FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Old_Town
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Old_Town » 23 okt 2010, 20:53

Buddy je napisao/la:
Old_Town je napisao/la:Pa vise nije fazon karta, mi smo davali i po 15KM i po 20KM na Grbavici i dolazili smo !
Fazon je bezbjednost aloo,ocete li novi Haysel da napravite sa nama ! To vam je i cilj,aaa?
ne dipri
Ako ti je vec cilj da me tako isfuravas kaze se "Ne DiPr" !
A sta bi drugo odgovorilo dijete iz okolice Pristine !? :roll: :mrgreen:

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 23 okt 2010, 20:56

old gown vjeruj bi Grbavica ima bolje temelje nego obnovljena zenica(bilino),o kosevu necu jer nije vase :D
a ekii jel ti treba malo paznje :D
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 23 okt 2010, 21:00

Old_Town je napisao/la:Pa vise nije fazon karta, mi smo davali i po 15KM i po 20KM na Grbavici i dolazili smo !
Fazon je bezbjednost aloo,ocete li novi Haysel da napravite sa nama ! To vam je i cilj,aaa?
Pa kako se odnosite prema gostima i bezbjednosti vidjelo se nedavno u tekmi sa Borcem, a vidjelo se kako to izgleda na Grbavici. Ne čudi što Bleya pita za hitnu, ne laje ker zbog sela već zbog sebe.
A u vezi onog projekta 2010-2014 što si postavio, moj buraz takve piše dva do tri sedmično, samo zamjeni ime firme u zaglavlju i proda dalje, a nije izmišljao toplu vodu već pođonio kao i taj vaš plan što je pođonjen uz minimalne izmjene u jeziku i imenima pojmova, tako da hebeš planove kad nemaš s kim raditi.
Druga stvar, te fore sa pritiscima po osnovu navijača je fazon koji neće proći na Grbavici, u slučaju nepovoljnog rezultata za Sarajevo, tu su "spontani"neredi hordi, te prebacivanje odgovornosti za propust na organizatora susreta, znači Željezničar, čime bi mi bili kažnjeni, pa sve do lobiranja, koje se pokazalo uspješno, da se susret ponovi i poništi postignuti rezultat. E jbg, nema, a nema ni janjetine :D
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 23 okt 2010, 21:00

Kaže žujo Blekiću "haj bar mi vrati one pozivnice da ih prodam hahahahahahahahahahahahaha" jao košpe legendarni ste :lol: :lol:

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 23 okt 2010, 21:03

koga boli ku... za vase misljenje i za to hocete li doci ili ne...nosite se sa teme punite je glupostima ne moze se nista korisno procitati zadnaj dva dana

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 23 okt 2010, 21:03

Ma vidi se da onaj njihov krkan predsjednik nikada prije nije isao na utakmice. Cuj levata, nece sjever sutra biti pun i da nece biti raje na sektorima E, LJ i O :o Na sjeveru je uvijek 2.000 ljudi, a sutra ce ga dopuniti derbi navijaci 8-)
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 23 okt 2010, 21:04

Old_Town je napisao/la:
Buddy je napisao/la:
ne dipri
Ako ti je vec cilj da me tako isfuravas kaze se "Ne DiPr" !
A sta bi drugo odgovorilo dijete iz okolice Pristine !? :roll: :mrgreen:
Ili se napise ?
Ako sam ja iz Pristine odakle si ti ?

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 23 okt 2010, 21:07

Batistuta je napisao/la:Kaže žujo Blekiću "haj bar mi vrati one pozivnice da ih prodam hahahahahahahahahahahahaha" jao košpe legendarni ste :lol: :lol:
Pa dobro mu je i rek'o, nije žvaka za seljaka

Old_Town
Kontakt:

Post Postao/la Old_Town » 23 okt 2010, 21:09

Ili se napise ?
Ako sam ja iz Pristine odakle si ti ?[/quote]
Na Kovacima,hvala Dragom Bogu, kao i vecina momaka koja navija za Sarajevo !
Djeca ciji su pradede i pranane bile i zivile u Sarajevu kada je ono bilo do Marin Dvora ! ;)

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 23 okt 2010, 21:16

gracic je napisao/la:
KARL HAJNC je napisao/la:
Arsenalisation je napisao/la:E jel moze neko da nade onaj snimak iza sjeverne tribine koseva kada se TM cuje vise od kitara...hitno.... :!: :roll:
Prosto nemoguće jer se to nikad u prošlosti nije desilo :oops: :oops: :oops:

Sve je moguće, sve :) uživajte
BAS TAJ BRATE... ;) 8-) :mrgreen: :!:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 23 okt 2010, 21:18

bekrija1990 je napisao/la:Ma vidi se da onaj njihov krkan predsjednik nikada prije nije isao na utakmice. Cuj levata, nece sjever sutra biti pun i da nece biti raje na sektorima E, LJ i O :o Na sjeveru je uvijek 2.000 ljudi, a sutra ce ga dopuniti derbi navijaci 8-)

Pa kako komentarišeš izjavu komentatora na BHT-1prijenos utakmice išao uživo, :idea: kad kaže da se na Grbavici protiv Borca okupilo oko 1500 navijac, nek me neko demantuje ako nije tako!Gdje onda nesta onih 2000 ljudi sto su uvjek na sjeveru.Ovde neko laze! :roll:

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 23 okt 2010, 21:18

Zali boze tribine, ko vas hebe... :roll:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 23 okt 2010, 21:19

Batistuta je napisao/la:Kaže žujo Blekiću "haj bar mi vrati one pozivnice da ih prodam hahahahahahahahahahahahaha" jao košpe legendarni ste :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

Pa kod njih je sve u parama, oduvijek je i bilo 8-)

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 23 okt 2010, 21:20

[youtube][/youtube]

"Kapetane, brod ti tone,
alarmi ti zvone DIN-DON,
ali ti ne možeš ih čuti,
jer voda ti je ušla U UŠI!"
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Old_Town
Kontakt:

Post Postao/la Old_Town » 23 okt 2010, 21:20

Arsenalisation je napisao/la:
Zali boze tribine, ko vas hebe... :roll:
Boze sacuvaj ! :D

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 23 okt 2010, 21:23

zijanićete ;) bodove kao i ulaznice za gostujuće navijaće bankrotiraćete totalno

sancho_panza
Kontakt:

Post Postao/la sancho_panza » 23 okt 2010, 21:24

ekii toooo,meni je kisla gloova kad sam zadnji put bio na kosevu,hocu da napravite krov ;)

LiMvOtElJoZe
Kontakt:

Post Postao/la LiMvOtElJoZe » 23 okt 2010, 21:24

[youtube][/youtube]

SILOVANJE U PLAVOM IZADNJU !

Har3
Kontakt:

Post Postao/la Har3 » 23 okt 2010, 21:25

[youtube][/youtube]

Nemojte razbit LED sutra, glavom. :D

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 23 okt 2010, 21:27

Old_Town je napisao/la:Ili se napise ?
Ako sam ja iz Pristine odakle si ti ?
Na Kovacima,hvala Dragom Bogu, kao i vecina momaka koja navija za Sarajevo !
Djeca ciji su pradede i pranane bile i zivile u Sarajevu kada je ono bilo do Marin Dvora ! ;)[/quote]

Moram ti reći nešto i za Heysel, kojeg ti vrli fuhrer pominje i "zna kako i zbog čega se desila katastrofa na Heysel-u" a da zna, ne bi ni pominjao ono što traži, jer su na istoj tribini bili Liverpoolovi navijači koji su pritisnuli Juveove, tako da koristi bombastične fraze i kad treba i ne treba jer ima i onih koji pomno prate, makar se radilo i o glupostima, jer ipak njegov položaj zahtjeva pažnju. Doduše sve manju, možda kao vic mjeseca. Neuporedivo je i sa Hilsbrorough gdje je 96 poginulo iz sličnog razloga kao na Heyselu, ali ni konfiguracijom i scenarijem nije moguće da se desi, jer u slučaju većega razdvajanja na kojem se insistira na Grbavici ponovi isto. Na Grbavici ne postoje bočne ograde toliko visoke da se izvrši pritisak, to pod prvo, a pod drugo na zdenki bi bile samo horde, ko bi tu koga pritisnuo? Pod tri, prednja ograda zdenke je polupropusna, a i da nije, ko bi napravio pritisak na navijače? Jedino sami sebe, sami sobom natjerani? A manje treba da bude nego prije! Budimo realni, Bleya je fudbalski analfabeta.

I izadjite iz vremena vaših pradjedova, oni nisu doživjeli FK Sarajevo, naši jesu Željezničara :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.