umorimo odma, svakako imaju gadan raspored....
Sta rade, nisam upratio?Denchi je napisao/la:baš ružno ovo što Cardiff radi, totalno nehumano i nečasno
da li ce biti na yt kanalu NSBiH prenos izvlacenja Kup-a BiH
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
vjerovatno misli ovo nazezanje s francuskim klubom Nantes oko isplate transfera Emiliana Salezagorski je napisao/la:Sta rade, nisam upratio?Denchi je napisao/la:baš ružno ovo što Cardiff radi, totalno nehumano i nečasno
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 18 feb 2019, 11:45, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Neće da plate Nantesu za pokojnog Salu, mislim da momci na to misle.zagorski je napisao/la:Sta rade, nisam upratio?Denchi je napisao/la:baš ružno ovo što Cardiff radi, totalno nehumano i nečasno
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Nemoj ni Borac
ma Klis mjera

ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- AlfredNobel
- Kontakt: