FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo će u goste kod Tuzla Cityja, a domaći tim neće moći računati na usluge Nermina Crnkića zbog crvenog kartonaBordoSarajevo je napisao/la:Crnkić ima kartone jel? Znam da je dobio crveni (drugi zuti) protiv lažnih, al igrali su nakon tog protiv Zvijezde09 pa mislim da je tu tekmu bio suspendovanStroj1946 je napisao/la:Crnkić nema pravo igrati svakako, tako da može Heba slobodno gore dole sprintat i biti najbolji u onome što najbolje radi. NIŠTA
tako pise na s.port1
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ma ja. Namjerno crveni fasovo da ne igra protiv nasBordoSarajevo je napisao/la:Crnkić ima kartone jel? Znam da je dobio crveni (drugi zuti) protiv lažnih, al igrali su nakon tog protiv Zvijezde09 pa mislim da je tu tekmu bio suspendovanStroj1946 je napisao/la:Crnkić nema pravo igrati svakako, tako da može Heba slobodno gore dole sprintat i biti najbolji u onome što najbolje radi. NIŠTA
-
bordobijeli
- Kontakt:
Treba urgirat da se bar pomjeri utakmica za 15:30 h na kup mislim. Cuj srijedu staviti u 14:30h 
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Dobio je direktan crveni, znači dvije utakmice suspenzije.BordoSarajevo je napisao/la:Crnkić ima kartone jel? Znam da je dobio crveni (drugi zuti) protiv lažnih, al igrali su nakon tog protiv Zvijezde09 pa mislim da je tu tekmu bio suspendovanStroj1946 je napisao/la:Crnkić nema pravo igrati svakako, tako da može Heba slobodno gore dole sprintat i biti najbolji u onome što najbolje radi. NIŠTA
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Prica mi rodjak juce im dolazio u srednju u vg, sa profesorima kaze zezancija, sliko se sa rajom, kaze stidan nekakav hahahah I valjda poslije toga trening i eto strada loza, ali dobro, brz oporavak.broj6 je napisao/la:BosnianKingdom je napisao/la:Ko su ovih devet burazera iz Vogosce?možda i Pidro i Mujakić prate forum
A Nihu brata znam, iz Ugorskog, Niho je legenda hahaha
Sabrine mi moje!
Ma sta nas treba da pogadja ko im igra ko ne igra,neka igraju sa najboljim sastavom...Nebitno,mi moramo samo nasu igru igrati i ne treba brinuti...Sad nam je uspijeh sto ne igra Crnkic?
Ma dajte vise sa tim stvarim zavrsite...Bitan igrac u pm,gdje god je igrao nije ostavio neki trag seljaka se iz kluba u klub...
To kad bi mi igrali sa nekim timom iz liga 5 i oni sretni sto nam Jahic nije potpisao...
Samo,use i u svoje kljuse,ostalo nebitno...Dovoljno smo i jaki i kvalitetni da nam takvi klubovi ne mogu nista,imamo zrelu ekipu koja zna da igra i sta nama treba vise...
Ma dajte vise sa tim stvarim zavrsite...Bitan igrac u pm,gdje god je igrao nije ostavio neki trag seljaka se iz kluba u klub...
To kad bi mi igrali sa nekim timom iz liga 5 i oni sretni sto nam Jahic nije potpisao...
Samo,use i u svoje kljuse,ostalo nebitno...Dovoljno smo i jaki i kvalitetni da nam takvi klubovi ne mogu nista,imamo zrelu ekipu koja zna da igra i sta nama treba vise...
-
Pitaristok
- Kontakt:
haj da jednom/ dva/tri puta fulis termin za utakmicu, al konstantno svake godine fulas i fulas sa terminom nikako mi nije jasno.
sve me tjera da mislim kako mi ne odabiramo termin neg savez
sve me tjera da mislim kako mi ne odabiramo termin neg savez
Neko napisa da se Džakma jos uvijek ne osjeca dobro...
Ono je horor sto smo doživjeli u Mostaru,medjutim ne vidim nigdje reakciju kluba prema N/F Savezu BiH,za sudiju Bjelicu...Oni se usutili kaznili ga sa 500 KM,sto je nesto,cini mi se pogresno upisao...
Sramota,klub mora stiti svoj interes,hocemo li to opet ugledati ovog lika na nekoj važnoj tekmi...O tim stvarima treba razgovarati,a ne o Crnkicu...
Ono je horor sto smo doživjeli u Mostaru,medjutim ne vidim nigdje reakciju kluba prema N/F Savezu BiH,za sudiju Bjelicu...Oni se usutili kaznili ga sa 500 KM,sto je nesto,cini mi se pogresno upisao...
Sramota,klub mora stiti svoj interes,hocemo li to opet ugledati ovog lika na nekoj važnoj tekmi...O tim stvarima treba razgovarati,a ne o Crnkicu...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vjeruj miStroj1946 je napisao/la:Ma ja. Namjerno crveni fasovo da ne igra protiv nasBordoSarajevo je napisao/la:Crnkić ima kartone jel? Znam da je dobio crveni (drugi zuti) protiv lažnih, al igrali su nakon tog protiv Zvijezde09 pa mislim da je tu tekmu bio suspendovanStroj1946 je napisao/la:Crnkić nema pravo igrati svakako, tako da može Heba slobodno gore dole sprintat i biti najbolji u onome što najbolje radi. NIŠTAtreba ga na proslavu titule zvat
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slučaj je u tužilaštvu predan 2 dana od tog događaja. Nije baš da mi možemo urgirati nešto više, zakon je tu koji ne postoji nažalost.Vanja8 je napisao/la:Neko napisa da se Džakma jos uvijek ne osjeca dobro...
U srijedu su morali staviti nocni termin.
- TheNorthFace
- Kontakt:
Raja jedva čeka da nešto kritikuje. Te ne valja termin,ne valja ovo,ne valja ono a prosjek nam 2.000 gledalaca. Sramota ! Koji god termin da stave nekom ne odgovara. Korisnije bi nam bilo da malo više idemo na utakmice nego što svaku odluku kluba komentarišemo i kritikujemo. Kome se ide naći će način, sve ostalo su izgovori.
Zadnja izmjena: Lecler, dana/u 20 feb 2019, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
ISTINA ZA VEDRANA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I prije je znao biti kup u sličnim terminima a i svakako je srijeda, ne bude puno ljudi za vikende a ne sad. Doći ćemo mi koji možemo i to je to.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Džaba ulaz u Tuzli.
Ma daj ba jel se neko drogira u klubu?miky_hz je napisao/la:U 14:30 protiv Zrinjskog u srijedu.
Pa jarane rade ljudi, idubdjeca u skolu ide se po djecu, jwbo ih grob
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Vjerovatno kao i svaki put na zapadnoj tribiniTheNorthFace je napisao/la:gdje cemo biti smjesteni na Tusnju?
Bordo bijeli za život cijeli!!
IDIOTLUKPantelija je napisao/la:Ma daj ba jel se neko drogira u klubu?miky_hz je napisao/la:U 14:30 protiv Zrinjskog u srijedu.
Pa jarane rade ljudi, idubdjeca u skolu ide se po djecu, jwbo ih grob
Glupost, nadam se da ce promjeniti bar u 17.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.