Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2018/2019
Kae ne može Pep u gostima, čoek sa 10 igrača okreće rezultate 

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Ko pominje Manchester United? Toliko te boli istina?NYKnicks Fan je napisao/la:Neka ce Manchester United osvojitiNitro je napisao/la:Smiješna ekipa je Juventus, kao i Bayern, nikad ova ekipa neće osvojiti LP (kad kažem ekipa, mislim na sastav igrača)

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
juve osvaja dogodine ofc
- BosniaBoston
- Kontakt:
Oblak>Courtois
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Prati se preko rezultataharden je napisao/la:Ederson asistencija :kafa

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
City gura na četiri fronta 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ono kad ti Cholo pokaze sta su muda. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kako ih razvali Atletico ovo nije humano 

Italijanski klubovi sada uglavnom imaju najgore domaće igrače od svih u Ligi prvaka. Da je Bernardeschi krenuo iz Modriče dogurao bi do Zvijezde Gradačac, u Romi igra četiri pet Italijana koji bi u BiH igrali za Krupu.
Iživljavanje Premiershipa nad Bundesligom se nastavlja.
Kocka je bačena
Hvala, hvalaLillard je napisao/la:Iskarat će ih Atletico, samo gledajte
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Sad mi je jasno zbog čega Zinchenko dobija priliku da igra 

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Grehota bi bila da se još jedan Bundesligaš nezasluženo provukao. Pepun 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Rutina, moglo je biti i gore.
NBA moj Liliarde samo su neznalice drugacije mislileLillard je napisao/la:Hvala, hvalaLillard je napisao/la:Iskarat će ih Atletico, samo gledajte

- invincible1921
- Kontakt:
Al jbt kolko je raja svrsavala na igru Atletica prije par godina sad odjednom kae "mesari" , "bunkerasi" , 

=\_1921_/=
Gledao obe utakmiceanell je napisao/la:Prati se preko rezultataharden je napisao/la:Ederson asistencija :kafa

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Zasluzeno Atletico, treba ovom Juveu jaci vezni red.Ali nije gotovo, jest Atleticu tesko dati 2 gola ali gledali smo i veca iznenadjenja.
- anonymousHD
- Kontakt:
Bentancur, Bernardeschi, Matuidi hahahaha
S ovakvom vezom treba da budeš sretan ako osvojiš i svoju ligu. Kakvi su ovo panjevi.
S ovakvom vezom treba da budeš sretan ako osvojiš i svoju ligu. Kakvi su ovo panjevi.
Procitaj jos pet puta...imas li sada sta pametno da kometarises?J1897 je napisao/la:Morao sam 2 puta procitati ovaj post dal je ovo moguce napisati.. cuj Juve ne moze meda. Boze dragi!!!japa je napisao/la:Odlicna utakmica na Metropolitanu, Juventus ne moze meda protiv Atletica, spasiti ih moze jedino neki corak iz prekida. Sta radi ovaj City kako ih mrtvi Schalke vodi? Guardiola opet u elementu na gostovanjima u knock out fazi, yebote nisam do veceras ni znao da ovaj Schalke uopste igra osminu..
Kad mi neko prica o nekakvim srpskim, turskim i grckim navijacima primitivcima ovo je skola navijanja i dobre atmosfere veceras u Madridu a ne onaj seljakluk i primitivazam koji priredjuju klubovi iz ovih drzava a to se u medijima povlaci kao dobro navijanje
Rasuo ih Atletico ko rizu, realan rezultat bi bio 3 ili 4 nula, mozes poceti da kmecis.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.