FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
benko, skoroalen hvala na odgovoru, bas im je to papanski
Auu što se zaguza u kupu
Zrinja Bgm
Zrinja Bgm
Rekao sam ja davno ne gine nam neko od hercegovacaalacious je napisao/la:Auu što se zaguza u kupu
FK Sarajevo - HŠK Zrinjski
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ni manje ni vise nego ovi debili
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Eto izmori ih dobroStroj1946 je napisao/la:Da hocemo svinjski izvuc, da ih umorimo odma, svakako imaju gadan raspored....
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Jedina šteta u svemu ovome jeste to što sam se nadao da će oni gurati dalje u kupu zbog umora.ledesma je napisao/la:Ni manje ni vise nego ovi debili
Što se tiče prolaza, ne sumnjam u našu pobjedu
Inijesta je napisao/la:
Ma nesto mislim da ce Listicu pripazit do finala, a zrinjski je u igri za titulu pa im taj kup i nije prioritet, tako da ko da gledam da ce na sa zrinjskim spojiti
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kakve smo mi srece puna vreca p.icki mi za k.urac ufatili.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Neka, najbolje ovako.
Ako ispadnemo, tamam, koncentrisati se samo na ligu, a mađari neka se dalje razvlace na dva fronta.
Ako prodemo, mislim da je KUP nas 100%, jer Borac ce proci ubice siguran sam.
Ako ispadnemo, tamam, koncentrisati se samo na ligu, a mađari neka se dalje razvlace na dva fronta.
Ako prodemo, mislim da je KUP nas 100%, jer Borac ce proci ubice siguran sam.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
**** te Zrinjski ja ne mogu da vjerujem
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma vjeruj mi da ce biti gutavo, jos pogotovo prva kuci.alacious je napisao/la:Jedina šteta u svemu ovome jeste to što sam se nadao da će oni gurati dalje u kupu zbog umora.ledesma je napisao/la:Ni manje ni vise nego ovi debili
Što se tiče prolaza, ne sumnjam u našu pobjedu
Pa nmg uvijek drugoligaši jbg..hebo kuknjavu
Ako nista, ko prodje u dobrim je sansama da uzme kup...
Morteme znam da imaš konekcije, sredi da tekma bude poslije 5, da stignem sa poslaMortemHz je napisao/la:**** te Zrinjski
Glasao sam na anketi za njih. Nama je ovo win - win realno. Ako prođemo, kup je 90% naš. Ako ispadnemo, oslobađamo se jednog takmičenja a jedini konkurent gura dalje i umara se. Uostalom, kad tad moraš pobijedit najboljeg da bi došao do trofeja. Krupa je gurala na sreću lani, došla do finala i opet izgubila.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
I dodje neko i kaze uzimamo titulu sigurno, brate ovaj savez je pod apsolutnom kontrolom Beusa i stimaju i moguce i nemoguce, stavise pritisak na nas hladno, zato im se i treba majke najebat, imamo dovoljno i klupu siroku da igramo na obje strane, zapet i ginut svaku tekmu, inace ce nas zguzit da valjaDenchi je napisao/la:Inijesta je napisao/la:
Ma nesto mislim da ce Listicu pripazit do finala, a zrinjski je u igri za titulu pa im taj kup i nije prioritet, tako da ko da gledam da ce na sa zrinjskim spojiti![]()
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Dobro igramo u Mostaru uvijek, teren nije los nece biti snijega i nadam se blata tako da idemo ovo proci
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 32 gosta.