DA SI PRVAK TI!
A UZ HORDE TI ĆEŠ
I KUP OSVOJITI!
SARAJEVO GAZI TI HORDE ĆE TE PAZITI
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
UNFKS organizuje gostovanje u Tuzlu.
Cijena puta iznosi 12 KM za članove i 15 KM za one koji to nisu. Uplate se mogu izvršiti u prostorijama udruženja u SRIJEDU i ČETVRTAK od 17:00h do 19:00h.
Broj mjesta je ograničen.
SVI U TUZLU!
Laznjak je napisao/la:Vrati mi bobeVanja8 je napisao/la:Nasa parola:
NECU TITULU BEZ KUPA
Dosta je u ovoj zemlji bilo kokosarenja,mesetarenja,trgovina titulama...Nema vise ,sve pripada Najboljem,Najvecem i Najmocnijem...A zna se ko je...
SARAJEVO
Jeste...Radi nocas trecu smjenu na kiflama u poznatoj pekari...SarajevoJeBordo je napisao/la:Fino je vidjeti pozitivu na temi.
Jel Ado Jahić našao angažman?
Morteme,banuj ovog kliconosu,dosta nam je raje ovdje zarazio...Laznjak je napisao/la:Za sve su krive moje bobe, svi odjednom dodjose tobe![]()
Godinama tuuu
Na nasem sjevru
Pjesmu pjevamoo naprijed Saraj'voo
Proci ce mnogo joos, zima i proljeca
Ti ces nam ostati ljubav najvecaaaaa
Ooooooooo volim SARAJ'VO.
Boli nas ****, samo RajvoBenkara21 je napisao/la:Može li ova mrtva Roma dobiti koga fuj
Slusaj @vanja, ne pravi mi ovdje sranjaVanja8 je napisao/la:Morteme,banuj ovog kliconosu,dosta nam je raje ovdje zarazio...Laznjak je napisao/la:Za sve su krive moje bobe, svi odjednom dodjose tobe![]()
Godinama tuuu
Na nasem sjevru
Ooooooooo volim SARAJ'VO.![]()
Brat je najjaci musafa miPitar6785 je napisao/la:Bolja ovaPitar6785 je napisao/la:Amawe ivica ti nije otac vec radovan sa sokoca heheh lice moro sam
Amawe **** oca radovana sa sokoca, nema mrzeg tipa mrzi od ocuhamu ivice sportskog lopova
E moj Morteme,fasovaces i ti kakve robije zbog ovih pojedinih pulena i kliconosa...Jos kad ode u "goste"...Laznjak je napisao/la:Slusaj @vanja, ne pravi mi ovdje sranjaVanja8 je napisao/la:Morteme,banuj ovog kliconosu,dosta nam je raje ovdje zarazio...Laznjak je napisao/la:Za sve su krive moje bobe, svi odjednom dodjose tobe![]()
Godinama tuuu
Na nasem sjevru
Pola Hordi te ganja, na forumu si do svitanja
Prestani pusiti ta cudna granja i traziti razna banovanja
Da te ja ne trznem iz tog stanja, razumijes li moj @vanja.
Hahahahahahahahahahahaha
Volomo alkohol
Volimo drogu
Volimo Saraj'vo od malih nogu.
Koji krc baLaznjak je napisao/la:Slusaj @vanja, ne pravi mi ovdje sranjaVanja8 je napisao/la:Morteme,banuj ovog kliconosu,dosta nam je raje ovdje zarazio...Laznjak je napisao/la:Za sve su krive moje bobe, svi odjednom dodjose tobe![]()
Godinama tuuu
Na nasem sjevru
Pola Hordi te ganja, na forumu si do svitanja
Prestani pusiti ta cudna granja i traziti razna banovanja
Da te ja ne trznem iz tog stanja, razumijes li moj @vanja.
Hahahahahahahahahahahaha
Volomo alkohol
Volimo drogu
Volimo Saraj'vo od malih nogu.
Da se razumijemo nisam protiv kupa. Neg ako stojimo već na dobroj poziciji na tebeli i dobro bi bilo da se prica usmjeri prema ligi trenutno. Naravno da kup ne treba zanemarit, ali o njemu trebamo pricat 2 dana prije istog. I naravno da treba ici na oba fronta. Ali ipak malo vise trebamo snage usmjerit prema ligi. Trenutno je tekma protiv Tuzle vaznija i o tome samo razmisljati.MortemHz je napisao/la:Ne razumijem kako ovo ljudi mogu izjaviti za jedini validan i priznat trofej pored lige? Ja evo ne znamZagor je napisao/la:Neka **** kup... Mi se trebamo usmjeit prema ligi. Kup je svakako utjesna nagrada. Po meni puno važnija tekma je sad protiv Tuzle. A o zrinjskom kad bude trebali protiv njih.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.