zlo87 je napisao/la:Svi u Tuzlu! Nakon par mjeseci pauze bez naseg Sarajeva, vjerujem da smo se svi zazeljeli utakmica i novih pobjeda, prijevoz je organizovan po jako povoljnim cijenama. Samk za nasu ljubav najvecu!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nista od ovog svabe mescini
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
-
bordobijeli
- Kontakt:
Lijepo je vidjeti zadovoljstvo i euforiju ali nece biti lagana polusezona, bit ce teski utakmica kao s radnikom kuci, sloboda u Tz, Gosk itd mislim da ce biti puno manji lagani pobjeda kao sto smo imali protiv mladost dk, krupe, zvjezde 09.uopšte ne sumnjam u uspjeh al bit ce padova i krize tad to treba stojicki podnjeti a ne mjenjati trenera ili praviti skandal kao oko ovog Jahica a u stvari nista. Korak po korak kroz trnje se ide do titule.
Dobro jutro bordo nacijo, Horde zla Sarajevo!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Hoćemol stat danasledesma je napisao/la:Dobro jutro bordo nacijo, Horde zla Sarajevo!
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Zeljana ku*vo dacemo ti sex, Horde Zla Anex!

Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
Na jutro mora biti nešto tvrdo, Horde zla Koševsko brdo!kosevskobrdo je napisao/la:Hoćemol stat danasledesma je napisao/la:Dobro jutro bordo nacijo, Horde zla Sarajevo!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Hajmo ruke
Ale ale ale oo naprijed naprijed Saraj'vo
Ale ale ale oo naprijed naprijed Saraj'vo
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Sjećate li se dječaka koji je donirao novac za Grbavicu? Prešao je u Sarajevo
Pročitajte više na: https://****/premijer ... evo/146932
Pročitajte više na: https://****/premijer ... evo/146932
ISTINA ZA VEDRANA!
A yebi se brate.SarajevoJeBordo je napisao/la: Ja sam Kurdić Numan, sve su žene moje - HORDE ZLA ALIPAŠINO POLJE
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- SedrenikHz
- Kontakt:
Uvijekbetrezengorbachev je napisao/la:Zeljana ku*vo dacemo ti sex, Horde Zla Anex!![]()
-
belosevic28
- Kontakt:
Sta je sa svabom i malim Varesanovicem?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Onaj iz Bajerna jutros je obavio trening sa našim. Tu je.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ahaahahhahahahahahahahah oplakah bezzeLecler je napisao/la:Sjećate li se dječaka koji je donirao novac za Grbavicu? Prešao je u Sarajevo
Pročitajte više na: https://****.****/premijer-liga-bih/sjecate-li-se-djecaka-koji-je-donirao-novac-za-grbavicu-presao-je-u-sarajevo/146932
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja sam damir niksic tuzla je provincija majke mi moje horde zla brezovo polje.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Anex je napisao/la:Uvijekbetrezengorbachev je napisao/la:Zeljana ku*vo dacemo ti sex, Horde Zla Anex!![]()
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986, teamnorth1989 i 14 gostiju.