UEFA Europe League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: UEFA Europe League 2018/2019
Petkovic strasno ali strasno podsjeca na Mandzukica, ista zelja, ista volja, ista glad, a djeluje mi da je tehnicki potkovaniji.
Sve ima da napravi pravu karijeru.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Napad Dinama 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dinamo je pojam za sve klubove bivse drzave, najjaca skola fudbala a sada su napokon napraivli veliki rezultat u evropi mada ako mene pitate i igrati grupnu fazu nekoliko puta zaredom a da pritom dolazis iz zabokrecine od ovih nasih liga je impresivan rezultat.
I ja sam bas to starom govorio dok smo gledali utakmicu, isto ko da Mandzu gledam, decko grize samo takoTritolone je napisao/la:Petkovic strasno ali strasno podsjeca na Mandzukica, ista zelja, ista volja, ista glad, a djeluje mi da je tehnicki potkovaniji.

Sta ovo prazne tribine u Leverkusenu

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Mali je izmislio kontrolu lopte za Mandžukića, a o ovom trećem golu da ne pričam.Tritolone je napisao/la:Petkovic strasno ali strasno podsjeca na Mandzukica, ista zelja, ista volja, ista glad, a djeluje mi da je tehnicki potkovaniji.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Kakva golijada u Sevilli, 9 golova za 3 poluvremena. 

15.10.2013.
Šta se desilo sa novim belgijskim prvakom Genkom 

A jbt Zvezda ih tukla prosle godine a sad uzese Leverkusena 

15.10.2013.
Jel dirigovano ili moze svako sa svakim?
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Moze svako sa svakim

Salzburg ili Slavia Prag najbolje opcije

Salzburg ili Slavia Prag najbolje opcije

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Sretno Dinamo!
Kad je izvlačenje?
15.10.2013.
13:00Kaunas je napisao/la:Kad je izvlačenje?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
Imal prenosDamirT je napisao/la:13:00Kaunas je napisao/la:Kad je izvlačenje?
=\_1921_/=
HvalaDamirT je napisao/la:13:00Kaunas je napisao/la:Kad je izvlačenje?
Evo na Areni HR izgledainvincible1921 je napisao/la: Imal prenos
15.10.2013.
Nego Dinamo treba samo jedan remi u iduce dvije tekme i od ljeta 2020 Hrvatska liga ima 2 predstavnika u LP, a 3 u EL, Dinamo uradio strasan posao kroz zadnjih par godina za HR ligu.
Ova ekipa im je strasna sto imaju, opet ce zgrnuti milione na tranaferima, a sig sam da mogu se dobro potuci i sa jacim ekipama u ovoj fazi, al eto ja im zelim S Prag pa da prodju u 1/4
Ova ekipa im je strasna sto imaju, opet ce zgrnuti milione na tranaferima, a sig sam da mogu se dobro potuci i sa jacim ekipama u ovoj fazi, al eto ja im zelim S Prag pa da prodju u 1/4

Postižu dobre rezultate ali na papiru nisu nesto jaki... kad pogledas imena, nisu to zvucna imena...ronaldo99 je napisao/la:Nego Dinamo treba samo jedan remi u iduce dvije tekme i od ljeta 2020 Hrvatska liga ima 2 predstavnika u LP, a 3 u EL, Dinamo uradio strasan posao kroz zadnjih par godina za HR ligu.
- Evolve
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.