Old_Town je napisao/la:Ili se napise ?
Ako sam ja iz Pristine odakle si ti ?
Na Kovacima,hvala Dragom Bogu, kao i vecina momaka koja navija za Sarajevo !
Djeca ciji su pradede i pranane bile i zivile u Sarajevu kada je ono bilo do Marin Dvora !

[/quote]
Moram ti reći nešto i za Heysel, kojeg ti vrli fuhrer pominje i "zna kako i zbog čega se desila katastrofa na Heysel-u" a da zna, ne bi ni pominjao ono što traži, jer su na istoj tribini bili Liverpoolovi navijači koji su pritisnuli Juveove, tako da koristi bombastične fraze i kad treba i ne treba jer ima i onih koji pomno prate, makar se radilo i o glupostima, jer ipak njegov položaj zahtjeva pažnju. Doduše sve manju, možda kao vic mjeseca. Neuporedivo je i sa Hilsbrorough gdje je 96 poginulo iz sličnog razloga kao na Heyselu, ali ni konfiguracijom i scenarijem nije moguće da se desi, jer u slučaju većega razdvajanja na kojem se insistira na Grbavici ponovi isto. Na Grbavici ne postoje bočne ograde toliko visoke da se izvrši pritisak, to pod prvo, a pod drugo na zdenki bi bile samo horde, ko bi tu koga pritisnuo? Pod tri, prednja ograda zdenke je polupropusna, a i da nije, ko bi napravio pritisak na navijače? Jedino sami sebe, sami sobom natjerani? A manje treba da bude nego prije! Budimo realni, Bleya je fudbalski analfabeta.
I izadjite iz vremena vaših pradjedova, oni nisu doživjeli FK Sarajevo, naši jesu Željezničara

mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...