Moggi je napisao/la:tako ste rekli i za boruca tj asmira
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Miralem Pjanić
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- JackTheStripper
- Kontakt:
babino je napisao/la:valjda zato sto je protivnik truba i nije bilo potrebe da nesto rizikuje pred ligu sampiona.
A zasto su Dybala i Ronaldo riskirali?
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- IlCapitano
- Kontakt:
Dybala je bio na klupi dvije prije toga, Ronaldo je mašina i izašao je pola sata prije kraja.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
je li moguce da se neko pita da li je upitno njegovo mjesto u prvih 11 juventusa?
on ako ne pocne u srijedu ja bacam svoju diplomu forumasa i nikad necu napisati post vise:-)
on ako ne pocne u srijedu ja bacam svoju diplomu forumasa i nikad necu napisati post vise:-)
UPOREDIO BEGOVICA KOJI FORME NIJE VIDIO OD STOKE A I ONOG IDIOTSKOG ODLASKA U CHELSEA , VAMO PJANA U ZADNJE DVIJE SEZONE ENGLEZI GA ZOVU MASINOM jUVENTUSA I DIVILI SU MU SE STA JE RADIO PROTIV uNITEDA KAD JE IMAO U SVAKIM NOVINAMA VELIKI CLANAK POSVECEN SAMO NJEMU. ALLEGRI JEST GA PROMJENIO , ZABRANIO MU JE DOSTA DUGIH LOPTI , AL JE OD NJEGA NAPRAVIO IGRACA KOJI STVARNO RJETKO GRJESI A DIRNE LOPTU NAJVISE PUTA NA TEKMI , POPRAVIO SE DEFANZIVNO MNOGO I I DALJE IMA JAK KEY PASS SAMO GA RJEDJE KORISTI JER KAD SI OKRUZEN ONAKVIM MAJSTORIMA I NEMAS POTREBE DA SA CENTRA TRAZIS NEKOG . NA PJANU TREBA BIT PONOSAN , NIKAD JACI JUVE PO MENI , CAK I PRIJE KAD SU IMALI JAKE TIMOVE NISU IMALI OVAKVE KLUPE , SVAKA IZMJENA ULAZI ISTI ILI BOLJI IGRAC I ON JE TU PRVAbabino je napisao/la:je li moguce da se neko pita da li je upitno njegovo mjesto u prvih 11 juventusa?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Dobro jarane, sve to stoji, ali cemu caps?
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Ima da zalis tih 2000+ postova ... od srijede ce ti ovaj forum tesko padati kad te zasvrbi tipkanje ...babino je napisao/la:on ako ne pocne u srijedu ja bacam svoju diplomu forumasa i nikad necu napisati post vise:-)
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Da hoce zabit gol veceras. Ne sjecam se kad je zadnji put dao vazan gol
- Goalgetter
- Kontakt:
Upitan za utakmicu veceras, ima temperaturu.
I sa njim im je vezni red najkriticniji dio ekipe a bez njega...Goalgetter je napisao/la:Upitan za utakmicu veceras, ima temperaturu.
Srecom po Juventus, ni Khedira ne igra.
Bez Pjanica Juve nema sanse, isto kao prosle godine protiv Reala bez Pjanica zijanili 3 komada u Torinu
- Goalgetter
- Kontakt:
Igra.Atletico Madrid: Oblak; Juanfran, Gimenez, Godin, Filipe Luis; Saul Niguez, Thomas, Rodri, Koke; Costa, Griezmann
Juventus: Szczesny; De Sciglio, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Bentancur, Pjanic, Matuidi; Dybala, Mandzukic, Ronaldo
Od igrača za kojeg se pisalo da je najbolji izvođač slobodnih udaraca do igrača koji ih ni u svom klubu više ne izvodi.
postoji li igrac na svijetu koji bi onaj slobodan udarac uzeo ronaldu?Drape je napisao/la:Od igrača za kojeg se pisalo da je najbolji izvođač slobodnih udaraca do igrača koji ih ni u svom klubu više ne izvodi.
- ASD
- Kontakt:
Ronaldo ga izvodi jer je egoista, a ne zato sto je bolji izvodjac.Drape je napisao/la:Od igrača za kojeg se pisalo da je najbolji izvođač slobodnih udaraca do igrača koji ih ni u svom klubu više ne izvodi.
Pjanic jeste jedan od najboljih izvodjaca na Svijetu.
Kao što ne postoji ni igrač koji bi zadržao broj 7 kad Ronaldo dođe u klub.babino je napisao/la:postoji li igrac na svijetu koji bi onaj slobodan udarac uzeo ronaldu?Drape je napisao/la:Od igrača za kojeg se pisalo da je najbolji izvođač slobodnih udaraca do igrača koji ih ni u svom klubu više ne izvodi.

bas si mi spustio,svaka cast.
komotno si mogao napisati da je i dzeko trebao uzeti 10-tku tottiu.
komotno si mogao napisati da je i dzeko trebao uzeti 10-tku tottiu.
- LlullSergio
- Kontakt:
Cuj poredi Raula sa Pjanicem 
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne znam stvarno sta si htio reci sa ova dva posta Drape. Pjanic i Dybala imaju da se podrede Ronaldu sto se tice slobodnih, htjeli oni ili ne htjeli.
cak su se i izborili za to da uzmu neke slobodnjake koji su blize golu,pjanic s jedne a dybala s druge strane.Goalgetter je napisao/la:Ne znam stvarno sta si htio reci sa ova dva posta Drape. Pjanic i Dybala imaju da se podrede Ronaldu sto se tice slobodnih, htjeli oni ili ne htjeli.
Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil, MiranGlasnic, MostarReds22 i 27 gostiju.