FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Buduci da su čmarkani ostali bez generalnog sponzora, predlazem da im mi sponzorisemo ovo pola sezone. Bas bi bilo dobro da im na prsima stoji FK Sarajevo. Sta je 50k za nas, a mozemo traziti i povrat poreza zbog humanitarbe akcije
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Meni Zeljo smijesan , Horde Zla TESANJ .SedrenikHz je napisao/la:Mrzim zeljeznicar i male sise
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Iznad Tesnja zora svice ....Samozdravlje je napisao/la:Meni Zeljo smijesan , Horde Zla TESANJ .SedrenikHz je napisao/la:Mrzim zeljeznicar i male sise
Lijepa ova pjesmica , Horde zla Zenica .
dobre ove bobe zelene , halalite , puko starac ko ledenica , Horde zla Zenica
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Porodico Osim, na qrcu vas nosim. Horde zla
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ja mslm da u svinjskojg curjurcic, abid mujagic i vasilije kolak pravo dobar golman, nece moci igrat u kupu ako su igrali za svoje bivse ekipe
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
SarajevoJeBordo je napisao/la:Ja sam Kurdić Numan, sve su žene moje - HORDE ZLA ALIPAŠINO POLJEskoroalen je napisao/la:SarajevoJeBordo je napisao/la:Dobro nam dođe rakija i meza - HORDE ZLA BREZA![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Igraj Saraj'vo,pa sta bude Horde Zla Grude
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Samo ga zabi, nek pomogne i rukaRule_hz je napisao/la:Igraj Saraj'vo,pa sta bude Horde Zla Grude
Horde Zla BANJA LUKA
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
I Eno zabi ga Benjo Tatar Horde Zla Novi Pazar, I tako gori cijela Titova,Horde Zla Svitavakosevskobrdo je napisao/la:Samo ga zabi, nek pomogne i rukaRule_hz je napisao/la:Igraj Saraj'vo,pa sta bude Horde Zla Grude
Horde Zla BANJA LUKA
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Umro Karl
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zna li neko kako ide ovo? Ima li kod nas ovo pravilo kao u vecini svjetskih kupova?ledesma je napisao/la:Ja mslm da u svinjskojg curjurcic, abid mujagic i vasilije kolak pravo dobar golman, nece moci igrat u kupu ako su igrali za svoje bivse ekipe
JURIŠ
-
Historicar
- Kontakt:
Kada su kone igrale sa Širokim u kupu, Odović je izveo kombinovani tim, ali je Čurjurić igrao zadnjih 15 minuta, a vjerovatno je i Mujagić igrao za Mladost u kupu.Inace, Zrinjski doveo Stanišu Mandića, U - 20 prvaka svijeta sa Srbijom 2015 (u finalu dao gol Brazilu)
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
U startnih sam 11, ali više klupa - HORDE ZLA BOSANSKA KRUPA!skoroalen je napisao/la:A yebi se brate.SarajevoJeBordo je napisao/la: Ja sam Kurdić Numan, sve su žene moje - HORDE ZLA ALIPAŠINO POLJE![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
nama su nudili Stefana Miloševića(lijevi bek) iz te ekipe, čini mi se prošle godine ili pretprošle...Historicar je napisao/la:Inace, Zrinjski doveo Stanišu Mandića, U - 20 prvaka svijeta sa Srbijom 2015 (u finalu dao gol Brazilu)
evo ih sviju...
https://www.transfermarkt.de/serbien-u2 ... on_id=2014
Stefan Vico(desni bek) jedini bez kluba trenutno...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kurdić je dobio blok, osjećam se divno, HORDE ZLA LIVNO.SarajevoJeBordo je napisao/la:U startnih sam 11, ali više klupa - HORDE ZLA BOSANSKA KRUPA!skoroalen je napisao/la:A yebi se brate.SarajevoJeBordo je napisao/la: Ja sam Kurdić Numan, sve su žene moje - HORDE ZLA ALIPAŠINO POLJE![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Bolje i Kurdic nego Adukor,Horde Zla Marin Dvor.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Eto anketica na zahtjev dva korisnika, i ja smatram da će biti zanimljiva!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Zaraza sve jaca, Horde zla su braca
Boba, žvaka, špica jaka, orbit vadi iz crnjaka
Usta zubi sve se koci, valja na Koševo doci.
Boba, žvaka, špica jaka, orbit vadi iz crnjaka
Usta zubi sve se koci, valja na Koševo doci.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.