Cijena puta iznosi 12 KM za članove i 15 KM za one koji to nisu. Uplate se mogu izvršiti u prostorijama udruženja u SRIJEDU od 17:00h do 19:00h.
SVI U TUZLU!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Ne znam, mene nikad kupovi nisu zanimali uvijek sam ih gledao kao priliku da timovi koji lose stoje na tabeli spase sezonu ali mislim da ovaj tim ima snage i širine za duplu krunu i treba dati sve od sebe da se osvoji. Bez ikakvih kalkulacija do kraja sezone, jest da imamo loš primjer sa janjošem koji je isao do kraja na oba fronta i ostao praznih ruku ali sada nemamo samo 12,5 igraca kao tad.MortemHz je napisao/la:Ne razumijem kako ovo ljudi mogu izjaviti za jedini validan i priznat trofej pored lige? Ja evo ne znamZagor je napisao/la:Neka **** kup... Mi se trebamo usmjeit prema ligi. Kup je svakako utjesna nagrada. Po meni puno važnija tekma je sad protiv Tuzle. A o zrinjskom kad bude trebali protiv njih.
jeste prave gazijekosevskobrdo je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:
GAZIGAZI SVE !!!!!!!!!!Sabinho je napisao/la:Gazi sve redom!
NA DOBROM SMO PUTU PRIJATELJU. SAMO NE STAJATI . HADZIJA , HUSREF , KONDICIONI , NUTRICIONISTICA POTPOMOGNUTI FINANSIJAMA (ZA STO SE TREBAJU POBRINUTI CLANOVI UO I DIREKTORI) SU GARANT DOMINACIJE.Vanja8 je napisao/la:Treba nam sve,pa cak i Carabajo kup,ali ga nema kod nas,šteta...Sve uzeti,jer smo najaci,najmocniji i najbolji...Sve im uzmi SVETINJO,da se svakom tressu noge kada na teren izadje Sarajevo,da se po gradovima u kojim gostujemo prica "Dolazi nam Sarajevo,haj'mo gledati kako igraju...",Sve im uzmi SVETINJO jer si GIGANT u BiH...Sve im uzmi jer i zaslužujes da vladas ovim podnebljem...![]()
Pozdrav prijatelju...Samozdravlje je napisao/la:NA DOBROM SMO PUTU PRIJATELJU. SAMO NE STAJATI . HADZIJA , HUSREF , KONDICIONI , NUTRICIONISTICA POTPOMOGNUTI FINANSIJAMA (ZA STO SE TREBAJU POBRINUTI CLANOVI UO I DIREKTORI) SU GARANT DOMINACIJE.Vanja8 je napisao/la:Treba nam sve,pa cak i Carabajo kup,ali ga nema kod nas,šteta...Sve uzeti,jer smo najaci,najmocniji i najbolji...Sve im uzmi SVETINJO,da se svakom tressu noge kada na teren izadje Sarajevo,da se po gradovima u kojim gostujemo prica "Dolazi nam Sarajevo,haj'mo gledati kako igraju...",Sve im uzmi SVETINJO jer si GIGANT u BiH...Sve im uzmi jer i zaslužujes da vladas ovim podnebljem...![]()
DA DRUGI STIGNU AKADEMIJU KOJU IMAMO TREBA IM 5 god. I 5 mill.Eura.
Laznjak je napisao/la:Sanjali smo mnogo skupa, Sarajevo i ja,
Da smo osvajaci kupa i da je nasa titula.
Bordo bijeli redom gaze dok im Horde ledja paze!
IMA NESTO ZA STO NAM JE DUPLA JAKO BITNA.Vanja8 je napisao/la:Nasa parola:
NECU TITULU BEZ KUPA
Dosta je u ovoj zemlji bilo kokosarenja,mesetarenja,trgovina titulama...Nema vise ,sve pripada Najboljem,Najvecem i Najmocnijem...A zna se ko je...
SARAJEVO
Vrati mi bobeVanja8 je napisao/la:Nasa parola:
NECU TITULU BEZ KUPA
Dosta je u ovoj zemlji bilo kokosarenja,mesetarenja,trgovina titulama...Nema vise ,sve pripada Najboljem,Najvecem i Najmocnijem...A zna se ko je...
SARAJEVO

Trenutno korisnika/ca: Arma00, Hamagara, ObjektivnaSApublika, rimljanin90 i 32 gosta.