Nema Ronaldu 30 godina i to ti je sve.leorey je napisao/la:Nema Kikiju bekova i Modrica da u sansu ulazi svake 2 minute, rekao sam ja. Sad opali 3 puta po tekmi.
Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2018/2019
- LlullSergio
- Kontakt:
Mislim da je najteze igrati protiv Napolija,Bayerna,Atletica,Juventusa,PSG-a,Juventusa,Bayerna,Liverpoolatuzlak1987 je napisao/la:Malo je teze ipak igrati protiv Atletica nego protiv Wolfsburga, Schalkea i Rome.LlullSergio je napisao/la:Pa kad je grupa papagaja na celu s vodjom papagaja(to jest tobom) od septembra popovala kako je taj pad Reala uzrokovan zbog odlaska tog istog Ronalda. Kao da se prosle godine Liga nije izgubila u septembru s tim istim Ronaldom.Policeman je napisao/la:Madridisti citavu sezonu cekaju poraz Juventusa da mogu reci "evo zasto je Real prodao Ronalda"
Elem malo je teze izgleda igrati sa Matuidijem i Betancurom nego Modricem i Kroosom.
DONDE ESTA CR7 ????

To je ono što je najgore u cijeloj priciMozambik je napisao/la:Ponovo cemo biti tu da spasimo covjecanstvo da ne mora gledati cholove majmune kako dizu klempulet3 je napisao/la:Rekoh vec, samo Real im je pencili i niko više na svijetu.

Zadnja izmjena: let3, dana/u 20 feb 2019, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
Ma Liverpool igra presing, ovo što Cholo radi nije presing, za ovo još nema adekvatan termin. Strašno jebote, ja bi se usro ko grlica da moram protiv ovih igrat.leorey je napisao/la:Liverpool trci, ali brate niko ko ove budale, tamo negdje od 55 minute se povukli, kontas ne mogu vise, kad krenuse sa presingom u 65 minuti hahahahah
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ili Atletica, Juventusa i PSGa? Mani se glupe pričetuzlak1987 je napisao/la:Malo je teze ipak igrati protiv Atletica nego protiv Wolfsburga, Schalkea i Rome.LlullSergio je napisao/la:Pa kad je grupa papagaja na celu s vodjom papagaja(to jest tobom) od septembra popovala kako je taj pad Reala uzrokovan zbog odlaska tog istog Ronalda. Kao da se prosle godine Liga nije izgubila u septembru s tim istim Ronaldom.Policeman je napisao/la:Madridisti citavu sezonu cekaju poraz Juventusa da mogu reci "evo zasto je Real prodao Ronalda"
Elem malo je teze izgleda igrati sa Matuidijem i Betancurom nego Modricem i Kroosom.
DONDE ESTA CR7 ????
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- invincible1921
- Kontakt:
Ma sta je mogo realno...ovo je tolka razlika u kvaliteti da mu nista nije moglo pomoc. Pa jbt nisu imali ni polu priliku citavu utakmicu. Ova dva gola su cisti plod nevjerovatnih okolnosti. Kao prvo da se uopste nadju u situaciji za penal, a kao drugo da se ovako amaterski penali naprave.Mancini je napisao/la:A niko da spomene taktiku trenera Schalkea nakon vodstva i crvenog kartona za goste!?
=\_1921_/=
- tuzlak1987
- Kontakt:
Protiv Ajaxa je isto tesko, pregrst iskusnih igraca treba to proci.LlullSergio je napisao/la:
Mislim da je najteze igrati protiv Napolija,Bayerna,Atletica,Juventusa,PSG-a,Juventusa,Bayerna,Liverpoola
Jedna utakmica nije nikakav dokaz da je transfer los i da je jedan igrac los ili nesto tako.
- LlullSergio
- Kontakt:
Vise manje isto kao i sa njim.Nikakve razlike,cak za razliku od prosle godine manji zaostatak u LigiPoliceman je napisao/la:Kakav izljev zbog jedne izgubljene utakmice najboljeg igraca u historiji MadridaLlullSergio je napisao/la:Pa kad je grupa papagaja na celu s vodjom papagaja(to jest tobom) od septembra popovala kako je taj pad Reala uzrokovan zbog odlaska tog istog Ronalda. Kao da se prosle godine Liga nije izgubila u septembru s tim istim Ronaldom.Policeman je napisao/la:Madridisti citavu sezonu cekaju poraz Juventusa da mogu reci "evo zasto je Real prodao Ronalda"
DONDE ESTA CR7 ????![]()
Vidim blistate bez njega ove sezone

Poyy

Atletico je pokraden varalica Chielini je zayebo i Var jer snimak ne pokazuje intenzitet kontakta, lik se bacio na dodir zbog kojeg je ponisten cist gol, niakakvog onde faula nije bilo...Naravno Var je odlcina stvar ali eto i kamera se u nekim situacijama moze prevariti...
Dobro su i prosli, trebalo je 3:0 biti glatko. Tamo ce svakako jedan zabit i allahimanet.
27.10.2020
Realno 4:0 je trebalo biti.japa je napisao/la:Atletico je pokraden varalica Chielini je zayebo i Var jer snimak ne pokazuje intenzitet kontakta, lik se bacio na dodir zbog kojeg je ponisten cist gol, niakakvog onde faula nije bilo...Naravno Var je odlcina stvar ali eto i kamera se u nekim situacijama moze prevariti...
Cist go ponisten + ona fula Coste i precka Grizija.
Koliko sam upratio Sandro nece igrati revans , eto prilike Marcelu da pokaze koliko mu je stalo do Kikija
Caceres je bolji od Bonuccija zvani okreni zicagu kad zagusti
- Barbarossa
- Kontakt:
to sam i ja zamjetio odmah haha u real time snimku se vidi da onaj pada kao od granatejapa je napisao/la:Atletico je pokraden varalica Chielini je zayebo i Var jer snimak ne pokazuje intenzitet kontakta, lik se bacio na dodir zbog kojeg je ponisten cist gol, niakakvog onde faula nije bilo...Naravno Var je odlcina stvar ali eto i kamera se u nekim situacijama moze prevariti...
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- LlullSergio
- Kontakt:
Mijesas kruske i jabuke.tuzlak1987 je napisao/la:Protiv Ajaxa je isto tesko, pregrst iskusnih igraca treba to proci.LlullSergio je napisao/la:
Mislim da je najteze igrati protiv Napolija,Bayerna,Atletica,Juventusa,PSG-a,Juventusa,Bayerna,Liverpoola
Jedna utakmica nije nikakav dokaz da je transfer los i da je jedan igrac los ili nesto tako.
Uostalom ovo nema veze sa Juventusom plaho koliko sa Ronaldovim odlaskom.Kmecao je toliko da ga se ne postuje bla bla, ide fol u bolje okruzenje, te vako te onako.
Ovaj isti Atletico je Real tresnuo prije 2 sedmice na ovom istom stadionu,a evo sad Juventus je fakticki pregazen od tog istog Atletica. Pa nek slobodno nastavi srati o tome kako je nasao pravu familiju i sta li vec ne. Pretpostavljam da se egocentrik kakav je on bas fino osjeca kad biva ovako pregazen u najvecem klupskom takmicenju.
Meni je najjaca njegova reakcija u duelu kada je Costa izasao 1na1 sa Vojom.Kao malo djete koje stariji i jaci samo skloni da mu ne smeta.Osim13 je napisao/la:Caceres je bolji od Bonuccija zvani okreni zicagu kad zagusti
Steta sto nece igrati uzvrat radi histerije sudije,inace se rodio za uzvrata da ih maltretira i samara.
Costa je masina.
Peta utakmica zaredom u knock out fazi dje Kikica ne postoji
Joj ovog qenjca na Areni u džemperu, "back in my days"
Bonucci je definitivno zayebo i Suareza sa onom reakcijom.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Racunas li mu polufinala i finale prosle godine ?MElloo je napisao/la:Peta utakmica zaredom u knock out fazi dje Kikica ne postoji
Izgleda poprilicno utucen, ili je fan drzavnog projekta Italije ili je okinuo na kladionici.Osim13 je napisao/la:Joj ovog qenjca na Areni u džemperu, "back in my days"
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.