Liverpool je morao veceras dati bar jedan gol, Bayern ne gubi kuci u LP. Bayern ne gubi kuci u LP. Bayern ne gubi kuci u LP. Bayern ne gubi kuci u LP. Bayern ne gubi kuci u LP. Bayern ne gubi kuci u LP. Bayern ne gubi kuci u LP. Bayern ne gubi kuci u LP. Bayern ne gubi kuci u LP. Bayern ne gubi kuci u LP. Bayern ne gubi kuci u LP. Bayern ne gubi kuci u LP. Bayern ne gubi kuci u LP. Bayern ne gubi kuci u LP. Bayern ne gubi kuci u LP. Bayern ne gubi kuci u LP. Bayern ne gubi kuci u LP. Bayern ne gubi kuci u LP. Bayern ne gubi kuci u LP. Bayern ne gubi kuci u LP. Bayern ne gubi kuci u LP. Bayern ne gubi kuci u LP. Bayern ne gubi kuci u LP. Bayern ne gubi kuci u LP. Bayern ne gubi kuci u LP. Bayern ne gubi kuci u LP. Bayern ne gubi kuci u LP. Bayern ne gubi kuci u LP. Bayern ne gubi kuci u LP. Bayern ne gubi kuci u LP. Bayern ne gubi kuci u LP. Bayern ne gubi kuci u LP. Bayern ne gubi kuci u LP. Bayern ne gubi kuci u LP. Bayern ne gubi kuci u LP. Bayern ne gubi kuci u LP. Bayern ne gubi kuci u LP. Liverpool je morao veceras dati bar jedan gol, Bayern ne gubi kuci u LP. Sad sam jos uvjereniji u prolaz Bavaraca, a izgleda da ce Liverpool namjerno ispasti i iz ovog takmicenja, da bi se posvetili ligi.Liverpool je morao veceras dati bar jedan gol, Bayern ne gubi kuci u LP. Sad sam jos uvjereniji u prolaz Bavaraca, a izgleda da ce Liverpool namjerno ispasti i iz ovog takmicenja, da bi se posvetili ligi.Liverpool je morao veceras dati bar jedan gol, Bayern ne gubi kuci u LP. Sad sam jos uvjereniji u prolaz Bavaraca, a izgleda da ce Liverpool namjerno ispasti i iz ovog takmicenja, da bi se posvetili ligi.Liverpool je morao veceras dati bar jedan gol, Bayern ne gubi kuci u LP. Sad sam jos uvjereniji u prolaz Bavaraca, a izgleda da ce Liverpool namjerno ispasti i iz ovog takmicenja, da bi se posvetili ligi.Liverpool je morao veceras dati bar jedan gol, Bayern ne gubi kuci u LP. Sad sam jos uvjereniji u prolaz Bavaraca, a izgleda da ce Liverpool namjerno ispasti i iz ovog takmicenja, da bi se posvetili ligi.Bayern ne gubi kuci u LP. Bayern ne gubi kuci u LP. Bayern ne gubi kuci u LP.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA