FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne mogu ni zamisliti komentara , da Kovacevic napravi u LP ovo sto je golman Schalke-a . Akcenat na LP

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
BosnianKingdom je napisao/la:broj6 je napisao/la:BosnianKingdom je napisao/la:Ko su ovih devet burazera iz Vogosce?
Ja sam od prije par mjeseci nastanjen u VG
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Centar je opet preuzeo primat, kakva bitka! 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- HzHercegovac
- Kontakt:
Po automatizmu je tekma stavljena u 14:30, to je dnevni termin.Pantelija je napisao/la:Sta treba napraviti spoemnik sto se kup utakmica sa glavnim konkurentima igra u pola 3 ?Zip je napisao/la:Pitar kuka o terminu utakmice, a u prethodne dvije sezone prosjek jedva 3milje...
Ne serite vise...
Bilo u 16h tekma(bit ce dvije hiljade) u 18h( bit ce dvije i po hiljade)....
Kad nas bude na normalnim utakmicama 6k u prosjeku, onda mozemo srati o terminu utakmica....
Ili da natjeras raju da ti dolazi gledati kako sa najvecim budzetom u ligi ne mozes izboriti evropu i kako primas 8 komada na kosevu?
Idem 95% utakmica i domacih i vwcinu gostujucih, sta sad? I evo kukam.... **** u usta onoga ko je stavio u pola 3 utakmicu taman da mi je brat rodjeni
S obzirom da mi imamo reflektore, utakmicu mozemo igrati u nocno terminu, sto ce vjerovatno i da se desi. Do sutra ce se znati konacan termin utakmice, nadam se.
Pitar nebi bio pitar da prvo ne yebe se, preventivno, pa onda se kao lako izinuti na yebanju.. Win-Win situacija
Kad mlatis nekoga preventivno manja je sansa da ce napraviti sranje.
Nwgo ima li ko da ide autom da ima mjesta da se tali
Nwgo ima li ko da ide autom da ima mjesta da se tali
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Dragan Petrovic nam sudi
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Naj smo jačiMortemHz je napisao/la:Centar je opet preuzeo primat, kakva bitka!
Btw sto rece u onom postu za Svrakino da ima istine, meni pade na pamet zuti Dala iz Svrakinog
- Osttribine
- Kontakt:
Uvijek sa svojom rajom idem u privatnoj reziji na sva gostovanja na koja je dozvoljeno doci automobilima jer smo malo starija ekipa pa nemamo zivaca peglati se po busevima sa Hz. Tako da neces imati nikakvih problema sto se tice ovog gostovanja. A za smjestaj tamo i ja cekam info, potajno se nadam onoj natkrivenoj tribini da nas sve navijace Sarajeva tamo smjeste, medjutim sta ce i kako ce biti ne znam, valjda u ovo dan dva objave zvanicno.ThrillerHz je napisao/la:Hajmo malo blize gledat, Tuzla, sta, kako, gdje?
Ima li ikakvih obavijesti, koliko ulaznica, koji dio tribine i moze li se privatno otici?
Sovsic se opet ozlijedio, ne igra kontra listice
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sreća pa ga mi ne dovedosmo a mnogi su kukali što nismo.Denchi je napisao/la:Sovsic se opet ozlijedio, ne igra kontra listice
ISTINA ZA VEDRANA!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Isto idem s autom i van kolone interesujeme koju ce nam dati tribunu, gdje parkirati. Valjda bude neki informacija
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Hoces to sa svojim Lambom put TuzleThrillerHz je napisao/la:Hajmo malo blize gledat, Tuzla, sta, kako, gdje?
Ima li ikakvih obavijesti, koliko ulaznica, koji dio tribine i moze li se privatno otici?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Imal euforije u glavnom gradu, koliko buseva kreće put Tuzle?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ako ostane ovako kako jeste a nadamo se da hoce, zadnje 11.kolo ovog trokruznog sistema gostujemo ekipi koja zavrsi ovaj regularni dio na 11.mjestu.
Koga bi voljeli da vidite na tom 11 mjestu pa da napravimo invaziju 5000 hordasa to zadnje kolo.
Koji grad ce biti obojen u Bordo boju
Koga bi voljeli da vidite na tom 11 mjestu pa da napravimo invaziju 5000 hordasa to zadnje kolo.
Gabelaado-hz je napisao/la:Ako ostane ovako kako jeste a nadamo se da hoce, zadnje 11.kolo ovog trokruznog sistema gostujemo ekipi koja zavrsi ovaj regularni dio na 11.mjestu.
Dobar.Ove godine nam sudio Sloboda 2 puta,Zrinjski,Siroki sve smo dobililedesma je napisao/la:Dragan Petrovic nam sudi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Što ste se ušutili 
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kako Jahic ode mrtva tema, ceka se neki kiks da se sjate pametnjakoviciBenkara21 je napisao/la:Što ste se ušutili
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Bing [Bot], nedimmmm1337, Redfire16, Riziko, teamnorth1989, ubipara, Vanja8 i 35 gostiju.